הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למי שעשה SS אחרי חיטוב להחזרת משקלים

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לכמה זמן תכננתם אותה / במשך כמה זמן ביצעתם אותה
ואיך קפצתם במשקלים ?

בפרט מי שנחלש משמעותית בחיטוב , זה יותר מעניין .

אמנם עשיתי לא אחרי חיטוב, אבל אחרי הפסקה מסויימת שבה הייתי מתאמן רק פעם בשבוע.
עשיתי איזה חודש SS עם התקדמות של פעמיים בשבוע(תחילת שבוע וסוף שבוע) ב-5 קילו לאימון.
רק שבבנץ' הייתי עושה כמו שעשיתי בעבר בליניארית, תחילת שבוע נפח, סופ"ש סט "עצים" והתקדמתי ב-2.5(במקרה הזה עשיתי 2-3 סטים עצימים בסופ"ש).
זה נראה ככה:
יום A:
SQ 3X5
BP 5X5
PC 5X3

יום B:
SQ 2X5 Recovery
P 3X5
DL 1X5

יום C:
SQ 3X5
BP 3X5
BOR 3X5

לא סגור ב-100% שזה היה בדיוק ככה, אבל העקרון זהה.

מקווה שתסתדר.

אמנם עשיתי לא אחרי חיטוב, אבל אחרי הפסקה מסויימת שבה הייתי מתאמן רק פעם בשבוע.
עשיתי איזה חודש SS עם התקדמות של פעמיים בשבוע(תחילת שבוע וסוף שבוע) ב-5 קילו לאימון.
רק שבבנץ' הייתי עושה כמו שעשיתי בעבר בליניארית, תחילת שבוע נפח, סופ"ש סט "עצים" והתקדמתי ב-2.5(במקרה הזה עשיתי 2-3 סטים עצימים בסופ"ש).
זה נראה ככה:
יום A:
SQ 3X5
BP 5X5
PC 5X3

יום B:
SQ 2X5 Recovery
P 3X5
DL 1X5

יום C:
SQ 3X5
BP 3X5
BOR 3X5

לא סגור ב-100% שזה היה בדיוק ככה, אבל העקרון זהה.

מקווה שתסתדר.
הפרס באמצע השבוע היה התאוששות? וזו הייתה המתכונת הקבועה? כלומר, לא התקדמת בפרס? ותגיע בשבתות

אז עשית בנץ' במתכונת טקסס ופרס פעם בשבוע במתכונת רגילה של 3x5 עם קפיצה שבועית בפרס של 2.5?
כן, הקפיצה גם בבנץ' וגם בפרס.
אם אתה שואל לגבי עצמך, אז לא, לא כדאי לך עדיין להתעסק עם התוכנית הזאת לפני שיש לך 140 סקוואט לפחות.

מה הקשר בין הסקוואט ללחיצות?
הקשר הוא שבעיקר הסקוואט מראה את ההתקדמות שלך בתוכנית, קשה לי להאמין שבסקוואט אתה באיזור ה-100-110 קילו ובמקביל מיצית את האמא של הלחיצות.
סביר להניח שיש לך עוד לא מעט בהתקדמות SS הרגילה.
התוכנית שהצגתי לרק1ן היא בישביל לחזור לעצמך זריז יחסית.
SS עם התקדמות דו שבועית במקור לא אמורה להראות כמו שכתבתי למעלה, הפרס והבנץ' נשארים במתכונת הרגילה ורק הסקוואט והדדליפט משתנים להתקדמות דו שבועית וחד שבועית בהתאמה.

הקשר הוא שבעיקר הסקוואט מראה את ההתקדמות שלך בתוכנית, קשה לי להאמין שבסקוואט אתה באיזור ה-100-110 קילו ובמקביל מיצית את האמא של הלחיצות.
סביר להניח שיש לך עוד לא מעט בהתקדמות SS הרגילה.
התוכנית שהצגתי לרק1ן היא בישביל לחזור לעצמך זריז יחסית.
SS עם התקדמות דו שבועית במקור לא אמורה להראות כמו שכתבתי למעלה, הפרס והבנץ' נשארים במתכונת הרגילה ורק הסקוואט והדדליפט משתנים להתקדמות דו שבועית וחד שבועית בהתאמה.
אני רוצה לשנות את המתכונת של של הלחיצות שלי ב SS כי אני תקוע על אותו משקל כבר לא מעט זמן. בסקוואט אני ב 110 ובדדליפט 125, אין לי תלונות לגבי ההתקדמות. רק בלחיצות אני תקוע

אני רוצה לשנות את המתכונת של של הלחיצות שלי ב SS כי אני תקוע על אותו משקל כבר לא מעט זמן. בסקוואט אני ב 110 ובדדליפט 125, אין לי תלונות לגבי ההתקדמות. רק בלחיצות אני תקוע
אז אני לא יודע איך לעזור לך, לא יודע אם מה שרשמתי יכול להועיל במקרה שלך.
לי זה עזר להחזיר משקלים, לא לשפר אותם או משהו.

המתכונת של SS ללחיצות היא לא הכי אידיאלית, אבל למתחיל היא הכי רלוונטית. אם אתה עדיין תקוע על אותו משקל הרבה זמן, תשקול לעשות ריסט קל ולבצע מיקרולואדינג למקסם את העליה הלינארית לפני שאתה מוסיף נפח.
אני זוכר גם שאתה ממש רעב, הבנץ יהיה מושפע מאוד מהכמות שאתה אוכל

המתכונת של SS ללחיצות היא לא הכי אידיאלית, אבל למתחיל היא הכי רלוונטית. אם אתה עדיין תקוע על אותו משקל הרבה זמן, תשקול לעשות ריסט קל ולבצע מיקרולואדינג למקסם את העליה הלינארית לפני שאתה מוסיף נפח.
כבר ניסיתי הכל, הלחיצות שלי לא זזות. אני יכול לתת משקל ל 3x5 ואימון אחרי זה את אותו משקל להיכשל בחזרה הרביעית. וזה מה שקורה כל הזמן
ועליתי כבר 16 קילו מאז תחילת SS, יש גבול

אין שום טעם במיקרולואדינג למתאמן שעדיין לא סיים את ההתקדמות שלו. אם בשבועיים אתה מבצע 3 אימוני בנצ' ובכל אימון בנצ' אתה מעלה בקילו (חצי קילו כל צד) יוצא שאתה מעלה 3 קילו בשבועיים לעומת מתכונת טובה כמו טקסס שבא אתה מעלה 2.5 כל אימון עצימות כל שבועיים אתה מעלה 5 קילו

אין שום טעם במיקרולואדינג למתאמן שעדיין לא סיים את ההתקדמות שלו. אם בשבועיים אתה מבצע 3 אימוני בנצ' ובכל אימון בנצ' אתה מעלה בקילו (חצי קילו כל צד) יוצא שאתה מעלה 3 קילו בשבועיים לעומת מתכונת טובה כמו טקסס שבא אתה מעלה 2.5 כל אימון עצימות כל שבועיים אתה מעלה 5 קילו
זה לא עובד ככה, לא התוכנית שתעלה בה הכי הרבה משקל במינימום זמן היא המנצחת. אתה גם יכול להעלות ב5/3/1 פעם בחודש 10 קילו לעומת SS שאתה מתקדם איתה ב2.5 כל אימון ומגיע ל10 קילו, איפה אתה חושב שתהיה יותר עבודה, בהתקדמות של פעם בחודש או כל אימון?

זה לא עובד ככה, לא התוכנית שתעלה בה הכי הרבה משקל במינימום זמן היא המנצחת. אתה גם יכול להעלות ב5/3/1 פעם בחודש 10 קילו לעומת SS שאתה מתקדם איתה ב2.5 כל אימון ומגיע ל10 קילו, איפה אתה חושב שתהיה יותר עבודה, בהתקדמות של פעם בחודש או כל אימון?
אם ככה למה שולחים מתאמנים מתחילים לעשות SS במקום 135 ? ב135 הם יוכלו להיות לעולמי עד לעומת SS שהם ימצו אותה תוך שנה מקסימום ?

אם ככה למה שולחים מתאמנים מתחילים לעשות SS במקום 135 ? ב135 הם יוכלו להיות לעולמי עד לעומת SS שהם ימצו אותה תוך שנה מקסימום ?
כי בתור מתחיל הכי חשוב להרים כבד כמה שיותר גם כי הם צריכים, וגם כי הם יכולים ומסוגלים לעשות את שה ברמה שלהם. בשבועיים מתאמן מתחיל מרים כבד 3 פעמים (4 אם אין סבב של פרס) ובטקסס המתאמן ירים כבד פעם אחת עד פעמיים (יום עצימות) תלוי בסבבים של הפרס\בנץ. SS מנצח..

כבר ניסיתי הכל, הלחיצות שלי לא זזות. אני יכול לתת משקל ל 3x5 ואימון אחרי זה את אותו משקל להיכשל בחזרה הרביעית. וזה מה שקורה כל הזמן
ועליתי כבר 16 קילו מאז תחילת SS, יש גבול
סתם שאלה מכיוון שבדדליפט וסקוואט אנחנו בערך אותו דבר והמשקל שלנו יחסית זהה
מה משקל הלחיצות שלך?

כמה דברים שעזרו לי

1. להתחיל לעבוד עם עצירה לא חובה את כל החזרות אבל אפשר נגיד את הראשונה והשלישית לעשות עם עצירה.
זה עוזר לבנות כתפיים וביציאה מה״בור״ בעיקר במהירות...

2. לא לעשות בנץ כל אימון שני אלא פעמיים בשבוע ראשון וחמישי.
תדירות זה משהו חשוב מה שגם הפרס נתקע מהר יותר וככה תימנע מריסטים כי תתקדם יותר לאט בו.

3. אם נגיד סגרת 5,4,4 עדיין להמשיך
קרה לי ולחבר מלא פעמים שיום אחד סגרנו 13/15 ואז עם עוד 2.5 סגרנו בקלות 15....

סה״כ ההתקדמות הכי טובה שלי הייתה ככה כשפסייכו שיכנע אותי לא לעבור למתכונת של לינארית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית