הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון Squat 3x170

בגדול נראה טוב..
אני לא כזה מבין גדול בLB אבל אני אתן לך טיפ-תרד בפרקי זמן קבועים.
אתה לוקח הפסקה די גדולה בין הרמה להרמה..אתה אולי לא שם לב לזה אבל זה שותה לך את האנרגיה ואת הריכוז. קח נשימה, ספור 2,3,4 שניות ורד שוב. חשוב שתשמור על קצב אחיד, זו הנקודה שלי.
עבודה טובה סה"כ 😃

בגדול נראה טוב..
אני לא כזה מבין גדול בLB אבל אני אתן לך טיפ-תרד בפרקי זמן קבועים.
אתה לוקח הפסקה די גדולה בין הרמה להרמה..אתה אולי לא שם לב לזה אבל זה שותה לך את האנרגיה ואת הריכוז. קח נשימה, ספור 2,3,4 שניות ורד שוב. חשוב שתשמור על קצב אחיד, זו הנקודה שלי.
עבודה טובה סה"כ 😃
אני יכול להבין אותו, במשקלי שיא אני לא מבין אפילו איפה אני עד שאני מסדיר את הנשימה, ואם לא יש סיכוי טוב מאוד שאני פשוט אאבד אוויר בירידה ואגיע לכשל

אני יכול להבין אותו, במשקלי שיא אני לא מבין אפילו איפה אני עד שאני מסדיר את הנשימה, ואם לא יש סיכוי טוב מאוד שאני פשוט אאבד אוויר בירידה ואגיע לכשל
זה פסיכולוגי. למדתי על בשרי בסמולוב.
אם אתה תעמוד סתם ותתחיל להתנשם לך בכיף, דבר ראשון אתה מעייף את הגוף שלך. דבר שני אתה משפיע על הגוף שלך פסיכולוגית..אתה חושב.
אתה צריך ספירה בראש, זה יקל עלייך. לא קל בכלל..אבל זה מה יש.
זו דעתי, בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
כן בקשר לקצב אני מודע וזה היה באמת בגלל עניין המשקל שהוא +10 קג ממה שהיה שבוע שעבר בחמישייה.

אתה קורס קצת קדימה (המוט לא נמצא מעל מרכז הכובד שזה אמצע כף הרגל) ולא יורד מספיק עמוק, אתה מגיע בקושי למקביל.
אבל משקל מכובד, כל הכבוד.

זאת עם השחור רוצה שתלמד אותה שיעור או 2.....
נראה בסהכ טוב חזרה גבולית אחת...
באמת שים לב לקריסה קדימה....בהחלט בגלל המשקל הכבד לך.
בהחלט מוניטין .

• פותח/ת השרשור
בעניין המקביל בחמישיות זה תמיד מדוייק ונשבר ואני שם לב לזה, הפעם היה לי קשה ברמה שלא התרכזתי בזה.

בכל זאת תודה.

למה העומק לא מספיק?, נראה שהאצטבולום נמוך יותר מקצה הפטלה
חחחחחחח הרגת אותי.
נראה שהאצטבולום... אם יש ספק אין ספק. זו לא תחרות פאוורליפטינג. אם זה נראה גבולי בעומק זה כנראה גבולי וצריך לעבוד על העומק.
אחרי הרבה זמן שאני מנסה.

הערות יתקבלו בברכה.

קודם כל לא רע בכלל, התנועה מאוד מאוד מהוססת.
הייתי מנסה לשלב קצת פאוז-סקווט למשך שבועיים וחוזר על זה. אני בטוח שתכיר את התחתית שלך יותר טוב ואולי תגיע לבאונס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית