הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחות במסה

• פותח/ת השרשור Shayx
  • פורסם בתאריך

Shayx

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
שלום לכולם,

אני תקוע במשקל כבר זה הרבה זמן,המשקל משחק בין 70.7-71.2 (עם דיוקים חחח),אני אוכל הרבה ולא מבין איך אני תקוע.

אבקש את עזרתכם בנושא של מה אני יכול לאכול כדי לעלות מהר יותר,כמו כן שמעתי שארוחת לילה חשובה מאד אשמח אם תתנו לי דוגמה

לארוחת לילה טובה עבור תקופת המסה.

תודה מראש.

אין קסמים אחי פשוט להוסיף אוכל וזה לא בעיה לדחוף עוד יש מלא שיטות ופטנטים, מלעשות שייק עם שיבולת שועל בבלנדר ועד ללטחון פיתות קיצר זה לא בעיה ואם אתה בכל זאת מתקשה אז תצטרך להשתמש בגיינר למרות שאני לאח ושב שתיהיה בעיה

• פותח/ת השרשור
אין קסמים אחי פשוט להוסיף אוכל וזה לא בעיה לדחוף עוד יש מלא שיטות ופטנטים, מלעשות שייק עם שיבולת שועל בבלנדר ועד ללטחון פיתות קיצר זה לא בעיה ואם אתה בכל זאת מתקשה אז תצטרך להשתמש בגיינר למרות שאני לאח ושב שתיהיה בעיה

תודה רבה גבר,התחלתי לאכול גם שיבולת שוער-כוס של קפה מקרטון,יש לך מושג כמה גרם זה יוצא בערך?

מה יותר פשוט מלקנות משקל קטן למטבח ולשקול?
יש מיליון סוגים של כוסות קפה, ויש מיליון צורות שונות למלא את הכוס (דחוס/פחות דחוס/כוס אליהו הנביא וכו'...).

מה יותר פשוט מלקנות משקל קטן למטבח ולשקול?
יש מיליון סוגים של כוסות קפה, ויש מיליון צורות שונות למלא את הכוס (דחוס/פחות דחוס/כוס אליהו הנביא וכו'...).

מחזק! קניתי משקל מזון למבטח זה זול ושימושי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית