הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג הפלא ופליאו

• פותח/ת השרשור
כן . וכמעט רק שומן מן החי . אם זה יעבוד אז לכמה חודשים טובים

נשמע מעניין ואת האמת רציתי לנסות גם בעצמי, תעדכן איך הולך זה מסקרן אותי.

• פותח/ת השרשור
נשמע מעניין ואת האמת רציתי לנסות גם בעצמי, תעדכן איך הולך זה מסקרן אותי.

עדיין יכול להיות חלוש כשלא אכלתי כמה שעות . אין חשק לפחמימות או לעוד אוכלל בכלל כששבעים . הבוקר קמתי ככ לא רעב שלא יכולתי לחשוב על אוכל , אז הלכתי לכמה שעות סידורים ואז אכלתי ארוחת בוקר . לא מרגיש שאני מרזה עדיין , אבל ירדתי במשקל שתיים וחצי קג שבטוח רובם נוזלים , השאלה אם כולם . באימונים זה מדהים כי אתה אוכל מספיק שומן ואין נפילת אנרגיה וצורך באוכל באימון נפח של טקסס .

אני כרגע אוכל CBL. היו לי אימונים שמרגיש נפילות אנרגיה חדות לאחד שעתיים שלוש אימון קשה (לא כרגע). מעניין אותי אם ניתן להתחזק / לשמור על משקלי עבודה בלי פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני כרגע אוכל CBL. היו לי אימונים שמרגיש נפילות אנרגיה חדות לאחד שעתיים שלוש אימון קשה (לא כרגע). מעניין אותי אם ניתן להתחזק / לשמור על משקלי עבודה בלי פחמימה.

אחרי שהגוף עובר לקטוזיס , אפשר ועוד איך . אמנם רק התחלתי את התכנית אבל היה אחלה באימון שנפל ביום השלישי לפליאו..

אחרי שהגוף עובר לקטוזיס , אפשר ועוד איך . אמנם רק התחלתי את התכנית אבל היה אחלה באימון שנפל ביום השלישי לפליאו..
אל תשכח שיש לך מאגרי פחמימות בגוף 😛 יקח זמן עד שהגוף יהיה 'נטול' פחמימות
ד"א פליאו זה לא בלי פחמימות...ישנם הורמונים שתלויים בפחמימות

jqxnyne1dn22.jpg

תחרות מי אוכל יותר בשר? ^^

• פותח/ת השרשור
פחמימות נשארות בגוף 24 שעות לפי מה שקראתי . אני אוכל קילו ביום ..
מייק רוזנר גם בפליאו אגב והוא רק משבח את התזונה הזאת . הנחש גם אמר שאין סיבה להיות חלש

פחמימות נשארות בגוף 24 שעות לפי מה שקראתי . אני אוכל קילו ביום ..
מייק רוזנר גם בפליאו אגב והוא רק משבח את התזונה הזאת . הנחש גם אמר שאין סיבה להיות חלש
מייק על 0 פחמימות? בפליאו אפשר דווקא להרגיש חזק יותר, אבל בפליאו לא משבחים תזונה דלת פחמימות (זה לא העיקרון)

• פותח/ת השרשור
תשמע, זה השקעה התפריט הזה ובטח יוצא יקר.

אמא שלך לא משתגעת מזה?!

אני קונה את הבשר לעצמי רוב הזמן
מייק על 0 פחמימות? בפליאו אפשר דווקא להרגיש חזק יותר, אבל בפליאו לא משבחים תזונה דלת פחמימות (זה לא העיקרון)

לרוב הפליאוליטים חשוב להיות בקטוזיס

פליאו זה לא 0 פחמימות או דל פחמימה, יש כאלו שאוכלים הרבה ירקות ופירות (ירקות אדומים יש לא מעט פחמימות) וגם אורז נכנס שם.

מה שמסקרן אותי כי לא שמעתי על שום ליפטר שאוכל ככה, מעניין אותי השפעה על משקלי עבודה לאחר כמה חודשים.

• פותח/ת השרשור
לא כולם מכניסים אורז , וגם מי שאוכל פירות , הגישה היא להמעיט
פליאו זה לא 0 פחמימות או דל פחמימה, יש כאלו שאוכלים הרבה ירקות ופירות (ירקות אדומים יש לא מעט פחמימות) וגם אורז נכנס שם.

מה שמסקרן אותי כי לא שמעתי על שום ליפטר שאוכל ככה, מעניין אותי השפעה על משקלי עבודה לאחר כמה חודשים.

@MikeRozner

את המשקלי עבודה שלי ראית, אני אוכל ככה כבר מעל חצי שנה ונוטה לפליאו אפס שזה אומר גם עם מעט עד בכלל לא פירות וירקות בחודש האחרון.
בינתיים רק מתקדם.
לא כולם מכניסים אורז , וגם מי שאוכל פירות , הגישה היא להמעיט

@MikeRozner
קיבלתי 2 ק"ג פירות יער קפואים כמו ששמים בפרוזן יוגורט, להגיד לך שזה מעדן? לא ממש אבל זה נישנוש חוקי כשבא להחליף טעם 😃

את המשקלי עבודה שלי ראית, אני אוכל ככה כבר מעל חצי שנה ונוטה לפליאו אפס שזה אומר גם עם מעט עד בכלל לא פירות וירקות בחודש האחרון.
בינתיים רק מתקדם.
קיבלתי 2 ק"ג פירות יער קפואים כמו ששמים בפרוזן יוגורט, להגיד לך שזה מעדן? לא ממש אבל זה נישנוש חוקי כשבא להחליף טעם 😃
גם בלי פירות וירקות? אתה יכול לפרט מה אכלת היום?

• פותח/ת השרשור
אז הפחמימה האפסית קברה אותי בעצימות היום . אנסה להכניס פירות בתקווה שזה עניין של תקופת הסתגלות . אם תמשיך הזנות , אחזור לתזונה רגילה . לא כותב תמשקלים מרוב הביזיון חח

אז הפחמימה האפסית קברה אותי בעצימות היום . אנסה להכניס פירות בתקווה שזה עניין של תקופת הסתגלות . אם תמשיך הזנות , אחזור לתזונה רגילה . לא כותב תמשקלים מרוב הביזיון חח
אתה בהתחלה/לגוף לוקח זמן להתרגל להתמודד עם החוסר פחמימה כמקור אנרגיה זמין ראשוני

• פותח/ת השרשור
אתה בהתחלה/לגוף לוקח זמן להתרגל להתמודד עם החוסר פחמימה כמקור אנרגיה זמין ראשוני

השאלה אם להמשיך ככה כמה שבועות שבהם הRM5 הופך לRM1
גם מבחינת טרפוד התכנית ואפילו מבחינת שמירת מסת שריר

השאלה אם להמשיך ככה כמה שבועות שבהם הRM5 הופך לRM1
גם מבחינת טרפוד התכנית ואפילו מבחינת שמירת מסת שריר
השאלה (מבחינתי) היא למה לאלץ את הגוף להתרגל להתמודד אם חוסר פחמימה כמקור אנרגיה זמין ראשוני, כדברי @SmokingSnake .
רוצה לומר - if it's not broken, don't try to fix it, כלומר, @the Raccoon הגיע לתוצאות יפות ועדיין ממשיך להתקדם (על פי הסירטונים שהוא העלה לאחרונה). עושה רושם שאתה על המסלול הנכון מבחינתך, אז למה ליסטות ממנו?

• פותח/ת השרשור
כי אין כוח ככ לחיטוב רגיל חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית