הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון לחיטוב.

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אני נמצא כרגע בחיטוב ומחפש תוסף מזון שיעזור לי בהתאוששות של השריר , וכל מה שיכול לעזור לי לזרז ולחטב ולשמור על מסת שריר ושיהיה טבעי , יש המלצות ?

אני נמצא כרגע בחיטוב ומחפש תוסף מזון שיעזור לי בהתאוששות של השריר , וכל מה שיכול לעזור לי לזרז ולחטב ולשמור על מסת שריר ושיהיה טבעי , יש המלצות ?
קריאטין. אבל בדגש על יעזור.. אל תצפה שזה יפעל כמו שיקוי פלאים ויבנה לך שריר (במיוחד בחיטוב)
תזונה נכונה הכי חשובה

• פותח/ת השרשור
קריאטין. אבל בדגש על יעזור.. אל תצפה שזה יפעל כמו שיקוי פלאים ויבנה לך שריר (במיוחד בחיטוב)
תזונה נכונה הכי חשובה

אוקיי קניתי קריאטין של חברת San..
Performance creatine .
איך הוא ? ואמרו לי שם לקחת 5 גרם ביום לפני אימון יש אמת בדבר ?

אוקיי קניתי קריאטין של חברת San..
Performance creatine .
איך הוא ? ואמרו לי שם לקחת 5 גרם ביום לפני אימון יש אמת בדבר ?
כל עוד זה קריאטין מונו ושל חברה מוכרת זה בסדר
5 גרם ביום זה נכון, אבל לא חייב לפני אימון, מתי שבא לך במהלך היום

יש כול מיני תוספים "שאמורים" לעזור בהתאוששות השרירים , לא חושב שצריך לבזבז כסף על התחום האפור הזה , מה שיכול לשמור לך בחיטוב על השריר דבר ראשון זה קריאטין ודבר נוסף זה תוכנית אימון עם להרים כבד למעט חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית