הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש הבדל משמעותי בין אבקות חלבון - whey/isolate/hydrolyzed

StartingStrength

משתמש מתחיל
108
6
נק' מוניטין:
3
108
6
אני חושב על לקנות אבקת חלבון אבל אני לא יודע איזו, יש טעם בכלל לקנות את האבקות פרימיום שהם ISOLATE או HYDROLYZED?
זה שווה את תוספת הכסף או שעדיף לקנות whey וזהו?

קנה את WHEY הרגיל השאר סתם לא נותנים משהו מיוחד
אלה אם אתה עושה חיטוב ומקפיד על כל קלורייה אז תקנה ת0 פחמימה

לדעתי ה whey הסטנדרטי הכי שווה, ברור שאם יש לך כסף מיותר אז לך על האחרים, אבל זה לרמה יותר גבוהה של תפריטים מדוייקים ממש, מיותר למתאמן הממוצע. מה שכן גם בתוך הקטגוריה של הwhey זה מתחלק לאיכויות, שים לב כמה אחוז החלבון מהווה מסך כל המנה ומה כל שאר הגרמים שנמצאים במנה.

ה 4 גרם פחמימה במנה לא יהרגו אותך לך על ה whey הרגיל בטעם שאתה הכי אוהב ובמחיר הכי טוב ההבדל ביו האבקות האחרות יהיה הבדל בגודל הארנק שלך 😃

הידרו, איזולט או מבודד אלה סוגי עיבוד שונים של חלבון בינהם גם של מי גבינה(WHEY).

איזולט והידרו אלה העיבודים האיכותים ביותר. לא מכילים שאריות של חלב ובמקרה הזה, לקטוז.

אם אינך רגיש ללקטוז לא רואה טעם להשקיע באבקה 100% איזולט\הידרו. רוב האבקות האיכותיות באמת גם ככה דלות מאד בלקטוז(בפחמימות בכלל) ומכילות אחוז גבוה של איזולט(בשילוב עם חלבון מי גבינה מרוכז ולעיתים עם סוגי עיבוד נוספים).

שמע לי עזוב אותך איסולט הידושיט ושאר המצאות , לך על חלבון מחברה מוכרת כמה שיותר זול.

אני ממליץ לך בחום מנסיון אישי שלי לקנות את האבקה שמפורסמת פה באתר "אקסטרים ניטרשיון" אתה תקבל אותה במחיר ריצפה + 2 חטיפי חלבון + שייקר במתנה !!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית