הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקאווט לביקורת

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
עשיתי תקופה HB בגלל שהיה לי בעיה בטכניקה ב LB בינתיים למדתי את הטכניקה ועכשיו חזרתי ל LB .
LB squat :

בקרוב אני יתחיל לשים חגורה (כשהיא תגיעה עוד שבועיים ככה , כשיהיה לי בערך 100קילו סקאווט)

זה באמת משנה ? כי גם ככה אני ישים בסוף , אז מזה משנה מתי?
במקום סתם להניח הנחות, אני ממליץ לך בחום רב לגגל את נושא החגורה ולחקור לבד.

ובאופן כללי, כלל אצבע אומר שלא תחשוב על חגורה לפני שעברת את הפעם-וחצי משקל גוף בסקוואט.
לא אכנס איתך לביומכניקה כרגע והסברים אחרים, אבל בשורה התחתונה - עם חגורה מרימים יותר. אז למה לעקב גדילה של שריר והתחזקות כבר מההתחלה?

ריפטו ממליץ להמנע בכלל משימוש בחגורה , הוא טוען שמשקלים כבדים מאוד הורמו ע"י ליפטרים ללא חגורה בכלל.... לתשומת ליבך.

לגבי התרגיל אתה זז יותר מידי מצד לצד בזמן שאתה עומד , אתה לא משתמש ב "היפ דרייב" בכול חזרה... זה מה שראיתי בחצי עין ככה.

א
ריפטו ממליץ להמנע בכלל משימוש בחגורה , הוא טוען שמשקלים כבדים מאוד הורמו ע"י ליפטרים ללא חגורה בכלל.... לתשומת ליבך.

לגבי התרגיל אתה זז יותר מידי מצד לצד בזמן שאתה עומד , אתה לא משתמש ב "היפ דרייב" בכול חזרה... זה מה שראיתי בחצי עין ככה.

אתה צודק, כלומר ריפטו צודק, אך רק באופן כללי. עובדה היא שאם תצפה בתחרויות פאוורליפטינג, לא תראה מתחרה אחד ללא חגורה.

א

אתה צודק, כלומר ריפטו צודק, אך רק באופן כללי. עובדה היא שאם תצפה בתחרויות פאוורליפטינג, לא תראה מתחרה אחד ללא חגורה.

הוא עדיין לא הגיע למשקל של תחרויות לייפטינג... לדעתי הוא גם לא יגיע בזמן הקרוב , אז עדיף לדלג על החגורה עד למשקלים ממש כבדים.

הוא עדיין לא הגיע למשקל של תחרויות לייפטינג... לדעתי הוא גם לא יגיע בזמן הקרוב , אז עדיף לדלג על החגורה עד למשקלים ממש כבדים.
וזה בדיוק מה שאמרתי.
מהו משקל כבד? כאן אין מנוס מלהתייחס ליחס למשקל גוף וכמו שאמרתי, נהוג להתחיל לחשוב על חגורה רק כשמגיעים למסה על המוט של 1.5× משקל גוף ורק אם אתה כבר לא מסוגל יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וזה בדיוק מה שאמרתי.
מהו משקל כבד? כאן אין מנוס מלהתייחס ליחס למשקל גוף וכמו שאמרתי, נהוג להתחיל לחשוב על חגורה רק כשמגיעים למסה על המוט של 1.5× משקל גוף ורק אם אתה כבר לא מסוגל יותר.
אני שוקל עכשיו 70 (כפול 1.5 = 105) אני יתחיל ב110 זה סבבה?

אני שוקל עכשיו 70 (כפול 1.5 = 105) אני יתחיל ב110 זה סבבה?

מה הלחץ שלך לשים חגורה?
שוב, רק אם אתה מרגיש שאתה לא מסוגל.
אני הגעתי ב-SS לשלוש חמישיות עם כמעט פי-2 ממשקל הגוף שלי.
דחה את השימוש בחגורה כמה שאתה רק יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית