הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי את המתקן ghd

• פותח/ת השרשור golagol
  • פורסם בתאריך

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
רכשתי היום glute ham developer היום ,
עכשיו נראה לי שהתבלבלתי בין ה glute ham raise ל glute ham developer
רכשתי בדיוק את המכשיר הזה
https://www.google.co.il/search?q=glute ham developer&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bIsTU8TgKYOq7QbBvoGADA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1517&bih=741#facrc=_&imgdii=_&imgrc=HysmohMdDgUlkM%3A;7n2oeRxaF9ZMiM;http%3A%2F%2Fcdn.roguefitness.com%2Fmedia%2Fcatalog%2Fproduct%2Fcache%2F1%2Fimage%2F0dc2d03fe217f8c83829496872af24a0%2Fl%2Fe%2Flegend-glute-ham-developer-1.jpg;http%3A%2F%2Fwww.roguefitness.com%2Flegend-standard-glute-ham-developer-ghd-with-split-pad.php;335;295

והתרגיל שרציתי לבצע איתו במיוחד זה זה(בשביל האמסטרינג כמובן)

עכשיו אני מבולבל בגלל שבמתקן שקניתי הספוג שמתחת לברכיים הוא בלי שיפוע לעומת מתקנים אחרים שאני רואה ביוטוב שלהם יש שיפוע
דבר שני לא יצא לי ליראות מישהו שעושה את התרגיל שהבאתי לינק שלו מיקודם ,
זאת אומרת לא ראיתי אף אחד שעושה תנועה מלאה איתו שזה להוריד את הגב למעטה לעלות את הגב ואז לקפל רגליים , מה שכן מצאתי זה sit up לבטן וכל מיני חצאי תנועות .
האם התבלבלתי והייתי צריך לקנות מכשיר אחר ? או שפשוט במקרה אני לא מוצא אנשים שעושים את התרגיל הזה ביוטוב שאני מחפש glute ham developer
תודה לעוזרים , מצטער שאני קצת לא ברור , קצת מבובלבל תודה לעוזרים .

רכשתי היום glute ham developer היום ,
עכשיו נראה לי שהתבלבלתי בין ה glute ham raise ל glute ham developer
רכשתי בדיוק את המכשיר הזה
https://www.google.co.il/search?q=glute ham developer&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=bIsTU8TgKYOq7QbBvoGADA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1517&bih=741#facrc=_&imgdii=_&imgrc=HysmohMdDgUlkM%3A;7n2oeRxaF9ZMiM;http%3A%2F%2Fcdn.roguefitness.com%2Fmedia%2Fcatalog%2Fproduct%2Fcache%2F1%2Fimage%2F0dc2d03fe217f8c83829496872af24a0%2Fl%2Fe%2Flegend-glute-ham-developer-1.jpg;http%3A%2F%2Fwww.roguefitness.com%2Flegend-standard-glute-ham-developer-ghd-with-split-pad.php;335;295

והתרגיל שרציתי לבצע איתו במיוחד זה זה(בשביל האמסטרינג כמובן)

עכשיו אני מבולבל בגלל שבמתקן שקניתי הספוג שמתחת לברכיים הוא בלי שיפוע לעומת מתקנים אחרים שאני רואה ביוטוב שלהם יש שיפוע
דבר שני לא יצא לי ליראות מישהו שעושה את התרגיל שהבאתי לינק שלו מיקודם ,
זאת אומרת לא ראיתי אף אחד שעושה תנועה מלאה איתו שזה להוריד את הגב למעטה לעלות את הגב ואז לקפל רגליים , מה שכן מצאתי זה sit up לבטן וכל מיני חצאי תנועות .
האם התבלבלתי והייתי צריך לקנות מכשיר אחר ? או שפשוט במקרה אני לא מוצא אנשים שעושים את התרגיל הזה ביוטוב שאני מחפש glute ham developer
תודה לעוזרים , מצטער שאני קצת לא ברור , קצת מבובלבל תודה לעוזרים .

קנית את המכשיר הנכון, אל תתבלבל בין GHD לבין ספסל רומי. לא אמור להיות שיפוע.

• פותח/ת השרשור
קנית את המכשיר הנכון, אל תתבלבל בין GHD לבין ספסל רומי. לא אמור להיות שיפוע.
אם תראה בסירטון שעלתי הספוג הוא טיפה בשיפוע , והוא עושה בדיוק את התרגיל שאני רוצה לעשות ,
עכשיו גם לא מצאתי אנשים שעושים את התרגיל הזה ביוטוב שכתבתי את הכותרת glute ham developer סתם צירוף מקרים ?
הרבה sit up hip extension אבל לא תנועה מלאה

אם תראה בסירטון שעלתי הספוג הוא טיפה בשיפוע , והוא עושה בדיוק את התרגיל שאני רוצה לעשות ,
עכשיו גם לא מצאתי אנשים שעושים את התרגיל הזה ביוטוב שכתבתי את הכותרת glute ham developer סתם צירוף מקרים ?
חפש Crossfit GHD

זה לא עולה איזה מליון ש"ח!?!?!? מאיפה הבאת כמה עלה?

בכל מקרה תצלם אותו שנראה שזה שזה, בעיקרון יש אם אני לא טועה 4 "שיטות" לעבוד במכשיר הזה 2 על הגב , 2 על הבטן. בעיקרון המכשיר אמור מצד אחד ללמד אותך "לשלוט" בעמוד השדרה שלך ולחזק את הזוקפים ומצד שני (במנח אחר) לחזק לך את הבטן בצורה ש"סיט אפ" רגיל לא יחזק אותך.

קשה לי להסביר על גבי הפורום איך עובדים עליו ומה השיטות כי זה די טריקי , אבל אם קנית אותך רק בשביל לחזק את ההאמסטרינג זה פחות מסובך.

חפש מה שמייק רשם או אפילו סרטונים של לואי סימונס ביוטיוב ואתה תבין משם כבר...

תתחדש.

• פותח/ת השרשור
חפש Crossfit GHD
מצאתי רק סרטון אחד שעושים תנועה מלאה וגם שם הספוג טיפה בשיפוע כמו בסרטון שעלתי ,
בקיצור חחח אני סומך עליך אתה אומר זה המתקן בשביל התרגיל הזה ? השיפוע שאני מדבר עליו לא חשוב יותר מידי ?
תודה רבה !!!!
זה לא עולה איזה מליון ש"ח!?!?!? מאיפה הבאת כמה עלה?

בכל מקרה תצלם אותו שנראה שזה שזה, בעיקרון יש אם אני לא טועה 4 "שיטות" לעבוד במכשיר הזה 2 על הגב , 2 על הבטן. בעיקרון המכשיר אמור מצד אחד ללמד אותך "לשלוט" בעמוד השדרה שלך ולחזק את הזוקפים ומצד שני (במנח אחר) לחזק לך את הבטן בצורה ש"סיט אפ" רגיל לא יחזק אותך.

קשה לי להסביר על גבי הפורום איך עובדים עליו ומה השיטות כי זה די טריקי , אבל אם קנית אותך רק בשביל לחזק את ההאמסטרינג זה פחות מסובך.

חפש מה שמייק רשם או אפילו סרטונים של לואי סימונס ביוטיוב ואתה תבין משם כבר...

תתחדש.
תודה רבה !!!
אלפיים שקל עלה לי אתה אומר זה המכשיר ולא שום דבר אחר לתרגיל שעלתי סרטון שלו ? פשוט מטריד אותי שברוב יש שיפוע כזה קטן של הספוג ובשלי אין ,
אם תרצה לקנות גם אז דבר איתי בפרטי אני יגיד לך מאיפה ,
חוץ מיזה שאני לא סגור על עצמי חחח המכשיר באיכות ממש טובה אני מת כבר שיגיע אימון רגליים להרגיש אותו כמו שצריך , יש לי גם כזה שני ווים כאלה בשביל לשים גומיות כדי ליצור התנגדות (לא רואים את זה בתמונה כי זה לא בדיוק בדיוק המתקן שלי )

תתחדש ותצלם אותו ותעלה רגע.

אם היו לי 2000 ש"ח מיותרים הייתי קונה ... אבל אין לי כרגע אז נמשיך עם הדדליפט

• פותח/ת השרשור

חחח טוב רגע אני מצלם ,
ואז תגיד לי אם זה זה או לא בשביל התרגיל הזה ,,,,,,, תן לי דקה!

הנה הGHD שלי, עלה פחות מאלפיים.
%255BUNSET%255D.jpg

• פותח/ת השרשור
כן. זה נראה שהפלטה לרגל נמוכה מדי, אתה יכול לשים עליה את העקב?
כן בטח , באמת זה נראה כיאילו אי אפשר לשים עלי את הרגליים בתמונה ,מוזר
לך יש אולי מושג למה חלק מהספוגים במן שפוע כזה ?
כן. תתחדש ותהנה
זה שכואב בארבע ראשי זה נורמלי ? הספוג די קשיח אז זה מכאיב קצת מתרגלים לזה ?
וקניתי אותו בעיקר לאמסטרינג אבל כמובן שאני ישתמש בו לכל שאר הדברים 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית