הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תיכנון אימונים עד התחרות

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
בשעה טובה כמעט הבראתי מהכוויה ואני מתחיל להתכונן לקראת התחרות ואני רוצה לשמוע את דעתכם לגבי התיכנון שלי
נתונים
מ.ג ~70+-
סקוואט 150 2X5
בנצ' 75 2X3
דדליפט 165 2X3

אני חושב שאין טעם לרדת לעד 67.5 (תקנו אותי אם אני טועה) ואני אשאר בעד 67.5, אולי בימים האחרונים אם אני אשקול קרוב ל67.5 אני אחתוך.
בלחיצות אני עושה טקסס ובכל השאר SS. אני חושב להתחיל לעשות בהתחלה 5X3 (חמש סטים של 3 חזרות) בסקוואט עם המשקל הרגיל שתוכנן ובהמשך לרדת ל3X3 (במטרה לבנות פיק לקראת התחרות).
בדדליפט ובבנצ' להמשיך כרגיל ובעוד כשבועיים לרדת ל3 חזרות.

מתי כדאי לבדוק סינגלים ?
איך התיכנון שלי ?
כדאי לי לרדת לעד 67.5 או להישאר בקטגוריה ?

תודה רבה על העזרה ומאוד הייתי רוצה לשמוע את דעתם של מי שהתחרה

אוכל תביא איתך פירות יבשים/בננות/שתייה מתוקה/לא דברים כבדים , אתה גם תראה שלא יהיה לך כל כך תיאבון במיוחד תחרות ראשונה.
אתה יכול להביא כריכים או משהו כבד יותר לאחר שתסיים את המקצים שלך. יש כאלה שהמליצו לי להביא פסטה אבל אני אישית לא יכול לאכול דבר כזה ואז לגשת לדדליפט כבד.

יש שם שירותים נכון?
מה עם סניקרס ותה ירוק ?
פעם אחת הייתה לי נפילת סוכר אז אכלתי סניקרס אחד במשך כל החימום בדדליפט וככל שהמשקל עלה הוא הרגיש אותו דבר כאילו הרגשתי טוב יותר....
ותה ירוק עושה לי הרגשה טובה בבטן

ועוד שאלה שאני מוסיף וכנראה גם @Alikk1998 ירצה לדעת
כמה זמן בערך מחכים בין כניסות וכמה זמן חימום יש לך לפני הרמה?

יש שם שירותים נכון?
מה עם סניקרס ותה ירוק ?
פעם אחת הייתה לי נפילת סוכר אז אכלתי סניקרס אחד במשך כל החימום בדדליפט וככל שהמשקל עלה הוא הרגיש אותו דבר כאילו הרגשתי טוב יותר....
ותה ירוק עושה לי הרגשה טובה בבטן

ועוד שאלה שאני מוסיף וכנראה גם @Alikk1998 ירצה לדעת
כמה זמן בערך מחכים בין כניסות וכמה זמן חימום יש לך לפני הרמה?
יש לך יותר מדי זמן חימום. איזה שעה..בערך 20 דקות בין כניסות +-
בכ"מ אתה תדע יותר טוב בזמן התחרות עצמה. בזמן הכניסה הראשונה בטוח אתה לא צריך להתחיל להתחמם אלא אם לוקח לך ממש הרבה זמן להתחמם. אז אם אתה בקטג' המשקל הכי נמוכה (קבוצה A) יגידו לך כמה זמן יש לך להתחמם. אם לא אז אתה תוכל לראות כמה זמן לוקח כל סבב של הרמות ותדע לקחת את זה בחשבון. אל תשכח לקחת בחשבון גם את הזמן עד שאתה עולה. אני למשל בסקוואט עליתי תמיד אחרון שזה עוד תוספת של לא מעט זמן. עשיתי איזה 2 סטים של חימום בזמן שהמקצה שלי התחיל כבר

יש לך יותר מדי זמן חימום. איזה שעה..בערך 20 דקות בין כניסות +-
בכ"מ אתה תדע יותר טוב בזמן התחרות עצמה. בזמן הכניסה הראשונה בטוח אתה לא צריך להתחיל להתחמם אלא אם לוקח לך ממש הרבה זמן להתחמם. אז אם אתה בקטג' המשקל הכי נמוכה (קבוצה A) יגידו לך כמה זמן יש לך להתחמם. אם לא אז אתה תוכל לראות כמה זמן לוקח כל סבב של הרמות ותדע לקחת את זה בחשבון. אל תשכח לקחת בחשבון גם את הזמן עד שאתה עולה. אני למשל בסקוואט עליתי תמיד אחרון שזה עוד תוספת של לא מעט זמן. עשיתי איזה 2 סטים של חימום בזמן שהמקצה שלי התחיל כבר
20 דקות בין כניסות!?
אתה מספיק כבר להתקרר לגמרי לא?

יש מצב יהיה צריך להתחמם בין הכניסות ?

20 דקות בין כניסות!?
אתה מספיק כבר להתקרר לגמרי לא?
אין צורך להתחמם בין כניסות ואתה לא מתקרר. אם אתה ממש מרגיש צורך אז תן נניח איזה 100 לדאבלים וכאלה, זה מה שעשיתי כי החימום שלי בדדליפט התעכב בגלל תקלה טכנית..
בשבילכם בדקתי עכשיו בפלפון את הזמנים שצילמו את הסרטונים שלי בתחרות.
אז הנה.
סקוואט:
כניסה ראשונה:
11:44
כניסה שנייה:
12:08
כניסה שלישית:
12:35
בנץ':
כניסה ראשונה:
14:11
כניסה 2:
14:22
כניסה 3:
14:43
פה יש הפרש בין הכניסה הראשונה לשנייה שהוא קצר יותר כי נכשלתי בראשונה ואז לא התקדמתי בסדר אז מלהיות בין האחרונים התקדמתי טיפה אחורה
דדליפט:
כניסה 1:
16:16
כניסה 2:
16:29
כניסה 3:
16:46

אז כמו שאתם רואים סקוואט היה 25 דקות בין כניסות
בנץ' נגיד ממוצע איזה 17 דקות +-
דדליפט רבע שעה.

אל תקל ראש באוכל הרבה אנשים בתחרות ראשונה מגיעים סחוטים לדדליפט כי לא אוכלים תוך כדי. ואני לא ממליץ בכלל לחתוך ל67.5, זה לחץ מיותר בתחרות ראשונה.

• פותח/ת השרשור
אל תקל ראש באוכל הרבה אנשים בתחרות ראשונה מגיעים סחוטים לדדליפט כי לא אוכלים תוך כדי. ואני לא ממליץ בכלל לחתוך ל67.5, זה לחץ מיותר בתחרות ראשונה.
איזה אוכל אתה ממליץ להביא ?
ויניב תודה רבה על ההשקעה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית