ייעוץ SS תקוע

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי. אני בן 16 שוקל 60 וגובה 1.70.
אני עושה SS ואני נתקעתי כבר בכל התרגילים ולא מצליח לעלות, אפילו אחרי ריסט.
מה לעשות? אני יודע שבטח תגידו לי שאני לא אוכל מספיק, אבל מבחינת קלוריות יש לי בערך 1500 קלוריות בלי ארוחת צהריים וערב.
למרות זאת, גם במשקל גוף אני לא עולה.
מה לעשות? להפסיק כבר בתוכנית?

אני חצי שנה כבר בתוכנית אבל המשקלים שלי עדיין לא מדהימים: סקוואט 90, בנץ' 58, דדליפט 100.

תאכל כרגיל

ופשוט תוסיף עוד 400-500 קלוריות, תשן עוד בלילה ותשפר את הטכניקה.

אתה במשקל נמוך יש לך עוד הרבה לעלות במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
תאכל כרגיל

תודה.
שאלתי מאמן שאני מכיר(הוא ממש מבין ואני סומך עליו, הוא זה שהמליץ לי על הSS).
הוא אמר לי לעבוד על הטכניקה של הסקוואט להמשיך להתקדם, ושאם אני לא מצליח לעלות במשקל גוף להיכנס למאזן ניטרלי לאיזה שבוע
ואז לחזור לפלוס קלורי. זה מה שאני הולך לעשות, אבל לא כל כך הבנתי, כשאני אהיה במאזן הניטרלי מה לעשות עם המשקלים, להמשיך לעלות אותם?
ואם(כנראה שמה שיקרה) אני לא אצליח?
אני באמת מרגיש שאני כבר לא מצליח להתקדם לא משנה מה אני מנסה, בדיוק עשיתי ריסט והוא לא כל כך עזר...

המצב שלך יותר טוב משלי.
הגעתי בss בחודשיים ל:
67 קילו סקוואט
60 קילו לחיצת חזה
25 קילו פרס
ודדליפט 40~(לקח לי מלא זמן ללמוד את הטכניקה)

נתקעתי הרבה במשקלים והרמתי לפעמים את אותו משקל פחות או יותר שבועיים. אבל אצלי אני יודע מה הבעיה וקשה לי לישון יותר מ6 שעות בגלל לוח זמנים תובעני ואני לא מגיע ממש כל יום לערכים התזונתיים.

בגדול אין פה קסמים. זה יישמע מעצבן טיפה כי תמיד חוזרים על זה אבל הכי פשוט: תישן יותר, תנסה לאכול יותר(גם אם עכשיו זה מלא) ואולי קח שבוע הפסקה או רק מאימון או 2.
בהצלחה

אוקיי זה כבר לא טוב
תנסה לעקוב אחרי כמה אתה אוכל זה אומנם בהתחלה קשה פסיכולוגית אבל שתתרגל זה יהיה קל
תאכל 700-800 קלוריות יותר ממה שאתה שורף, אם אתה עדין לא עולה במשקל תעלה עוד
תישן טוב תנוח ותעשה עוד דילואד

• פותח/ת השרשור
אוקיי זה כבר לא טוב
תנסה לעקוב אחרי כמה אתה אוכל זה אומנם בהתחלה קשה פסיכולוגית אבל שתתרגל זה יהיה קל
תאכל 700-800 קלוריות יותר ממה שאתה שורף, אם אתה עדין לא עולה במשקל תעלה עוד
תישן טוב תנוח ותעשה עוד דילואד
איך אני יכול לעקוב אחרי כמה אני אוכל? אני גם לא יודע כמה האוכל שוקל וגם כמה קלוריות יש בו..

תאכלס אני מבין אותך זה דיי מתסכל ובעיקר שכולם אומרים לך תאכל יותר וזהו, אבל אין פיתרון אחר אחי אתה שוקל רק 60 קילו ואם אין עלייה במשקל גוף זה גם מסביר למה נתקעת במשקלים, תוסיף עוד קלוריות לתפריט שלך

• פותח/ת השרשור
תאכלס אני מבין אותך זה דיי מתסכל ובעיקר שכולם אומרים לך תאכל יותר וזהו, אבל אין פיתרון אחר אחי אתה שוקל רק 60 קילו ואם אין עלייה במשקל גוף זה גם מסביר למה נתקעת במשקלים, תוסיף עוד קלוריות לתפריט שלך
תקנה משקל מטבח, עולה בערך 100 שקל משהו שכולנו משתמשים
לגבי קלוריות לא חסרים מחשבונים
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php
המצב שלך יותר טוב משלי.
הגעתי בss בחודשיים ל:
67 קילו סקוואט
60 קילו לחיצת חזה
25 קילו פרס
ודדליפט 40~(לקח לי מלא זמן ללמוד את הטכניקה)

נתקעתי הרבה במשקלים והרמתי לפעמים את אותו משקל פחות או יותר שבועיים. אבל אצלי אני יודע מה הבעיה וקשה לי לישון יותר מ6 שעות בגלל לוח זמנים תובעני ואני לא מגיע ממש כל יום לערכים התזונתיים.

בגדול אין פה קסמים. זה יישמע מעצבן טיפה כי תמיד חוזרים על זה אבל הכי פשוט: תישן יותר, תנסה לאכול יותר(גם אם עכשיו זה מלא) ואולי קח שבוע הפסקה או רק מאימון או 2.
בהצלחה
תאכל כרגיל

היום הייתי במכון ואני תקוע ממש בהכל(אולי בדדליפט אני אוכל להוסיף עוד קצת..)
מבחינת קלוריות אני אוכל משהו כמו 1500 בלי סנדוויצ'ים בבית ספר וארוחות ערב וצהריים ולפי מחשבון BMR יוצא לי 1600 ככה שזה בסדר אבל עדיין זה לא עוזר.. ואני יושן גם בסביבות ה9 וחצי שעות ולעיתים גם קצת יותר.
הגעתי בסקוואט לפני כמה שבועות ל92 אבל אז הורדתי קצת במשקל כי אמרו לי שלפעמים אני לא יודע עמוק מספיק, והיום ב82 בחזרה האחרונה נפלתי והייתי תקוע עד שמישהו עזר לי.
אני מתחיל להיות מתוסכל כבר מהקטע הזה ומהSS, אני כבר חצי שנה בתוכנית והמשקלים שלי יחסית בינוניים... כמו שזה נראה עכשיו לפחות בסקוואט אני רק נעשה גרוע :\
גם הקריאטין לא כל כך עוזר..
והמטרה שלי היא בכלל היפרטרופיה ולא כוח, כמובן שאני רוצה משקלים מכובדים אבל המטרה העיקרית היא היפרטרופיה.
יש לי חברים שבתוכנית היפרטרופיה ועדיין הם עולים במשקלים יפה ממש, איך הם עושים את זה?
מה אתם ממליצים?

נערך לאחרונה:
מבחינת קלוריות אני אוכל משהו כמו 1500 בלי סנדוויצ'ים בבית ספר וארוחות ערב וצהריים ולפי מחשבון BMR יוצא לי 1600 ככה שזה בסדר אבל עדיין זה לא עוזר.. ואני יושן גם בסביבות ה9 וחצי שעות ולעיתים גם קצת יותר.
הגעתי בסקוואט לפני כמה שבועות ל92 אבל אז הורדתי קצת במשקל כי אמרו לי שלפעמים אני לא יודע עמוק מספיק, והיום ב82 בחזרה האחרונה נפלתי והייתי תקוע עד שמישהו עזר לי.
אני מתחיל להיות מתוסכל כבר מהקטע הזה ומהSS, אני כבר חצי שנה בתוכנית והמשקלים שלי יחסית בינוניים... כמו שזה נראה עכשיו לפחות בסקוואט אני רק נעשה גרוע :\
והמטרה שלי היא בכלל היפרטרופיה ולא כוח, כמובן שאני רוצה משקלים מכובדים אבל המטרה העיקרית היא היפרטרופיה.
יש לי חברים שבתוכנית היפרטרופיה ועדיין הם עולים במשקלים יפה ממש, איך הם עושים את זה?
מה אתם ממליצים?

א. שוב אני אומר מבין את התסכול שלך זה באמת מעצבן שככה הדרים לא הולכים כמו שצריך ובטח במכון אתה רואה אנשים שעושים ABCD ויש להם יד מפלצתית.
ב. בסה"כ אל תשכח שאתה בן 16 ואתה בחור יחסית נמוך ולפי המשקל שלך ומה שאתה מספר אני מאמין שיש לך מבנה גוף דיי קטן ושלדי כזה (אקטומורפ) אז כן יהיה לך יותר קשה מלאחרי אולי אבל אל תתייאש זאת לא אופציה.
ג. אתה לא עונה על השאלות? מה זה 1500 בלי סנדוויצ'ים? תחשב הכל ותגיד פה כמה קלוריות אתה צורך ביום וכמה מזה חלבון פחמימות ושומן. אני סבור ששם הבעיה כי אתה כותב שאתה מתאמן חזק לפי התוכנית וישן טוב.
ד. האם עלית במשקל גוף בחצי שנה הזאת שאתה תקוע בתרגילים.\?

לסיכום:
תכתוב פה את הערכים הסופיים שיוצא לך לאכול ביום ואני ממליץ כמובן להוסיף עוד קלוריות אבל קודם תכתוב שנהיה יותר חכמים, מקווה שעזרתי.

גם הקריאטין לא כל כך עוזר..
מה אתם ממליצים?

תיראה אתה מתאר את המצב כקשה ומסובך
בעוד שפועל מקריאה פשוטה אני רואה שהמצב די פשוט
והבעיה אצלך בראש.
ב ר ו ר שתתקע אם אתה לא עולה במשקל.
כדי לעלות במשקל יש רק דבר אחד! הכנסה קלורית חיובית!
בקיצור, תעלה את הצריכה שלך ב309-500 קל.
ממליץ לך לצרוך במקום ירקות ופחמימות מאכלים שומניים ועתירי קלוריות: טחינה גוחמית, חלב כמה שיותר שמן שקדים אגוזים
כמו כן תיראה שאתה צורך מספיק חלבון.

מנוחה קלה עי הורדת משקלים תמיד מומלצת.
בנוסף פחות אירובי גם יכול לעזור אם אתה עושה.

יאללה, תתחיל לאכול ותיראה תוצאות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית