ייעוץ מישהו עם ניסיון עם תאומים

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
הרגליים שלי בכללי בפיגור אבל התאומים בכלל בפיגור מלחיץ.
כמובן שהפתרון זה ישר "סקוואט" אבל אני בתקופה האחרונה בפציעה בגב ככה שאני בקושי יכול לבצע סקוואט(אין טעם להכנס עלזה לדיון).

דווקא רציתי לשמוע אנשים שכן מבודדים תאומים או בידדו(על מדרגה או בסמית') בעבר, ויכולים להגיד לי:
כמה זה יעיל? כי הבנתי שהתאומים כלכך גנטים שמאוד קשה לפתח אותם ובידוד לא יעזור כלכך
איזה טווח חזרות הכי טוב ? הבנתי שדווקא הם מגיבים לגירוי של 15-20 חזרות טוב יותר מאשר 6-15.
איזה כמות סטים תיהיה הכי יעילה כדי לפתח אותם(במידה ואני גם לא עושה סקוואט).
עוד איזה טיפים?...

עד כמה שאני יודע (אבל זה רק מדברים ששמעתי בחצי אוזן אז קח בערבון מוגבל)
בתאומים הכי קשה להוסיף מסת שריר.
וכן טווח חזרות ארוך יהיה להם הכי טוב.

תרגילים לתאומים הם תרגילי עזר מטבעם, לכן אם הצורך באמת קיים אמליץ על איזור ה12 חזרות, אפילו קצת יותר. התאומים הם לא משהו שמושפע אך ורק מגנטיקה אלא כמובן גם מאימונים ותזונה, ואפשר להוסיף להם מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אני ראיתי עלייה במסת שריר בתאומים רק בתרגילים מבודדים לחזרות גבהות. אבל זה רק מהנסיון שלי.
תפרט קצת אחי
כמה סטים עשית וכמה פעמים בשבוע ?
גבוהות יענו 15-20 ?
תוך כמה זמן ראית תעלייה ?

תוך חודש-חודשיים נראה הבדל ממשי לעין.
בעיקר בסמית' ל4 סטים של 15-20 חזרות ובסוף דרופסט. דווקא בשריר הזה הרגשת הפאמפ והשריפה, לעניות דעתי בלבד, תרמה לגדילה.

**כל מה שאני טוען לאו דווקא נתמך מחקרית, לכלל המתחכמים למיניהם.

• פותח/ת השרשור
הבנתי גם שאפשר לעבוד עליהם יום יום כשריר יוצא דופן שלא מחייב מנוחה של 48 שעות..זה נכון?

הבנתי גם שאפשר לעבוד עליהם יום יום כשריר יוצא דופן שלא מחייב מנוחה של 48 שעות..זה נכון?

לא ממש

תוך חודש-חודשיים נראה הבדל ממשי לעין.
בעיקר בסמית' ל4 סטים של 15-20 חזרות ובסוף דרופסט. דווקא בשריר הזה הרגשת הפאמפ והשריפה, לעניות דעתי בלבד, תרמה לגדילה.

**כל מה שאני טוען לאו דווקא נתמך מחקרית, לכלל המתחכמים למיניהם.

מאוד מסכים

ניסוי וטעייה זה שם המשחק תנסה תקופות שונות.
אני לדוגמא עושה רק סקוואטים עם טווח חזרות בינוני והתאומים שלי ענקיים יחסית לרגל , הלוואי היה פחות

• פותח/ת השרשור
ניסוי וטעייה זה שם המשחק תנסה תקופות שונות.
אני לדוגמא עושה רק סקוואטים עם טווח חזרות בינוני והתאומים שלי ענקיים יחסית לרגל , הלוואי היה פחות
תגדיר בינוני ? אצלי הם גנטי כמו של ילדה בת 17 סקוואט לא עזר כלכך(וגם ישלי די בעיה עם סקוואט כרגע).
אני עכשיו יתחיל לבודד השאלה אם זה יהיה יעיל כי ראיתי חלק מכובד אומר שאין טעם שזה לא יתרום כמעט לעלייה במסת התאומים...רוצה לשמוע כאלה שכן עשו אתזה ואם ראו שינוי או לא

תגדיר בינוני ? אצלי הם גנטי כמו של ילדה בת 17 סקוואט לא עזר כלכך(וגם ישלי די בעיה עם סקוואט כרגע).
אני עכשיו יתחיל לבודד השאלה אם זה יהיה יעיל כי ראיתי חלק מכובד אומר שאין טעם שזה לא יתרום כמעט לעלייה במסת התאומים...רוצה לשמוע כאלה שכן עשו אתזה ואם ראו שינוי או לא
6-8 , האמת שמכיתה א' יש לי תאומים גדולים ככה שאני לא אינדיקציה ,
מצד שני קח בחשבון כדי לעלות בנפח באזור התאומים אתה צריך להיות במאזן חיובי כדי לאפשר גדילה של שריר ,

• פותח/ת השרשור
6-8 , האמת שמכיתה א' יש לי תאומים גדולים ככה שאני לא אינדיקציה ,
מצד שני קח בחשבון כדי לעלות בנפח באזור התאומים אתה צריך להיות במאזן חיובי כדי לאפשר גדילה של שריר ,
חחח יאח אתה מדבר איתי כאילו היום התחלתי להתאמן...אני במאזן קלורי חיובי כבר שנה כמעט
פשוט עם תאומים אין לי ניסיון, בחיים לא בודדתי כי חשבתי שזה לא יעזור כלכך.
6-8 לסקוואט זה סבבה אבל נראה לי מניסיון של אחרים ש10-20 יהיה יותר יעיל לתאומים עצמם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית