הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני אינטרוולים

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום לכולם
אני יודע שאימוני אינטרוולים בחיטוב הם דבר מחייב כשרוצים להגיע לסוף החיטוב ולאחוז שומן נמוך ,ויש לי כמה שאלות:
1.כמה קלוריות צריך להחזיר לתפריט אחרי אימון כזה?
2.מה לאכול לפני ואחרי כדי למקסם את האימון ואת המנוחה לאחר האימון ?
3.כמה זמן האימון אמור להיות ? 10-15 דקות זה בסדר?
4. איך אפשר לשלב את זה עם אימוני משקולות? באותו יום זה בסדר?

תודה רבה !

מחייב ?? ממש ממש לא , זה עוד טכניקה "|להוריד שומן" בשריפת קלוריות.

לא מבצעים אימון כוח אחרי סוג כזה של אימון.
עדיף מאוד לבצע את זה ביום נפרד מאימון כוח.

• פותח/ת השרשור
מחייב ?? ממש ממש לא , זה עוד טכניקה "|להוריד שומן" בשריפת קלוריות.

לא מבצעים אימון כוח אחרי סוג כזה של אימון.
עדיף מאוד לבצע את זה ביום נפרד מאימון כוח.

התכוונתי "מחייב" כי אני יודע שאם אני רוצה להוריד את מה שנשאר לי -אצטרך להתחיל אינטרוולים.
אוקיי אז לבצע יום אימון כוח ויום למחרת אימון אינטרוולים ? אם כן -כמה זמן בערך הוא צריך להיות ?

לא ממליץ לך לעשות אינטרוולים זה לא מחייב ולא כלום ואין לי מוסג מאיפה הבאת את זה.. המלצה חמה שלי אלייך תשאר מתחת ל 50 גרם פחממה עם אימוני כוח ורק דרך זה אתה תוריד את השומן העיקש..

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ לך לעשות אינטרוולים זה לא מחייב ולא כלום ואין לי מוסג מאיפה הבאת את זה.. המלצה חמה שלי אלייך תשאר מתחת ל 50 גרם פחממה עם אימוני כוח ורק דרך זה אתה תוריד את השומן העיקש..

לכמה זמן ? חשבתי על לעשות דל פחמימה למשך שבועיים בחופשת פסח מאחר ויש לי בגרויות לאחר מכן ככה שלא אוכל יותר משבועיים..נשמע בסדר?

שבועיים?? תקשיב זה ממש לא עובד כך קודם כל אתה צריך לדעת באיזה אחוז שומן אתה מה הbmr ו rmr שלך לחשב קלוריות להוסיף אימוני כוח/סיבולת לאכול מסודר לשלב העמסות.. זה לא הולך ברגל ובטח לא בא בשבועיים מה גם אם שאלת שאלה כזו כנראה שאתה לא כל כך בקיא בעולם הזה (בלי לפגוע כמובן הכל ברוח טובה) אני ממליץ בחום לקרוא מאמרים ושרשורים פה בפורום ולעשות את כל התהליך שרשמתי לך מההתחלה ועד הסוף .. זה לוקח זמן השקעה והמון כוח רצון.. תעשה את החושבים שלך אין פה קיצורי דרך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שבועיים?? תקשיב זה ממש לא עובד כך קודם כל אתה צריך לדעת באיזה אחוז שומן אתה מה הbmr ו rmr שלך לחשב קלוריות להוסיף אימוני כוח/סיבולת לאכול מסודר לשלב העמסות.. זה לא הולך ברגל ובטח לא בא בשבועיים מה גם אם שאלת שאלה כזו כנראה שאתה לא כל כך בקיא בעולם הזה (בלי לפגוע כמובן הכל ברוח טובה) אני ממליץ בחום לקרוא מאמרים ושרשורים פה בפורום ולעשות את כל התהליך שרשמתי לך מההתחלה ועד הסוף .. זה לוקח זמן השקעה והמון כוח רצון.. תעשה את החושבים שלך אין פה קיצורי דרך בהצלחה.

חחחח תקשיב זה שלא רשמתי פה את הנתונים ואת כל הדרך שעברתי ובגלל שאני שואל שאלות ולא בקיא באינטרוולים או דל פחמימה לא אומר שאני לא עושה אימוני כוח או לא יודע BMR\RMR או את האחוז שומן שלי וכן הלאה.
אני פשוט שאלתי את זה כי הבנתי שצריך מתחת ל15 אחוז ושוב כמו שאמרתי יש לי שבועיים בלבד בגלל בגרויות שיהיו לכן לא יהיה זמן לדל פחמימה לפני..
נ.ב
אם רק היית יודע את הדרך שעברתי היית חוזר בך , אני מעדיף לא לפרסם פה כרגע כלום עד שאני לא מגיע לסוף לכן אני לא יודע בדיוק מה לעשות ושואל שאלות שמה לעשות ? לפעמים לא הכי קל לענות עליהן בלי תמונה ..

• פותח/ת השרשור
סלח לי אם פגעתי לא היתה כל כוונה.. בכל אופן דל פחממה של שבועיים לא יתן לך כלום..

לא פגעת -גם לא ידעת את כל זה, ולנושא הבנתי שדל פחמימה של חודש הוא אפקטיבי ,האם ניתן לחודש ? אני אנסה לעשות מאמץ טיפה לפני פסח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית