הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן, אני מתחיל חיטוב דל פחמימה...עשיתי חישוב(וחבר'ה פה בפורום קצת עזרו)והRMR שלי הוא 2600
אני שוקל 110 ק"ג
הערכים הסופיים שלי הם- 250 גרם חלבון, 157 גרם שומן, 42 גרם פחמימה..2600 קלוריות בול יוצא לי
מה אתם אומרים? אני בגדול מתכוון להריץ אנאבוליק דיאט..והבנתי ש12 ימים ראשונים זה נייטרלי.
אני מקווה שלא לאבד שריר

למה אתה מתחיל מדל פחמימה?

אל תתחיל מדל פחמימה זאת טעות תשאיר את זה לסוף תתחיל בדל מה 11/12 אחוז שומן ולקראת ה 10/9 תוסיף יהומובין רם אתה רוצה אם לא תמשיך רגיל.. לגבי הערכים זה נראה טוב אבל תשתדל לעלות ל 150 פחמימה ככה גם תמנע איבוד במסת שריר..

• פותח/ת השרשור
כעקרון אני לא רוצה לחטב יותר מדי זמן..
אני בחרתי בתפריט דל פחמימה כי הבנתי שהוא הכי אפקטיבי בשבילי, מה גם שאין לי בעיה עם לא לאכול פחמימה. השאלה שלי זה האם אני אאבד מזה מסת שריר?אני לא מחפש לעשות חיטוב עד לעצם..אני מחפש לאבד מקסימום שומן במינימום זמן.
*לצורך העניין אני גם מריץ קלן שבועיים שבועיים.

לגבי איבוד מסת שריר בדל פחממה אז כן אתה תאבד שריר כמות הפחמימה המינימלית לשמירה על מסת שריר באימונים עצימים היא לפחות 50 גרם וזה מינימלי!! לגבי הקלן.. פה זה משנה את כל התמונה אבל עדיין לא הייתי ממליץ להתחיל את החיטוב בדל אלה להתחיל עם חיטוב של עד 150 גרם פחמימה ומ 10/9 אחוז אפילו 11/12 להתחיל קלאן בדל מתחת ל 50..

כעקרון אני לא רוצה לחטב יותר מדי זמן..
אני בחרתי בתפריט דל פחמימה כי הבנתי שהוא הכי אפקטיבי בשבילי, מה גם שאין לי בעיה עם לא לאכול פחמימה. השאלה שלי זה האם אני אאבד מזה מסת שריר?אני לא מחפש לעשות חיטוב עד לעצם..אני מחפש לאבד מקסימום שומן במינימום זמן.
*לצורך העניין אני גם מריץ קלן שבועיים שבועיים.
בעת שימוש בקלן לא כדאי להיות נמוך בפחמימה אך לא דל מדי. לא לבצע העמסה.
אבדן מסת השריר נמוכה יותר עם הקלן אך בכל זאת זה תלוי עד כמה הגירעון הקלורי משמעותי. בכל מקרה שמור על 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
בעת שימוש בקלן לא כדאי להיות נמוך בפחמימה אך לא דל מדי. לא לבצע העמסה.
אבדן מסת השריר נמוכה יותר עם הקלן אך בכל זאת זה תלוי עד כמה הגירעון הקלורי משמעותי. בכל מקרה שמור על 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף.
סבבה, תודה, אז מה אתה אומר על 50 גרם פחמימה?זה בסדר?או שצריך טיפה יותר גבוה?
דרך אגב, עם הקלן אני מתכנן לעשות שבועיים הפסקה ואז שבועיים קלן...ככה עד שאסיים אותו..
מתי בדיוק לתזמן את ההעמסה בהפסקה?
אני יודע שזמן מחצית חיים של קלן זה מה?30 שעות?חשבתי שאני כבר ארוץ 5 ימים של הפסקה מקלן ואז העמסה

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית