שלום ,
אני חדש בפורום ודי חדש בתחום תוספי המזון .
בעיקרון חוץ מאבקת חלבון של מטריקס לא משתמש בשום תוסף . מעוניין להתייעץ איתכם לגבי תוספים מומלצים.
אציין שהתחלתי לקרוא בפורום ודי התבלבלתי מכמות המידע והמוצרים הקיימים בשוק.
קצת רק עלי
בן 30 , שוקל 72 ק"ג ,גובה 173 אחוזי שומן 12% . מתאמן ברצף כמעט שנתיים. 4 פעמים בשבוע. לא ממש מרוצה מהתוצאות ביחס לכמות ההשקעה לכן חשבתי להיעזר בתוספי מזון.
המטרה שלי זה להעלות עוד כמה קילו ואז ולהגיע לאזור 8-9% בשומן.
מעוניין לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם
על תוסף קדם אימון שבמקרה שמעתי עליו היום ממדריך בחדר כושר שלי
שם המוצר NO_XPLODE 2 , הבנתי שהתוסף משפר את הכוח במהלך האימון ועוזר לשיקום מהיר, ובנוסף יש בו עוד כמה מרכיבים שיעזרו לי לגדול.
האם אני צריך לקנות וויטמינים,יותר נכון מולטי וויטמינים, ראיתי ש OPTI-MEN ממומלץ?
מה לגבי חומצות אמינו? גלוטמין
האם יש וויטמין שמכיל את כל הוויטמינים והחומצות אמינו שמתטמן צריך.
האם יש תוספים שעוזרים לשיקום של כאב שרירים,פרקים, גידים וכל מה שכואב אחרי אימוני כוח אינטנסיבים?
מקווה בעזרתכם לעשות קצת סדר בבלגאן.
אני חדש בפורום ודי חדש בתחום תוספי המזון .
בעיקרון חוץ מאבקת חלבון של מטריקס לא משתמש בשום תוסף . מעוניין להתייעץ איתכם לגבי תוספים מומלצים.
אציין שהתחלתי לקרוא בפורום ודי התבלבלתי מכמות המידע והמוצרים הקיימים בשוק.
קצת רק עלי
בן 30 , שוקל 72 ק"ג ,גובה 173 אחוזי שומן 12% . מתאמן ברצף כמעט שנתיים. 4 פעמים בשבוע. לא ממש מרוצה מהתוצאות ביחס לכמות ההשקעה לכן חשבתי להיעזר בתוספי מזון.
המטרה שלי זה להעלות עוד כמה קילו ואז ולהגיע לאזור 8-9% בשומן.
מעוניין לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם
על תוסף קדם אימון שבמקרה שמעתי עליו היום ממדריך בחדר כושר שלי
שם המוצר NO_XPLODE 2 , הבנתי שהתוסף משפר את הכוח במהלך האימון ועוזר לשיקום מהיר, ובנוסף יש בו עוד כמה מרכיבים שיעזרו לי לגדול.
האם אני צריך לקנות וויטמינים,יותר נכון מולטי וויטמינים, ראיתי ש OPTI-MEN ממומלץ?
מה לגבי חומצות אמינו? גלוטמין
האם יש וויטמין שמכיל את כל הוויטמינים והחומצות אמינו שמתטמן צריך.
האם יש תוספים שעוזרים לשיקום של כאב שרירים,פרקים, גידים וכל מה שכואב אחרי אימוני כוח אינטנסיבים?
מקווה בעזרתכם לעשות קצת סדר בבלגאן.