הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב

• פותח/ת השרשור mali
  • פורסם בתאריך
אז אין מחגר שמוכיח חד משמעית שיש בעיה לטווח ארוך?
ולטווח הקצר רוב הסיכויים שרובנו לא רגישים בכלל ואם כן אז בצורה מזערית..?

אז לא הבנתי למה להמנע מגלוטן? סתם לא לאכול לחם אני יכול להבין בגלל הדברים שמוסיפים להם בשביל צבע עמידות וכו' אבל אני באמת מתקשה להבין למה לא לצרוך גלוטן על סמך מה שטענתם כאן. אשמח אם תרחיבו בנושא
מחקרים בד"כ לא מוכיחים חד-משמעית. כך זה במדע בכלל ובמדעי החיים בפרט זה בולט אף יותר. מה שכן מעניין הוא שלאחרונה מתרבים מחקרים מהשורה הראשונה התומכים בכך.

על כל מקרה, מצ"ב קצת חומר קריאה מעניין:

https://sites.google.com/site/jccglutenfree/heartdisease

מחקרים בד"כ לא מוכיחים חד-משמעית. כך זה במדע בכלל ובמדעי החיים בפרט זה בולט אף יותר. מה שכן מעניין הוא שלאחרונה מתרבים מחקרים מהשורה הראשונה התומכים בכך.

על כל מקרה, מצ"ב קצת חומר קריאה מעניין:

https://sites.google.com/site/jccglutenfree/heartdisease

אני מבין מה אתה אומר, השאלה לגבי הפגיעה לטווח ארוך היא האם המחקר הצליח לבודד את הפגיעה של גלוטן

@natalie

יש פה הרבה מידע מעניין בשירשור הזה.
כנסי לקישורים.

אני מבין מה אתה אומר, השאלה לגבי הפגיעה לטווח ארוך היא האם המחקר הצליח לבודד את הפגיעה של גלוטן
אין תשובה בינארית לשאלה שלך, מאידך אני יכול להבטיח לך שקיימים מחקרים שעוסקים בכך ועיון בהם מעצב דעה מוצקה יותר בדבר האופן בו רצוי לצרוך גלוטן מאשר תשובה מתחמקת לשאלה ששאלת.

אין תשובה בינארית לשאלה שלך, מאידך אני יכול להבטיח לך שקיימים מחקרים שעוסקים בכך ועיון בהם מעצב דעה מוצקה יותר בדבר האופן בו רצוי לצרוך גלוטן מאשר תשובה מתחמקת לשאלה ששאלת.
את מה שצירפתם שניכם אני אקרא מחר בערב, אם תמצא עוד מחקרים בנושא אשמח שתוסיף שאוכל להבין על מה מדובר, שמעתי את זה הרבה פעמים אבל קשה לי להאמין לזה

את לא יכולה להתחטב אם לא תוכלי גלוטן . את תתחטבי אם תשמרי על תזונה נכונה ותתאמני !!!!!!
הימנעות מגלוטן יכולה לסייע לרדת במשקל בהנחה שאת מאזנת בשאר דברים .מניסוי שעשיתי על עצמי ....

כן, ברור שגלוטן זה מהשטן...אבל, אבל...פיצה! 🍦 (@incin )

לפותחת השירשור, ההמלצות שכתבת שקיבלת הם "כללי אצבע". אשר בהחלט עובדים. אבל צריך להבין מה עומד בבסיסם.

-הורדת הגלוטן, ע"ע לחם, מביאה בהכרח לירידה בכמות הפחמימות הנצרכת. מה שבתורו מביא למאזן קלורי שלילי. ואת המושג האחרון הוא זה שעלייך להבין על מנת ליישם בתפריט מאוזן ושוקל מעט יותר מ"תעיפי את הלחם ואת תרזי"

-פעילות כושר אינטנסיבית. גם כאן צודק האדם שהמליץ לך. אבל למה הוא צודק? שאלת מה עומד בבסיס הטענה הזו? ובכן - הסיבה העיקרית מאוד פשוטה, פעילות אירובית אינטנסיבית תורמת בתורה לגירעון קלורי נוסף. מה שבהכרח מביא לירידה נוספת במשקל. אך איך עושים זאת בצורה מאוזנת? וכמה בכלל צריך להתאמן? ומי בכלל צודק, ולמה?

את כל השאלות האלו את צריכה לשאול את עצמך לפניי שאת עושה דבר כזה ואחר בתחום הכושר והתזונה. כי מעבר לנפש שלנו הגוף הוא המרכיב השני בחשיבותו בחיינו.

ועל כן, על מנת לסבר את אוזנך ולהעשיר את ידיעותייך בתחום אמליץ בחום לסקור את המאמרים הרלוונטיים בפורטל קילוגרם. Kilogram.co.il.

את תמצאי שם המון ידע שיכוון אותך נאמנה לכיוון הבנת ה"מדע" שמאחורי האימרות שנטענו כאן ובכלל בקשר לתזונה.

בברכה,

אריאל.

שאני מכירה בחדר כושר אומר שלפחות בתקופה הראשונה לירידה במשקל עדיף שלא לצרוך הרבה פחמימות
נהפוך הוא. בעיני עדיף להוריד פחמימות בצורה הדרגתית לאורך החיטוב ולשמור את התפריט דל הפחמימות ממש לסוף.

Back
למעלה תחתית