הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין משקל גוף

• פותח/ת השרשור yanivk2
  • פורסם בתאריך

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
לפני חודש וחצי בערך קניתי קריאטין אך הסתבר שזאת הייתה פורמולה שבכל 50 גרם חומר יש 5 גרם קריאטין.
לכן לקחתי כל יום 50 גרם.
ידעתי שזה יגמר מהר ולכן הזמנתי כבר ישר קריאטין טהור והוא הגיע יום אחרי שנגמר לי הפורמולה, יצא שיום אחד לא לקחתי קריאטין.
אני כבר לוקח את הקריאטין הטהור כבר שבוע וחצי.

מאז שהתחלתי לקחת את הקריאטין באופן כללי לא ראיתי שום עלייה רצינית במשקל, אולי הייתה עלייה אבל לא משהו ששמתי לב אליה.
מה אתם אומרים? זה בסדר? מה זה אומר?

קריאטין הוא קריאטין ואת האפקט שלו הוא עושה, רק לדעת איזה סוג קריאטין קנית?
והחוסר עלייה במשקל יכול לקרות מהמון סיבות שלדעתי יותר הגיוניות כמו בעיה בתכונית אימונים, תזונה לא נכונה, גירעון קלורי וכו' וכו'.
רוב הסיכויים שהקריאטין עצמו עושה את העבודה 😃
אם תפרט על התוכנית אימונים ותזונה זה יעזור

• פותח/ת השרשור
קריאטין הוא קריאטין ואת האפקט שלו הוא עושה, רק לדעת איזה סוג קריאטין קנית?
והחוסר עלייה במשקל יכול לקרות מהמון סיבות שלדעתי יותר הגיוניות כמו בעיה בתכונית אימונים, תזונה לא נכונה, גירעון קלורי וכו' וכו'.
רוב הסיכויים שהקריאטין עצמו עושה את העבודה 😃
אם תפרט על התוכנית אימונים ותזונה זה יעזור
קניתי קריאטין טהור מונוהידראט. התוכנית שלי היא בינתיים SS, ובקשר לתזונה לדעתי היא גם בסדר אבל עדיין יש מקום לשיפור.

אתה בחיטוב?
אני במסה

אחי ההעמסה אמורה להארך חודש אם אתה לוקח 5 גר ביום.
כמו כן אולי לא נשקלת באותם תנאים.
אני מציע לך לחכות חודש מתחילת הנטילה ואז לבדוק. כמובן שאם אתה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל.
אך אני מציע להתאזר בסבלנות ולא לנקוט בהחלטות פזיזות.

היי.
לפני חודש וחצי בערך קניתי קריאטין אך הסתבר שזאת הייתה פורמולה שבכל 50 גרם חומר יש 5 גרם קריאטין.
לכן לקחתי כל יום 50 גרם.
ידעתי שזה יגמר מהר ולכן הזמנתי כבר ישר קריאטין טהור והוא הגיע יום אחרי שנגמר לי הפורמולה, יצא שיום אחד לא לקחתי קריאטין.

מאז שהתחלתי לקחת את הקריאטין באופן כללי לא ראיתי שום עלייה רצינית במשקל, אולי הייתה עלייה אבל לא משהו ששמתי לב אליה.
אני זוכר שראיתי מחקר שהראו שהקריאטין בקושי מעלה במשקל וזה משהו שאי אפשר למדוד,
הרבה חושבים שהמשקל שהם עולים זה מהקריאטין אבל זה בגלל שהם חיים בסרט ואכלו אוכל או שתו מים לפני שנשקלו,
כמו שאנשים יגידו לך שאחרי שהם לקחו קריאטין הם מרימים 10 קילו יותר זה עוד חרטא שמחקרים הראו שקריאטין ממש לא עובד ככה ,בכל מקרה הכל בסדר אל תקשיב לאחרים , מה שכן גם על כל אחד זה עובד אחרת יכול להיות שאצלך יש כבר רמות גבוהות של קריאטין בגוף אבל אי אפשר לדעת פשוט תמשיך לקחת וזהו זה אמור להיות אחלה תוסף

אני זוכר שראיתי מחקר שהראו שהקריאטין בקושי מעלה במשקל וזה משהו שאי אפשר למדוד,
הרבה חושבים שהמשקל שהם עולים זה מהקריאטין אבל זה בגלל שהם חיים בסרט ואכלו אוכל או שתו מים לפני שנשקלו,
כמו שאנשים יגידו לך שאחרי שהם לקחו קריאטין הם מרימים 10 קילו יותר זה עוד חרטא שמחקרים הראו שקריאטין ממש לא עובד ככה ,בכל מקרה הכל בסדר אל תקשיב לאחרים , מה שכן גם על כל אחד זה עובד אחרת יכול להיות שאצלך יש כבר רמות גבוהות של קריאטין בגוף אבל אי אפשר לדעת פשוט תמשיך לקחת וזהו זה אמור להיות אחלה תוסף

אגב יש אחוז מסוים נמוך של אנשים באוכחוסיה שהקריאטין לא משפיע עליהם

היי.
לכן לקחתי כל יום 50 גרם.

יכול להיות שאתה מיובש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית