הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדשה 😃 תכנית אימונים ושאלה

• פותח/ת השרשור Nitzan3
  • פורסם בתאריך

Nitzan3

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
בוקר טוב וברוכים הנמצאים לכולם 😃

אני מחפשת תכנית אימונים, שוקלת 84 גובה 164, רצה 3-5 ק״מ בערך 3 פעמים בשבוע. רוצה (בערך כמו כל בת ממוצעת) לרדת במשקל ולחטב את הגוף.
בנוסף, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תכנית שלא מבוססת על מכשירים בחדר כושר כיוון שכרגע אין באפשרותי (צבא) להגיע לכזה.

לגבי תפריט תזונה - קראתי את המאמרים ב״קילוגרם״, רציתי רק לשאול אם למישהו יש רעיון למקור חלבון בהנחה שאני גם צמחונית וגם לא אוהבת מוצרי חלב?

תודה לעוזרים ושבת שלום!

לגבי תפריט תזונה - קראתי את המאמרים ב״קילוגרם״, רציתי רק לשאול אם למישהו יש רעיון למקור חלבון בהנחה שאני גם צמחונית וגם לא אוהבת מוצרי חלב?

חח לא סיפרו לך שלצמחונים את את הפריווילגיה לא לאהוב מוצרי חלב?!><
אני חוששת שנשארת עם טופו, מוצרי סויה למיניהם וקטניות כמובן.

לגבי מכשירים בחד"כ...חוץ מהמוטות והפלטות גם ככה אין שם שום דבר מעניין:)
ברגע שתצרי לך מאזן קלורי שלילי את תרדי במשקל, בתקופה הזו גם ככה אין לך ממש סיכוי להוסיף רקמת שריר אז הייתי ממליצה לך להתרכז בזה בינתיים.
מאוחר יותר, אחרי שתרדי כמות מספקת (לטעמך כן?) במשקל יגיע הזמן לאכול קצת יותר ולהתאמן כבד כדי לבנות שריר.

עלמה.

• פותח/ת השרשור
חח לא סיפרו לך שלצמחונים את את הפריווילגיה לא לאהוב מוצרי חלב?!><
אני חוששת שנשארת עם טופו, מוצרי סויה למיניהם וקטניות כמובן.

לגבי מכשירים בחד"כ...חוץ מהמוטות והפלטות גם ככה אין שם שום דבר מעניין:)
ברגע שתצרי לך מאזן קלורי שלילי את תרדי במשקל, בתקופה הזו גם ככה אין לך ממש סיכוי להוסיף רקמת שריר אז הייתי ממליצה לך להתרכז בזה בינתיים.
מאוחר יותר, אחרי שתרדי כמות מספקת (לטעמך כן?) במשקל יגיע הזמן לאכול קצת יותר ולהתאמן כבד כדי לבנות שריר.

עלמה.

תודה על המענה המהיר, אז לא לעשות שום אימונים חוץ מריצה? או שיש אימונים שכן אפשר לעשות ולא בחדר כושר?

תודה על המענה המהיר, אז לא לעשות שום אימונים חוץ מריצה? או שיש אימונים שכן אפשר לעשות ולא בחדר כושר?

האמת היא שיש יתרונות לאימוני כח בתקופות של ירידה במשקל, עוזר לשמר את מסת השריר הקיימת.
השאלה היא מה הן האפשרויות שלך....את יכולה תמיד לעשות תרגילים אל מול משקל גוף כמו שכיבות סמיכה , מתח, מקבילים וכ'ו.
איפה את משרתת? אין חד"כ בבסיס?

• פותח/ת השרשור
האמת היא שיש יתרונות לאימוני כח בתקופות של ירידה במשקל, עוזר לשמר את מסת השריר הקיימת.
השאלה היא מה הן האפשרויות שלך....את יכולה תמיד לעשות תרגילים אל מול משקל גוף כמו שכיבות סמיכה , מתח, מקבילים וכ'ו.

יכולה לעשות תרגילים מול משקל גוף, כרגע בין קורסים אז אין משהו מוסדר, זה יגיע בהמשך. השאלה היא איזה תרגילים לעשות, כמה, מתי, איך לשלב את זה עם הריצה וכדומה.

Back
למעלה תחתית