ייעוץ סקוואט

• פותח/ת השרשור Kronos
  • פורסם בתאריך

Kronos

משתמש פעיל
376
0
נק' מוניטין:
560
376
0
יש לי בעיה, בחזרות האחרונות הגב שלי מיתקפל יותר מידי, ויש הרגשה שהגב התחתון חלש מידי בישביל המשקל אבל הרגליים ממש לא מתעייפות. ראיתי ממש הרבה סירטונים של התרגיל אבל אני עדיין לא מבין למה זה יוצא לי ככה.

אם אתה רוצה עזרה תצטרך להראות לנו על מה מדובר. סביר להניח שאתה פשוט לא יודע להחזיק את הגב טוב.

• פותח/ת השרשור
הייתי צריך לצלם באמת.
טוב אני יקפיץ את זה באימון הבא שאני יעשה את הסקוואט.

יש לי בעיה, בחזרות האחרונות הגב שלי מיתקפל יותר מידי, ויש הרגשה שהגב התחתון חלש מידי בישביל המשקל אבל הרגליים ממש לא מתעייפות. ראיתי ממש הרבה סירטונים של התרגיל אבל אני עדיין לא מבין למה זה יוצא לי ככה.

בנאדם, יש מצב שהדדליפט שלך חלש ביחס לסקואט?

אני לא עושה דדליפת בגלל שהמאמנים מפגרים, חושבים שזה הורס את הגב.

אז יש מצב שזאת הבעיה. אם הגב שלך לא מתעגל קדימה בזמן הסקואט, אלא אתה פשוט נוטה יותר מדי קדימה, אז יש מצב שהגב שלך פשוט חלש מדי ביחס לרגליים.

אז יש מצב שזאת הבעיה. אם הגב שלך לא מתעגל קדימה בזמן הסקואט, אלא אתה פשוט נוטה יותר מדי קדימה, אז יש מצב שהגב שלך פשוט חלש מדי ביחס לרגליים.

איזה תרגילים יש לשיפור הגב??? (תחתון) שלא יהיה דדליפט....

• פותח/ת השרשור
אם אני רוצה לשלב את הדדליפת בתוכנית AB איך אני עושה את זה?
A:חזה כתפיים יד אחורית
B: רגליים גב יד קדמית

אז נגיד כל תוכנית B אני עושה פעם אחת דדליפת קל וסקוואט קשה ואימון B אחרי זה ההפך?
איך זה יראה בידיוק?

אם אני רוצה לשלב את הדדליפת בתוכנית AB איך אני עושה את זה?
A:חזה כתפיים יד אחורית
B: רגליים גב יד קדמית

אז נגיד כל תוכנית B אני עושה פעם אחת דדליפת קל וסקוואט קשה ואימון B אחרי זה ההפך?
איך זה יראה בידיוק?

זה יראה כמו שתיארת.

אתה גם יכול לעשות את שניהם כבד. תעשה רק את שני התרגילים האלו בלי כפיפות\פשיטות וכל השטויות,
לדוגמה 2-3 סטים של סקוואט וסט של דדליפט.

• פותח/ת השרשור
הבנתי עכשיו מה הייתה הבעיה. הייתי צריך להרחיב את הרגליים כדי לרדת נורמלי כי אני דיי גבוה.
אני בכל זאת יצלם סירטון ויעלה לפה בישביל לקבל ביקורת על הטכניקה.

ואגב יש לי עוד שאלה קטנה אז נשאל את זה כבר באשכול הזה.

כשאני עושה מתח עם משקל איפה אני שם את המישקולת בין הברכיים או בין העקבים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית