עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אנאבר לא עושה כרס GH מסריחהאני חושב שאתה קצת מתבלבל , ביו הוא מאוד יקר והיום עדיין אפשר להשיג נורדוטרופין את העט של ה30 איו אבל ביחס ל5 איו ביום זה יקר לאנבר , אני לא ידבר פה על מחירים אבל יש לי מקור טוב מבית מרקחת לאנבר רפואי מהארץ שהוא זול יחסית ל gh ותאמת לא שווה לקחת אנבר לעומת gh אין תועלת מהחומר הזה וזה מיועד לנשים אני לא מבין למה כולם רצים אליו כאילו זה gh
לידיעתך gh לא עושה כרס מסריחה במינון 5 איו ביוםכי אנאבר לא עושה כרס GH מסריחה
זה לא האינסולין עושה את הכרס הזאת?לידיעתך gh לא עושה כרס מסריחה במינון 5 איו ביום
זה כן gh אבל במינונים של 10 איו ביום ויותרזה לא האינסולין עושה את הכרס הזאת?
כמה gh יש בסקופ וחצי אפקה?זה כן gh אבל במינונים של 10 איו ביום ויותר
אחי על מה אתה מדבר gh אורגינל מגיע בויאל של 4,10 איו תלוי איזה חברה ואיזה מדינה מייצרת אותה . אתה מדבר על תוסף gh טבעי ? חח אתה יודע שזה חרטא כןכמה gh יש בסקופ וחצי אפקה?
מה אבל יוסי (יד 50) מהמכון אמר לי שיש באפקה אסטרואידים!!אחי על מה אתה מדבר gh אורגינל מגיע בויאל של 4,10 איו תלוי איזה חברה ואיזה מדינה מייצרת אותה . אתה מדבר על תוסף gh טבעי ? חח אתה יודע שזה חרטא כן
טוב ..מה אבל יוסי (יד 50) מהמכון אמר לי שיש באפקה אסטרואידים!!
חחחחחחחחחחח הכול בהומור למי שתוהה
זה הורמון הגדילה כשהאינסולין מחמיר את הסכנות.זה לא האינסולין עושה את הכרס הזאת?
כמו שאמרתי 36 איו ביום , קצת מוגזם לדעתי , בטח הם מחלקים את ההזרקות ביום למספר פעמים בגלל זמן החיים הקצר של ההורמוןזה הורמון הגדילה כשהאינסולין מחמיר את הסכנות.
מצ"ב קישור מעניין בנושא המכיל רפרנסים רבים (ומעניינים יותר):
http://forum.a1supplements.com/content.php?635-The-Big-Gut-Are-Excess-GH-and-Insulin-to-Blame
אין צורך בטמוקסיפן בסייקל אנאבר. השבתת הציר בכלל אינה קיימת ולרוב ייצור הטסט חוזר לעצמו די מהר גם ללא pct. השיקום המהיר הוא הסיבה שהרווחים מאנאבר, גם אם אינם רבים, נשמרים במלואם.@Tom
היי אפשר דוגמא לסייקל אנאבר+טמוקסיפן?
ד"א אין איזה שהיא בעיה לשמר ערכים גבוהים של טסט' במהלך הסייקל נכון?
אני רואה שאתה לא מעריץ של LIV52, זה יעזור בכלל לקחת?
אין צורך בטמוקסיפן בסייקל אנאבר. השבתת הציר בכלל אינה קיימת ולרוב ייצור הטסט חוזר לעצמו די מהר גם ללא pct. השיקום המהיר הוא הסיבה שהרווחים מאנאבר, גם אם אינם רבים, נשמרים במלואם.@Tom
היי אפשר דוגמא לסייקל אנאבר+טמוקסיפן?
ד"א אין איזה שהיא בעיה לשמר ערכים גבוהים של טסט' במהלך הסייקל נכון?
אני רואה שאתה לא מעריץ של LIV52, זה יעזור בכלל לקחת?