הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעה על תפריט חיטוב

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום חברים
נתונים:
משקל: לפי שבוע וחצי 70 ק"ג.
גובה: 167 (+-) לא נבדק הרבה זמן.

אני בשבוע ה8 של החיטוב כבר ובשבועות הקודמים הייתי מוסיף קלוריות מאירובי לפי חישובים ולא ישר מתפריט.
השבוע הכנתי תפריט שכולל בתוכו את האירובי ככה שאני מוסיף כל יום 200 קלוריות בערך כדי להגיע לכמות שצריך.
1.רציתי לשאול מה דעתכם על התפריט? בהתבסס על העובדה שאני רץ 3 פעמים בשבוע 40 דקות (8 ק"מ) על עצימות די גבוהה.
2.בנוסף רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף לתפריט את הקלוריות מאימוני הכוח שאני עושה ?(3 פעמים בשבוע FBW).

תודה רבה !

קבצים מצורפים

• תפריט 1900 לשבוע 8 יחד עם אירובי !.png
    תפריט 1900 לשבוע 8 יחד עם אירובי !.png
    KB 108.9 · צפיות: 159
שלום חברים
נתונים:
משקל: לפי שבוע וחצי 70 ק"ג.
גובה: 167 (+-) לא נבדק הרבה זמן.

אני בשבוע ה8 של החיטוב כבר ובשבועות הקודמים הייתי מוסיף קלוריות מאירובי לפי חישובים ולא ישר מתפריט.
השבוע הכנתי תפריט שכולל בתוכו את האירובי ככה שאני מוסיף כל יום 200 קלוריות בערך כדי להגיע לכמות שצריך.
1.רציתי לשאול מה דעתכם על התפריט? בהתבסס על העובדה שאני רץ 3 פעמים בשבוע 40 דקות (8 ק"מ) על עצימות די גבוהה.
2.בנוסף רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף לתפריט את הקלוריות מאימוני הכוח שאני עושה ?(3 פעמים בשבוע FBW).

תודה רבה !
חלבון תוריד לפי 2 ואת ההפרש תעלה בשומן
מבחינת האימוני כוח זה יוצא באיזור ה50-70 קלוריות ליום (3 פעמים fbw )

בלי קשר, 70 קילו זה ממש לא משקל שצריך לחטב, אבל החלטה שלך

• פותח/ת השרשור
חלבון תוריד לפי 2 ואת ההפרש תעלה בשומן
מבחינת האימוני כוח זה יוצא באיזור ה50-70 קלוריות ליום (3 פעמים fbw )

בלי קשר, 70 קילו זה ממש לא משקל שצריך לחטב, אבל החלטה שלך

בעיקרון אני יכול להוריד חלבון מהחזה עוף ולאזן את זה ביחד עם אגוזי המלך והשקדים ,הקטע הוא שבשקדים ובאגוזי המלך יש גם חלבון שמשפיע.. בעיקרון שווה להוריד את זה מחזה עוף ? זו ארוחה שממלאת ומחזקת לכל היום וגם לאימונים שיהיו..
ולגבי האימונים אני אוסיף 70 קלוריות לכל יום..
אני יודע ש70 (ועכשיו אולי פחות) זה לא משקל לחטב אבל אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך באמת פעם אחת עד הסוף ואחר כך פשוט לחיות ככה ולנסות לשמור על זה תוך כדי עלייה מתונה ואיטית..
תודה רבה!

בעיקרון אני יכול להוריד חלבון מהחזה עוף ולאזן את זה ביחד עם אגוזי המלך והשקדים ,הקטע הוא שבשקדים ובאגוזי המלך יש גם חלבון שמשפיע.. בעיקרון שווה להוריד את זה מחזה עוף ? זו ארוחה שממלאת ומחזקת לכל היום וגם לאימונים שיהיו..
ולגבי האימונים אני אוסיף 70 קלוריות לכל יום..
אני יודע ש70 (ועכשיו אולי פחות) זה לא משקל לחטב אבל אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך באמת פעם אחת עד הסוף ואחר כך פשוט לחיות ככה ולנסות לשמור על זה תוך כדי עלייה מתונה ואיטית..
תודה רבה!
אל תוריד הרבה מהחזה עוף, 50 גרם לא יותר... תוריד אבל קופסת קוטג' אחת... ואולי גם 2-3 פרוסות לחם תוריד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית