הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה בבנץ'

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
אני עושה ss אני מעלה קצת כל אימון בערך 2 קילו וחצי בסקוואט ו2 וחצי בדדליפט בפרס אני טיפה תקועה במשקל 42.5
המשקלים שלי

אני מצליחל לעלות בדדליפט ובסקוואט
הבעיה אצלי זה הבנץ' והפרס
המקס שלי שעשיתי בנץ' זה 65 ואני לפעמים לא מצליח 65 ואני פשוט תקוע בזה
מה לעשות?

בקשר לבנץ'- ריסט.
תוריד כ10% מהמשקל הכללי ותתחיל "מחדש".

בקשר לפרס- לדעתי זה התרגיל שקשה ביותר להשתפר בו, כנ"ל, ריסט.

אתה מקפיד על קלוריות ושינה? ספר עליהם.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני אוכל כל ארוחה 2-3 כוסות אורז וחזה עוף ושותה אבקת חלבון אני חושב שאני אוכל נכון
ויושן 7-8 שעות כל יום

אני חושב שאני אוכל נכון
זה שאתה חושב שאתה אוכל נכון זה טוב.

אם אתה באמת אוכל נכון קשה להגיד.

מה הערכים הסופיים שלך מבחינת חלבון פחמימה שומן וקלוריות? מה הRMR שלך?

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי לאכול לפי התפריט מסה שנמצא בקילוגרם של 65 קילו כי שקלתי 65 אחרי חודש התחלתי לגוון אני הכנתי נגיד בארוחה אחת המבורגר במקום חזה עוף אבל בעיקרון אני כמעט אוכל אותו דבר ואני לא יורד במשקל אני רק עולה אז זה לא אומר שאני לא אוכל לא טוב
חלבונים אני לא חושב שאני לא אוכל מספיק כי אני אוכל בערך את מה שכתוב לי ואם אני לא מספיק נגיד לאכול חזה עוף או משהו כזה ביום אחד אז אני משלים את זה עם עוד אבקת חלבון

אני התחלתי לאכול לפי התפריט מסה שנמצא בקילוגרם של 65 קילו כי שקלתי 65 אחרי חודש התחלתי לגוון אני הכנתי נגיד בארוחה אחת המבורגר במקום חזה עוף אבל בעיקרון אני כמעט אוכל אותו דבר ואני לא יורד במשקל אני רק עולה אז זה לא אומר שאני לא אוכל לא טוב
חלבונים אני לא חושב שאני לא אוכל מספיק כי אני אוכל בערך את מה שכתוב לי ואם אני לא מספיק נגיד לאכול חזה עוף או משהו כזה ביום אחד אז אני משלים את זה עם עוד אבקת חלבון

עזוב שטויות, מה הערכים הסופיים שלך בסופו של יום?
המון אנשים חושבים שהם אוכלים המון כאשר הם אפילו מתחת לנייטרלי.

• פותח/ת השרשור
כי זה לא הגיוני שאני עליתי 2 וחצי קילו ואני על נטרלי
סה"כ:
חלבון: 160~
פחמימה: 350 ~
שומן: 70~
קלוריות: 2700
~
זה התפריט שהשתמשתי ואני שוקל 68 גובה 178
אני עושה 80 קילו סקוואט ו82.5 דדליפט ואני לא נתקע בהם אבל בבנץ' נתקעתי כשהגעתי ל62.5 נתקעתי בזה חודש ואז הצלחתי לעשות 65 ואז שוב ירדתי ל62.5

כי זה לא הגיוני שאני עליתי 2 וחצי קילו ואני על נטרלי
נוזלים..אחרי שמסימיים חיטוב ועוברים לנייטרלי, אי אפשר להתחמק מה2-3 קילו נוזלים האלו. 2.5 קילו נשמע בדיוק. יכול להיות שיש שם גם קצת שריר ולא הכול נוזלים. פשוט תמשיך יהיה בסדר
מה הRMR שלך?

• פותח/ת השרשור
אני בכללי עליתי 4 קילו כי אני יודע שעולים בנוזלים חח אז אמרתי 2.5 חח
ואיך בודקים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית