הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולה זירו

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
יש בכוס פחות מקלוריה
הגיוני לשתות כוס ביום בחיטוב ?
או שזה לא כזה בריא ? (סוכרים וכו׳...)

אם אתה מוצא את עצמך שותה ממש הרבה קולה, אז תעבור ל RC FREE.. זה קצת פחות מקולה זירו בטעם אבל זה לפחות בלי אספרטיים..הממתיק שם הוא סוכרלוז

מבחינת הקלוריות והחיטוב אתה יכול גם בקבוק ליטר ביום אבל אל תתחיל עם זה לא מומלץ! אני מצאתי בזה נחמה בחיטוב והתמכרתי ועכשיו אני מפרק יותר מדי.. נכנסתי כבר לתהליכי גמילה חח

כמו שלא מאיימים על זונה ב *** אז אל לא מאיימים על מישהו בחיטוב עם קולה זירו וקפה שחור 😛
אין שום בעיה לשתות, ההפך להרבה אנשים זה מאוד עוזר להתמודד עם הרעב והחולשה, מצד שני תקרא שאתה לא מגזים, כוס שתיים ביום זה בסדר גמור

תחליף "מעט" יותר בריא, ואני יודע שזה נשמע גיי לחלוטין אבל זה עובד:

כוס תה עם מקל קינמון- מדכא את התיאבון ומרגיע את הבטן ;)

תחליף "מעט" יותר בריא, ואני יודע שזה נשמע גיי לחלוטין אבל זה עובד:

כוס תה עם מקל קינמון- מדכא את התיאבון ומרגיע את הבטן ;)

זה לא ממש תחליף, קולה זירו עונה לצרכים של "דורשי המוגז"

יש פתרון נוסף - סודה ולהוסיף מעט תרכיז ויטמנציק בטעם פטל

תרכיז ויטמנציק בטעם פטל
אני לא הייתי מוסיף את זה, סתם קלוריות שאתה לא שולט עליהן..

אין שום דבר רע בקולה בחיטוב..בהתחלה אני יחסית נמנעתי מזה בגלל כל הזבל שיש בזה. בסוף החיטוב כבר למדתי באיזה סופר שכונתי יש שישיה במחיר הכי זול 😁

תשתה תה עם גינגר ותפנק את עצמך בדבש במקום סוכר זה ה"דבר" אני אישית מוצא בזה הרבה נחמה לצד החזה עוף

דבש הרבה יותר בריא מסוכר לבן
מאיזה בחינה?
יש לו תכונות אנטי בקטריליות, וחמוציות נמוכה..מעבר לכך מבחינת המאקרו הוא זהה לסוכר הלבן. ושוב זה קלוריות מיותרות בחיטוב לדעתי

מאיזה בחינה?
יש לו תכונות אנטי בקטריליות, וחמוציות נמוכה..מעבר לכך מבחינת המאקרו הוא זהה לסוכר הלבן. ושוב זה קלוריות מיותרות בחיטוב לדעתי
תסכים איתי שאם אתה שותה תה עם גינגר אתה תרצה להמתיק אותו ולפי דעתי יהיה יותר עדיף להשתמש בדבש..

תסכים איתי שאם אתה שותה תה עם גינגר אתה תרצה להמתיק אותו ולפי דעתי יהיה יותר עדיף להשתמש בדבש..
למה לא סוכרלוז? סטיביה? עדיף..הרבה יותר מתוק..ואם זה מגעיל לך אל תשתה תה עם ג'ינגר. יש תה ירוק של ויסוצטסקי בטעמים ממש טובים, תות, פסיפלורה, וניל, ענבים..לא חסר

למה לא סוכרלוז? סטיביה? עדיף..הרבה יותר מתוק..ואם זה מגעיל לך אל תשתה תה עם ג'ינגר. יש תה ירוק של ויסוצטסקי בטעמים ממש טובים, תות, פסיפלורה, וניל, ענבים..לא חסר
שמעתי על סוכרלוז אבל אני לא מצליח למצוא אותו בסופר -.-

לפני כמה ימים ראיתי מותג שנקרא סוכרלוז. זה היה בעדן טבע מרקט, אבל אני בטוח שיש גם בכל סופר רגיל באזור של התחליפי סוכר למינהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית