הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תכנית למתחיל במסה

Danielspsdf

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתחיל עכשיו להתאמן על מנת לעלות במסה.

משקל 47
גובה 165
גיל 17

עכשיו , אני צריך עזרה בבניה של התוכנית. אני מתכוון להתאמן בבית ולכן יש לי רק מוט מתח ומשקולות מתברגות.

שמעתי שמתחילים הולכים בדרך כלל על FBW אבל גם כשניסיתי לבנות בעצמי התכנית לא הייתה טובה ולכן ניסיתי לחפש תכנית מוכנה אך לא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי.

אולי יש דרך להתאים את התכנית הזאת :מ
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15

לאימונים ביתיים, כלומר אם אין לי מוט, אז מה אפשר לעשות במקום? במילים אחרות, תרגילים אחרים המתאימים לציוד שיש לי.

תודה מראש 😃

המשקל 47 זה טעות?

ומאוד קשה בציוד ביתי לעלות במסת השריר. למה אתה לא נרשם לחדר כושר?

• פותח/ת השרשור
המשקל 47 זה טעות?

ומאוד קשה בציוד ביתי לעלות במסת השריר. למה אתה לא נרשם לחדר כושר?
לא טעות

אין לי זמן לחדר כושר, וזה ממש רחוק מהמקום שאני גר בו

בעיקרון מה שאני הכי רוצה עכשיו זה להשמין קצת אז אני גם בונה תפריט

אם אתה רוצה התקדמות אמיתית אתה צריך לפנות זמן. אתה צריך בערך שעה אימון פעמיים שלוש בשבוע. אין לך 3 שעות בשבוע?

סתם להשמין אתה יכול..מיותר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה התקדמות אמיתית אתה צריך לפנות זמן. אתה צריך בערך שעה אימון פעמיים שלוש בשבוע. אין לך 3 שעות בשבוע?

סתם להשמין אתה יכול..מיותר.
כמובן שיש לי 3 שעות בשבוע.
אבל לדוגמא ביום אחד אני צריך שעה אחת אימון. יש לי נסיעה של 45 דקות לעיר רק כדי שאוכל להגיע לחדר כושר.

אני רוצה לעלות במשקל ותוך כדי שיהיה לי גוף טוב. מה הדרך הכי טובה לעשות את זה. UP

ממליץ לך להשקיע כסף חד פעמי בצידו ביתי טוב (ספה ומוט בתור התחלה) יד שנייה כמובן. עד אז מן הסתם יהיה לך יותר קשה לגדול אבל אתה תצליח ובהתחלה תצליח מאוד אפילו. אמנם אתה נמוך אבל אתה עדיין שוקל כמו האחיין שלי בערך תאכל המון תקרא פה ובפורטל מאמארים שיהיה לך מושג איך לעבוד. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך להשקיע כסף חד פעמי בצידו ביתי טוב (ספה ומוט בתור התחלה) יד שנייה כמובן. עד אז מן הסתם יהיה לך יותר קשה לגדול אבל אתה תצליח ובהתחלה תצליח מאוד אפילו. אמנם אתה נמוך אבל אתה עדיין שוקל כמו האחיין שלי בערך תאכל המון תקרא פה ובפורטל מאמארים שיהיה לך מושג איך לעבוד. בהצלחה

וואלה תודה רבה!!

כמה אמור לעלות לי הצציוד יד שניה?

וואלה תודה רבה!!

כמה אמור לעלות לי הצציוד יד שניה?

כיום אני לא יודע מה המחירים אבל אני יודע שהתייקר מאוד מאוד מאז שאני קניתי... (ממש מזמן) אבל תחפש הרבה עד שתמצא מה שיתאים לך במחיר סביר ואל תשכח שזאת השקעה חד פעמית וגם שאין לך עוד יותר מדי אופציות...

• פותח/ת השרשור
כיום אני לא יודע מה המחירים אבל אני יודע שהתייקר מאוד מאוד מאז שאני קניתי... (ממש מזמן) אבל תחפש הרבה עד שתמצא מה שיתאים לך במחיר סביר ואל תשכח שזאת השקעה חד פעמית וגם שאין לך עוד יותר מדי אופציות...

איזה ציוד אני צריך להוסיף?

פלטות ומוט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית