הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטוס 777 נעלם ולא נחת

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
"הטיסה יצאה אמש סמוך לשעה 19:00 (שעון ישראל) מקואלה לומפור והייתה צפויה לנחות בבייג'ינג קצת לאחר חצות. הקשר עמה נותק שעתיים לאחר ההמראה, ומאז פועלות מדינות האזור לאיתור ניצולים או שרידים.

על פי ההודעה המקורית באתר חברת התעופה, 154 מהנוסעים הם מסין וטייוואן, 38 ממלזיה, חמישה מהודו, שבעה מאינדונזיה, שישה מאוסטרליה, ארבעה מצרפת, שלושה מארצות הברית, שניים מניו זילנד, שניים מאוקראינה, שניים מקנדה ועוד נוסעים בודדים מרוסיה, איטליה, הולנד ואוסטריה. שעות ספורות לאחר אותה הודעה, עם זאת, אישרו גורמים רשמיים במשרדי החוץ ברומא ובווינה כי שני דרכונים שעליהם התבססה רשימת הלאומים דווחו כגנובים לפני כמה חודשים. הצלבת פרטי המידע עוררה חשד להפלה מכוונת של המטוס, אולי כפעולת טרור."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4496546,00.html

ליבי נקרע לגזרים כשאני קורא את הכתבה הזו.

כמה רע יש באנושות.

יותר מטריד העובדה שעדיין לא מצאו אותו! כבר יומיים שפשוט אין זכר

אכן, סיפור הזוי לגמרי. האופציה היחידה שאני חושב עליה היא שהמטוס נחת בשלמותו לקרקעית הים ולכן קשה למציאה. הסיכוי שזה באמת כך הוא אפסי, מאחר ואימפקט עם המים, היה אמור לשבור את המטוס לחלקים.

• פותח/ת השרשור
אכן, סיפור הזוי לגמרי. האופציה היחידה שאני חושב עליה היא שהמטוס נחת בשלמותו לקרקעית הים ולכן קשה למציאה. הסיכוי שזה באמת כך הוא אפסי, מאחר ואימפקט עם המים, היה אמור לשבור את המטוס לחלקים.
דווקא הטענה כרגע זה שהמטוס התפוצץ בגובה 35 אלף רגל, דרך אגב מצאו את הזנב שלו אם אני לא טועה

דווקא הטענה כרגע זה שהמטוס התפוצץ בגובה 35 אלף רגל, דרך אגב מצאו את הזנב שלו אם אני לא טועה
זה הכל שמועות. עד עכשיו לא מצאו כלום:
http://www.cnn.com/2014/03/10/world/asia/malaysia-airlines-knowns-unknowns/index.html?c=homepage-t

מה גם, אם היה מתפוצץ באוויר, זה היה משאיר שובל של עשן שהיה נשאר שם לשעות רבות, מה שהיה הופך הכל לקלי קלות.

בקופסא השחורה אין gps כדי לאתר אותה?
לא כשזה נופל לים. ראה מקרה המטוס הצרפתי שנפל לקרקעית האוקיינוס. לקח שנתיים למצוא את הקופסה השחורה של המטוס (בעיקר כי המים היו מאוד עמוקים).

לא כשזה נופל לים. ראה מקרה המטוס הצרפתי שנפל לקרקעית האוקיינוס. לקח שנתיים למצוא את הקופסה השחורה של המטוס (בעיקר כי המים היו מאוד עמוקים).
כן זה הגיוני, אבל אם כך למה לא לגרום לה לצוף? זה לא כל כל מסובך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית