הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן מתחיל - תוכנית SS

• פותח/ת השרשור DaTHE
  • פורסם בתאריך

DaTHE

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכם,

אני די ישן ותיק בתחום, לפני כשלוש שנים התאמנתי במשך כשנה במכון כושר בתוכנית של המכון ואח"כ שידרוג לתוכנית מאתר.
אני מעוניין לחזור ולעבוד בעיקר על כוח (פחות על נפח גוף).
הפסקתי את המכון בגלל 2 סיבות עיקריות, בעיות ברכיים (כאבים עצומיים) וחוסר מוטבציה.

עכשיו את התרגילים דדליפט ופאורקליין אני פחות מכיר (עברתי על הפורום כבר כמה ימים) וחשבתי להתחיל עם הדדליפט במשקל נמוך.
חשבתי בהתחלה להתחיל עם PPST כפי שמופיע במדריך שלכם.

לשאלה שלי, האם יש קווים מנחים לביצוע התרגילים? (עברתי על כל ההדרכות המצולמות) - יש איזה שהוא סימן לכאב או זווית לא נכונה?
האם הטכניקה משתפרת ככל שמתקדמים עם התוכנית והמשקלים?
- האם יש בעיה בריאותית בביצוע תרגילים אלו עם טכניקה שגויה במשקלים נמוכים?

אשמח לכל הכוונה!
תודה!

האמת שאני גם די מתחיל
אבל ממחקר קטן שעשיתח הבנתי שss תכנית מעולה שמתאימה לרוב המתאמנים המתחילים שלא מכירים אותה.

לגבי הטכניקה , כמובן שהיא תשתפר עם הזמן . כדאי לעבוד עליה ולהתמקד בה אך אסור לוותר על העלאת משקלים.

כל עוד הטכניקה סווירה והמשקלים לא גבוהים מדי בשבילך אין סיבה שתיפצע .
כמובן תהיה קשוב לגוף שלך ותעלה לפה סרטונים או שתבקש ממישהו במכון שיבדוק לך את הטכניקה.

מצד שני אל תשכח שבסוף אם המטרה שלך היא לגדול אתה חייב להתקדם במשקלים ולאכול.

דבר ראשון פה יש הרבה מידע טוב על SS:
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

לגבי הביצוע של התרגילים, אם עברת על ההדרכות שרואים סרטון של ביצוע נכון אין עוד דרך טובה להסביר פה, לדעתי בפעמים הראשונות תבקש ממדריך/ מתאמן מנוסה שאתה סומך עליו להתסכל עלייך ולתת לך דגשים איך לעשות את התרגיל נכון.
הטכניקה כמובן משתפרת עם הזמן וגם המשקלים שאתה מרים, אבל אם תעבוד בטכניקה לא נכונה אתה יכול לגרום להרבה בעיות ככה שקודם כל הטכניקה גם אם זה אומר לעשות כמה עשרות פעמים בלי משקל אלא רק לעבוד על התנועה.
SS אחלה תוכנית, שיהיה בהצלחה!

Back
למעלה תחתית