הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ|חיטוב והורדה במשקל

GirlyGirl

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
טוב אז הסיפור שלי הוא כזה.
אני בת 18 (בקרוב 19), אני שוקלת כרגע 62.5 ואני 1.65 בערך (לא נמדדתי כבר המון זמן).
תמיד הייתי בחורה ספורטיבית.. מסוג הבנות שמשחקות כדורגל,ופשוט תותחיות בספורט.
עד שלפני שנתיים התחלתי להיות פשוט חולה כל הזמן.. ולאט לאט העלתי במשקל וגם הפסקתי עם הכושר הגופני (דבר שאני מתחרטת עליו מאוד)
כרגע אני לקראת גיוס (עוד חודש פחות או יותר) אבל אני ממש רוצה להתחיל לחזור לכושר, להתחטב וגם טיפה להרזות (לא בהגזמה אבל כן להוריד טיפה משקל כי ישלי בטן, יריכיים גדולות ומתחיל לי צילוליט בישבן).
אני רוצה עזרה של איך להתחיל, תרגילים שאפשר לעשות ופשוט עצות. קחו בחשבון שלחדר כושר אני לא יכולה ללכת וזה הכל אמור להיות תהליך שאני מבצעת לבד.
אני באמת נואשת לעצות ועזרה, כבר שבוע שאני עושה סקווטים, אבל אני רוצה לשלב. ולהתחיל כמובן עם תזונה נכונה שזה הדבר שהכי קשה לי בבית..

ברוך הבא לפורום ! 😃

תקראי את המאמרים הבאים הם יתנו לך המון מידע לגבי המטרות שלך. קחי בחשבון שללא אימונים בחד"כ קשה לשמור על מסת השריר בזמן חיטוב(=דיאטה=מאזן קלורי שלילי) אך אפשרי לעשות זאת, בעזרת תרגילי גוף או גומיות, אך התהליך יהיה פחות אופטימלי

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

תוכלי למצוא שם גם קישורים לתפריטים לדוגמא, אך עדיף שתלמדי להכין בעצמך, תכיני לך תפריט ותרשמי אותו כאן עם ערכים סופיים של חלבון פחמימה שומן וקלוריות ואוכל לעזור לך לשפץ אותו במידת הצורך

ברוכה הבאה!
ראשית כל הכבוד על היוזמה והמוטיבציה.
לגבי התזונה מאוד ממליצה לך להתחיל בניהול יומן תזונה כדי להבין טוב יותר מה את אוהבת ורגילה לאכול. את יכולה לרשום במשך שבוע כל מה שאת אוכלת עם שעה וכמויות. בתום השבוע הזה תוכלי להרכיב לעצמך תפריט בקישור ש @yogevnn צרף. את גם יכולה לקחת את אחד התפריטים המוצעים ולהתאים אותו לצרכיך.
ברגע שתרכיבי לעצמך תפריט (עם דגש על חלבונים ושומנים) תשלבי אימונים אירוביים. הליכה או ריצה קלה, מדרגות וכד', תוכלי לעשות בחוץ בלי בעיה. בשילוב של תזונה ואירובי את בהחלט יכולה לרדת כחצי קילו בשבוע (דרך אגב את התפריט את מתאימה לקצב הירידה. אם שבוע מסויים את לא יורדת את מפחיתה יחידת פחמימה - פרוסת לחם או פרי - מהתפריט).
האתגר מבחינתך יהיה לשלב אימוני כוח בלי חדר כושר. זה אפשרי אבל יהיה קשה יותר כי חשוב לעבוד כנגד משקל ולאתגר את הגוף לאורך התהליך.
את יכולה לקרוא בפורום של קרוספיט או אולי לקנות כמה משקולות ולהתחיל התאמן בבית.
בכל אופן תעשי שיעורי בית ותחזרי לעדכן,
בהצלחה

Back
למעלה תחתית