הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטלפון מקלל אנשים בעזרת עצמו ???

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
אז בקצרה , כשאני נכנס להתכתבויות שלי בSMS עם אנשים אני רואה שכאילו אני כתבתי כל מיני קללות וזה חוזר על תגובות שלי.

נגיד אני מדבר עם מישהו ורשום לי שכתבתי לו "כוס של האמא שלך" "מי זה" כול מיני דברים בסגנון.
חשבתי שאולי מישהו לקח לי את הטלפון וכתב את זה אבל היום אף אחד לא נגע לי בפלאפון וזה המשיך....
יש מצב שיש לי וירוס בטלפון (אייפון 4S) מה אני יכול לעשות ? באמת מצב מאוד מוזר...

נ.ב בדקתי מתי ההודעות נשלחו וזה היה בזמן שהייתי לבד לגמרי - אף אחד לא יכל לגעת בפלא שלי ב100%.
יכול להיות שיש לי מן סוס טרויאני בטלפון ?

@Moshe

נערך לאחרונה:
איזה פלאפון, הודעות של הפלאפון או פייסבוק, וואטסאפ וכול זה?

הבאתה את הפלאפון לזמן ממושך כמה ימים ליפני שזה קרה?

לפני חודש קיבלתי SMS שחצי ממנו היה ממישהו זר והחצי השני היה מחבר שלי, שני ההודעות התחברו וקיבלתי סלט כזה, מוזר מאוד.

• פותח/ת השרשור
איזה פלאפון, הודעות של הפלאפון או פייסבוק, וואטסאפ וכול זה?
SMS רגיל של הטלפון , לא ראיתי שזה קרה בוואצפ או בפייסבוק.

הבאתה את הפלאפון לזמן ממושך כמה ימים ליפני שזה קרה?
לא הבנתי...

שחזור ? איך אני עושה את זה ? אין לי אייטיונס

לא יודע, לא שמעתי על זה אף פעם. ריסטור אמור לסדר את זה. אם לא, האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שיש לך סים משוכפל איפשהו בבית/רכב ומישהו מתכתב משם

• פותח/ת השרשור
לא יודע, לא שמעתי על זה אף פעם. ריסטור אמור לסדר את זה. אם לא, האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שיש לך סים משוכפל איפשהו בבית/רכב ומישהו מתכתב משם
הבנתי , לא ידוע שיש לי סים משוכפל ...הגיוני שמישהו מפעיל את האייפון שלי מרחוק ? או שהשתילו לי וירוס ? או שאני סתם פאראנואיד כי בתכלס אין לי קודים לחשבונות בנק בשוויץ...

הבנתי , לא ידוע שיש לי סים משוכפל ...הגיוני שמישהו מפעיל את האייפון שלי מרחוק ? או שהשתילו לי וירוס ? או שאני סתם פאראנואיד כי בתכלס אין לי קודים לחשבונות בנק בשוויץ...
אם המכשיר שלך פרוץ (Jailbreak) והתקנת זבל מסידייה, הכל אפשרי.

• פותח/ת השרשור
המכשיר שלך נמצא על וויפי? יש לך גרסא 7.0.6?
לא והגרסה היא 7.0.4...
אז מישהו מטריל אותך. בכל מקרה תעשה restore
שוב, היום אף אחד לא נגע לי בטלפון וגם כתוב השעה של שליחת ההודעות ואלו שעות אני הייתי לבד והטלפון עלי - אף אחד לא נגע בו...

לא והגרסה היא 7.0.4...

שוב, היום אף אחד לא נגע לי בטלפון וגם כתוב השעה של שליחת ההודעות ואלו שעות אני הייתי לבד והטלפון עלי - אף אחד לא נגע בו...
http://www.mako.co.il/nexter-cellular/Article-564d630d0ec6441006.htm
תנסה לא להיות בוואיפי ותראה אם זה עדיין קורה. אם כן, תנסה לעדכן. אם כן, RESTORE

מזכיר לי את הפעם שישנתי לבד בבית ובבוקר ראיתי בטלפון תמונות שלי ישן.
קרה לי פעם ולא בצחוק
רוב הסיכויים שהייתי חצי ישן ולקחתי בטעות סלפיז שלי ....
זה לפחות מה שהחברים אמרו לי 😳
מזכיר לי את הפעם שישנתי לבד בבית ובבוקר ראיתי בטלפון תמונות שלי ישן.
קרה לי פעם ולא בצחוק

קרה לי פעם ולא בצחוק
קרה לי פעם ולא בצחוק
scariest-gifs-reaching.gif

• פותח/ת השרשור
עשיתי גיבוי ושחזור ועכשיו האייפון מתחיל איתי את אותו התהליך הראשוני באייפון - ההתקנה\הגדרת שפה וכו' ...
הוא מבקש ממני סיסמא של אפל ID ואין לי... או ששכחתי את הסיסמא ...ועכשיו הוא תקוע !!

עשיתי גיבוי ושחזור ועכשיו האייפון מתחיל איתי את אותו התהליך הראשוני באייפון - ההתקנה\הגדרת שפה וכו' ...
הוא מבקש ממני סיסמא של אפל ID ואין לי... או ששכחתי את הסיסמא ...ועכשיו הוא תקוע !!
אז תיצור אחד חדש דרך האתר של אפל, לא בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית