הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS יום אחרי יום חד פעמית

• פותח/ת השרשור omerh84
  • פורסם בתאריך

omerh84

משתמש קבוע
1,411
485
נק' מוניטין:
1,467
1,411
485
שלום לכולם,

לצערי בחמישי הקרוב יימנע ממני מלהגיע לחדר הכושר. אני בחודש האחרון למסה ורוצה לנצל כל רגע.
כמה קריטי זה יהיה אם באופן חד פעמי אני אלך גם היום וגם מחר לחדר הכושר ובמקרה הכי גרוע אוריד רגליים מהאימון של היום (סקאווט) כדי שמחר אוכל לעשות סקאווט ודדליפט?
חשוב לציין שגם בסקאווט, גם בפרס וגם בחתירה אני לאחר דילואד ככה שהמשק לים שם לא גבוהים מידיי.

תודה רבה 😃

ב SS לא עושים אימון יום אחרי יום נקודה . זה רשום בתוכנית ויש לזה סיבות.
מה שאתה מציע זה להוריד נפח (רגליים) וזה בעצם שינוי התוכנית דבר שגם פסול. או שעושים כמו שצריך את התוכנית או שמדלגים.

לדעתי , ומנסיון אישי באימון עדיף לא לעשות אימון מאשר לעשות אימון צולע. (ומועד לפורענות).

• פותח/ת השרשור
אני לא מחפש לשנות את התוכנית - עשיית אימון חד פעמית בימים חופפים לא נקרא שינוי של התוכנית. תאמין לי שאני מכיר את כל העקרונות של התוכנית ושקראתי פחות או יותר את כל המאמרים בפורטל, אם לא הייתי מכיר אותם לא הייתי שואל ופשוט הייתי עושה שוב גם מחר.
זה שזה לא מומלץ כדרך קבע - אני יודע.

השאלה שלי היא כמה "לא טוב" זה יהיה אם באופן חד פעמי אני אעשה אימונים חופפים ואעזר בהורדת נפח ברגליים?

תודה שוב 😃

התוכנית אומרת שאסור בתכלית האיסור לעשות אימונים חופפים.
להגיד לך שלא עשיתי אף פעם? זה יהיה שקר.
שום דבר לא יקרה, אבל אולי יהיה לך קשה יותר (למרות שלי זה לא היוה בעיה) - זה מאוד תלוי במשקלים שלך.

לפעמים הפן הפסיכולוגי הרבה יותר חשוב מהפן הפיזיולוגי, אז אם זה יעשה לך הרגשה טובה - תתאמן.

לא יקרה כלום

אני לא מחפש לשנות את התוכנית - עשיית אימון חד פעמית בימים חופפים לא נקרא שינוי של התוכנית. תאמין לי שאני מכיר את כל העקרונות של התוכנית ושקראתי פחות או יותר את כל המאמרים בפורטל, אם לא הייתי מכיר אותם לא הייתי שואל ופשוט הייתי עושה שוב גם מחר.
זה שזה לא מומלץ כדרך קבע - אני יודע.

השאלה שלי היא כמה "לא טוב" זה יהיה אם באופן חד פעמי אני אעשה אימונים חופפים ואעזר בהורדת נפח ברגליים?

תודה שוב 😃

זה לא טוב בקטע שלא התאוששת מהאימון הקודם , גם אם תוותר על "רגליים" עדיין הגוף שלך במצב שיקום (ריקברי) לא רק הרגליים.
- את תעשה אימון תרגיש אולי חלש אולי לא תוכל לסיים תרגילים אחרים בטכניקה נכונה או בכלל... למה זה טוב ? עדיף לדלג מאשר ככה.
בכול אופן זאת דעתי שמסתמכת על הנסיון שלי ושל אחרים.

זה לא טוב בקטע שלא התאוששת מהאימון הקודם , גם אם תוותר על "רגליים" עדיין הגוף שלך במצב שיקום (ריקברי) לא רק הרגליים.
- את תעשה אימון תרגיש אולי חלש אולי לא תוכל לסיים תרגילים אחרים בטכניקה נכונה או בכלל... למה זה טוב ? עדיף לדלג מאשר ככה.
בכול אופן זאת דעתי שמסתמכת על הנסיון שלי ושל אחרים.

באופן עקרוני אני מסכים, אין ספק שזה פוגע בRECOVERY, ואם הטכניקה שלך נפגעת בכלל שאתה "עייף" אז עדיף לא לעשות בכלל.
אבל אם תעשה, והטכניקה שלך סבבה.. לא יקרה כלום.

שוב, אני יוצא מנקודת הנחה שזה חד פעמי ולא איזה הרגל

ובלי שום קשר, יש אנשים שלפספס אימון אחד גורם להם לאבד את זה ולא להצליח לחזור לשגרה.
הפן הפסיכולוגי הוא לדעתי הרבה יותר חשוב, אבל זה רק אני

באופן עקרוני אני מסכים, אין ספק שזה פוגע בRECOVERY, ואם הטכניקה שלך נפגעת בכלל שאתה "עייף" אז עדיף לא לעשות בכלל.
אבל אם תעשה, והטכניקה שלך סבבה.. לא יקרה כלום.

שוב, אני יוצא מנקודת הנחה שזה חד פעמי ולא איזה הרגל

ובלי שום קשר, יש אנשים שלפספס אימון אחד גורם להם לאבד את זה ולא להצליח לחזור לשגרה.
הפן הפסיכולוגי הוא לדעתי הרבה יותר חשוב, אבל זה רק אני

אפשר להסתכל על זה גם בצורה שלך זה נכון , אני תמיד אומר שזה תלוי בהרבה מאוד גורמים מלבד האימון , כמו כמה ישנת , האם עבדת קשה באותו יום בעבודה , איך התזונה ? המצב רוח? ......... מליון דברים....

אפשר להסתכל על זה גם בצורה שלך זה נכון , אני תמיד אומר שזה תלוי בהרבה מאוד גורמים מלבד האימון , כמו כמה ישנת , האם עבדת קשה באותו יום בעבודה , איך התזונה ? המצב רוח? ......... מליון דברים....

לגמרי.
כפי שנאמר.. אם זה היה קל, כולם היו עושים את זה. או משהו 😃

שלא תעיז לעשות יום אחרי יום זה לא שווה את הסיכון בפציעה

מחזק
אין ספק שהפן הפסיכולוגי מאד מאד חשוב!
אבל! אל תשקר לעצמך בשביל להרגיש שלם עם החלטתך.
ביצוע אימון פול באדי במיוחד עצים כמו ss יום אחרי יום יגרום יותר נזק מאשר לוותר על אימון.

נסה למצוא פתרון אחר , אולי להקדים את האימון הבא ביום או לאחר את האימון האחרון ...
כמו כן , אל תשכח שאחרי מנוחה ארוכה יותר אתה תגיע לאימון הבא להפציץ! אתה תיראה שיהיו לך יותר כוחות מבאימון רגיל.

שורה תחתונה מה שחשוב זה התמדה ועבודה נכונה לאורך זמן ארוך.

מחזק
אין ספק שהפן הפסיכולוגי מאד מאד חשוב!
אבל! אל תשקר לעצמך בשביל להרגיש שלם עם החלטתך.
ביצוע אימון פול באדי במיוחד עצים כמו ss יום אחרי יום יגרום יותר נזק מאשר לוותר על אימון.

נסה למצוא פתרון אחר , אולי להקדים את האימון הבא ביום או לאחר את האימון האחרון ...
כמו כן , אל תשכח שאחרי מנוחה ארוכה יותר אתה תגיע לאימון הבא להפציץ! אתה תיראה שיהיו לך יותר כוחות מבאימון רגיל.

שורה תחתונה מה שחשוב זה התמדה ועבודה נכונה לאורך זמן ארוך.

זה מה שאני אמרתי גם במילים אחרות.... לא משתלם .

אל תעשה יום אחרי יום! התחשוה הפסיכולוגית שווה לתחת זה פשוט לא יתן לך כלום סתם עומס מיותר + פגיעה בהתאוששות + אפילו סיכון לפציעה... בשורה התחתונה אין יתרונות בזה. מבאס להפסיד אימון אני יודע אבל אפילו אם ביום חמישי סתם תעשה משקל גוף בקטנה (מתח מקבילים וכו') לדעתי זה פתרון הרבה יותר נורמלי

• פותח/ת השרשור
עברו שבועיים מאז ההודעה האחרונה. קל וחומר שהיה מיותר להקפיץ. תודה בכל אופן 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית