נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
המטרה היא מינ' פחמימה לאורך זמן בלי העמסות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע מעניין ואת האמת רציתי לנסות גם בעצמי, תעדכן איך הולך זה מסקרן אותי.
אני כרגע אוכל CBL. היו לי אימונים שמרגיש נפילות אנרגיה חדות לאחד שעתיים שלוש אימון קשה (לא כרגע). מעניין אותי אם ניתן להתחזק / לשמור על משקלי עבודה בלי פחמימה.
אל תשכח שיש לך מאגרי פחמימות בגוף 😛 יקח זמן עד שהגוף יהיה 'נטול' פחמימותאחרי שהגוף עובר לקטוזיס , אפשר ועוד איך . אמנם רק התחלתי את התכנית אבל היה אחלה באימון שנפל ביום השלישי לפליאו..
מייק על 0 פחמימות? בפליאו אפשר דווקא להרגיש חזק יותר, אבל בפליאו לא משבחים תזונה דלת פחמימות (זה לא העיקרון)פחמימות נשארות בגוף 24 שעות לפי מה שקראתי . אני אוכל קילו ביום ..
מייק רוזנר גם בפליאו אגב והוא רק משבח את התזונה הזאת . הנחש גם אמר שאין סיבה להיות חלש
תשמע, זה השקעה התפריט הזה ובטח יוצא יקר.
אמא שלך לא משתגעת מזה?!
מייק על 0 פחמימות? בפליאו אפשר דווקא להרגיש חזק יותר, אבל בפליאו לא משבחים תזונה דלת פחמימות (זה לא העיקרון)
פליאו זה לא 0 פחמימות או דל פחמימה, יש כאלו שאוכלים הרבה ירקות ופירות (ירקות אדומים יש לא מעט פחמימות) וגם אורז נכנס שם.
מה שמסקרן אותי כי לא שמעתי על שום ליפטר שאוכל ככה, מעניין אותי השפעה על משקלי עבודה לאחר כמה חודשים.
את המשקלי עבודה שלי ראית, אני אוכל ככה כבר מעל חצי שנה ונוטה לפליאו אפס שזה אומר גם עם מעט עד בכלל לא פירות וירקות בחודש האחרון.פליאו זה לא 0 פחמימות או דל פחמימה, יש כאלו שאוכלים הרבה ירקות ופירות (ירקות אדומים יש לא מעט פחמימות) וגם אורז נכנס שם.
מה שמסקרן אותי כי לא שמעתי על שום ליפטר שאוכל ככה, מעניין אותי השפעה על משקלי עבודה לאחר כמה חודשים.
קיבלתי 2 ק"ג פירות יער קפואים כמו ששמים בפרוזן יוגורט, להגיד לך שזה מעדן? לא ממש אבל זה נישנוש חוקי כשבא להחליף טעם 😃
גם בלי פירות וירקות? אתה יכול לפרט מה אכלת היום?את המשקלי עבודה שלי ראית, אני אוכל ככה כבר מעל חצי שנה ונוטה לפליאו אפס שזה אומר גם עם מעט עד בכלל לא פירות וירקות בחודש האחרון.
בינתיים רק מתקדם.
קיבלתי 2 ק"ג פירות יער קפואים כמו ששמים בפרוזן יוגורט, להגיד לך שזה מעדן? לא ממש אבל זה נישנוש חוקי כשבא להחליף טעם 😃
אתה בהתחלה/לגוף לוקח זמן להתרגל להתמודד עם החוסר פחמימה כמקור אנרגיה זמין ראשוניאז הפחמימה האפסית קברה אותי בעצימות היום . אנסה להכניס פירות בתקווה שזה עניין של תקופת הסתגלות . אם תמשיך הזנות , אחזור לתזונה רגילה . לא כותב תמשקלים מרוב הביזיון חח
אתה בהתחלה/לגוף לוקח זמן להתרגל להתמודד עם החוסר פחמימה כמקור אנרגיה זמין ראשוני
השאלה (מבחינתי) היא למה לאלץ את הגוף להתרגל להתמודד אם חוסר פחמימה כמקור אנרגיה זמין ראשוני, כדברי @SmokingSnake .השאלה אם להמשיך ככה כמה שבועות שבהם הRM5 הופך לRM1
גם מבחינת טרפוד התכנית ואפילו מבחינת שמירת מסת שריר