נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יחסית למשקל זה טכניקה לא רעהמעניין אותי מה הוא שומע......באוזניות שלו .
לפי הסירטון הזה הוא מתקרב למאלנצ'ייב ?
2.5 קילו זה לא הרבהמלאנצייב נתן 460, פה זה 457.5 אם אני לא טועה.
ברמות האלו כן, וזה לא 2.5, מלאנצ'ייב הצליח 460, הוא לא הצליח 457.5 מה גם שלמאנצ'ייב היה עוד במחסנית וכולם יודעים אתזה.2.5 קילו זה לא הרבה
היה לו עוד הרבה במחסנית, הוא עושה RM1 יותר מהיר משאני עושה סקוואט עם מוט ריק.ברמות האלו כן, וזה לא 2.5, מלאנצ'ייב הצליח 460, הוא לא הצליח 457.5 מה גם שלמאנצ'ייב היה עוד במחסנית וכולם יודעים אתזה.
יותר מהיר משאני עושה ATG ללא משקל....היה לו עוד הרבה במחסנית, הוא עושה RM1 יותר מהיר משאני עושה סקוואט עם מוט ריק.
זה לא אומר כלום , יש ליפטרים מאוד מהירים ככה שתמיד זה נראה אצלהם קל.היה לו עוד הרבה במחסנית, הוא עושה RM1 יותר מהיר משאני עושה סקוואט עם מוט ריק.
יכול להיות אי אפשר לומר בודאות שלאזה לא אומר כלום , יש ליפטרים מאוד מהירים ככה שתמיד זה נראה אצלהם קל.
שים לב את חן באיזה מהירות הוא מושך זה אומר שבהכרח היה לו עוד?
לדעתי זה כמו שהציגו את השיא שלו כדוגמה לסרגיי בובקה שכל פעם היה שובר תשיא בס"מ, כך שני הצדדים מרוויחים, גם הרבה השובר שיאים עושה כסף וגם המארגנים של הארגון/תחרות.זה לא אומר כלום , יש ליפטרים מאוד מהירים ככה שתמיד זה נראה אצלהם קל.
מסכים, אבל עם 440X3 קשה לי להאמין ש-460 מהיר כזה זה כל מה שיש לו לתת.זה לא אומר כלום , יש ליפטרים מאוד מהירים ככה שתמיד זה נראה אצלהם קל.
440 ל3 מהיר. ודרך אגב, מלאנצ'ייב שיחק עם המונוליפט כך שזה היה ככמעט או כמו הוצאה מסטנד של USPLמסכים, אבל עם 440X3 קשה לי להאמין ש-460 מהיר כזה זה כל מה שיש לו לתת.