הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנבר - סרטון הסבר קצר וענייני.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אני חושב שאתה קצת מתבלבל , ביו הוא מאוד יקר והיום עדיין אפשר להשיג נורדוטרופין את העט של ה30 איו אבל ביחס ל5 איו ביום זה יקר לאנבר , אני לא ידבר פה על מחירים אבל יש לי מקור טוב מבית מרקחת לאנבר רפואי מהארץ שהוא זול יחסית ל gh ותאמת לא שווה לקחת אנבר לעומת gh אין תועלת מהחומר הזה וזה מיועד לנשים אני לא מבין למה כולם רצים אליו כאילו זה gh
כי אנאבר לא עושה כרס GH מסריחה

אחי על מה אתה מדבר gh אורגינל מגיע בויאל של 4,10 איו תלוי איזה חברה ואיזה מדינה מייצרת אותה . אתה מדבר על תוסף gh טבעי ? חח אתה יודע שזה חרטא כן
מה אבל יוסי (יד 50) מהמכון אמר לי שיש באפקה אסטרואידים!!
חחחחחחחחחחח הכול בהומור למי שתוהה

זה הורמון הגדילה כשהאינסולין מחמיר את הסכנות.
מצ"ב קישור מעניין בנושא המכיל רפרנסים רבים (ומעניינים יותר):

http://forum.a1supplements.com/content.php?635-The-Big-Gut-Are-Excess-GH-and-Insulin-to-Blame
כמו שאמרתי 36 איו ביום , קצת מוגזם לדעתי , בטח הם מחלקים את ההזרקות ביום למספר פעמים בגלל זמן החיים הקצר של ההורמון

@Tom

היי אפשר דוגמא לסייקל אנאבר+טמוקסיפן?
ד"א אין איזה שהיא בעיה לשמר ערכים גבוהים של טסט' במהלך הסייקל נכון?
אני רואה שאתה לא מעריץ של LIV52, זה יעזור בכלל לקחת?

@Tom

אין צורך בטמוקסיפן בסייקל אנאבר. השבתת הציר בכלל אינה קיימת ולרוב ייצור הטסט חוזר לעצמו די מהר גם ללא pct. השיקום המהיר הוא הסיבה שהרווחים מאנאבר, גם אם אינם רבים, נשמרים במלואם.
מה הכוונה לדוגמא? סייקל אנאבר הוא פשוט לקיחת אנאבר לתקופה של מספר שבועות.
בנוגע ל-LIV52 אני דווקא חושב שהוא תוסף מעולה שהותאם במיוחד למטרה זו (כלומר סייקל אוראלי)
אלא שיש להכיר בכך שאינו מתיימר לשקם/לנקות את הכבד מנזקים שיגרמו לכבד עקב העמידות למעבר הראשון בכבד של הסטרואיד האוראלי. UDCA/TUDCA יעודיים לכך ולכן לטעמי יש TUDCA הוא תוסף חובה ומוכח.

@Tom

אין צורך בטמוקסיפן בסייקל אנאבר. השבתת הציר בכלל אינה קיימת ולרוב ייצור הטסט חוזר לעצמו די מהר גם ללא pct. השיקום המהיר הוא הסיבה שהרווחים מאנאבר, גם אם אינם רבים, נשמרים במלואם.
מה הכוונה לדוגמא? סייקל אנאבר הוא פשוט לקיחת אנאבר לתקופה של מספר שבועות.
בנוגע ל-LIV52 אני דווקא חושב שהוא תוסף מעולה שהותאם במיוחד למטרה זו (כלומר סייקל אוראלי)
אלא שיש להכיר בכך שאינו מתיימר לשקם/לנקות את הכבד מנזקים שיגרמו לכבד עקב העמידות למעבר הראשון בכבד של הסטרואיד האוראלי. UDCA/TUDCA יעודיים לכך ולכן לטעמי יש להוסיפם לסייקל אוראלי.

נ.ב.
ראה תגובה קודמת שלי בנוגע לרעילות המופחתת של אנאבר לכבד.

מישהו דיבר על תופעות לוואי של הקרחה הגברית
האם זה תופעת לוואי פופולרית בחומר זה, האם זה יקדם הקרחה אצל כל גבר אשר לוקח חומר זה ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית