הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית צריך תוכנים כוח

HulkyNoob

משתמש מתחיל
197
0
נק' מוניטין:
2
197
0
אז המשקלים שלי הם:

בנץ': 112.5 קילו לחזרה אחת
סקוואט 160 קילו לחזרה אחת
דאדליפט: לא בטוח בשיא אבל משמעותית יותר מסקוואט
חתירה: 100 קילו ל-7 חזרות

אני מניח שאפשר לקרוא לי מתאמן בינוני בשלב הזה.
שמתי לב אחרי זמן מה שאני מתאמן, שאני מתקדם גם במסת שריר (וכמובן בכוח) כשאני עושה משהו שמקפיץ לי את הכוח משמעותית. כל התוכניות "ניפוח" למיניהם שמיועדות לעליה במסת שריר פשוט לא עושות לי שום דבר, לא משנה כמה אני אוכל או עולה במשקל אני רק משמין ואז מחטב בחזרה, כי אני לא מצליח להתקדם בהם בכלל. הייתה לי הצלחה עד עכשיו רק עם תוכניות כוח כמו SS ו-Texas method.
אבל טקסס מתאוד כבר הפסיקה לעבוד בשבילי, ואני נתקע בה לא משנה כמה ריסטים אני עושה.

חשבתי לעשות מדקאו, אבל מהסתכלות בפורום לא ראיתי בזמן האחרון אף אחד שעשה אותה. בנוסף לכך אני לא בטוח אם 5/3/1 היא תוכנית טובה בשבילי, כי שמעתי שהרבה מתאמנים טבעיים פשוט לא הצליחו להתקדם בה בגלל שמאמנים כל תרגיל רק פעם בשבוע.
אז איזו תוכנית כדאי לי לעשות?
תודה בהמשך...

אז המשקלים שלי הם:

בנץ': 112.5 קילו לחזרה אחת
סקוואט 160 קילו לחזרה אחת
דאדליפט: לא בטוח בשיא אבל משמעותית יותר מסקוואט
חתירה: 100 קילו ל-7 חזרות

אני מניח שאפשר לקרוא לי מתאמן בינוני בשלב הזה.
שמתי לב אחרי זמן מה שאני מתאמן, שאני מתקדם גם במסת שריר (וכמובן בכוח) כשאני עושה משהו שמקפיץ לי את הכוח משמעותית. כל התוכניות "ניפוח" למיניהם שמיועדות לעליה במסת שריר פשוט לא עושות לי שום דבר, לא משנה כמה אני אוכל או עולה במשקל אני רק משמין ואז מחטב בחזרה, כי אני לא מצליח להתקדם בהם בכלל. הייתה לי הצלחה עד עכשיו רק עם תוכניות כוח כמו SS ו-Texas method.
אבל טקסס מתאוד כבר הפסיקה לעבוד בשבילי, ואני נתקע בה לא משנה כמה ריסטים אני עושה.

חשבתי לעשות מדקאו, אבל מהסתכלות בפורום לא ראיתי בזמן האחרון אף אחד שעשה אותה. בנוסף לכך אני לא בטוח אם 5/3/1 היא תוכנית טובה בשבילי, כי שמעתי שהרבה מתאמנים טבעיים פשוט לא הצליחו להתקדם בה בגלל שמאמנים כל תרגיל רק פעם בשבוע.
אז איזו תוכנית כדאי לי לעשות?
תודה בהמשך...

כאילו אתה עובד בתוכניות כוח , המטרה לשים כמה שיותר משקל על המוט , אז למה לא להמשיך עם זה ? כאילו המטרה לשים משקלים על המוט אז מה זה משנה התוכנית ??

לדעתי SS היא מספיק חכמה שתוכל להקדם איתה לשמיים , זה תלוי בעיקר בך ...

• פותח/ת השרשור
כאילו אתה עובד בתוכניות כוח , המטרה לשים כמה שיותר משקל על המוט , אז למה לא להמשיך עם זה ? כאילו המטרה לשים משקלים על המוט אז מה זה משנה התוכנית ??

לדעתי SS היא מספיק חכמה שתוכל להקדם איתה לשמיים , זה תלוי בעיקר בך ...

אולי בגלל שאני לא מצליח להתקדם במה שאני עושה כרגע? אתה בגלל קראת מה שכתבתי? עשיתי SS וטקסס מתאוד בשניהם עם הרבה ריסטים, ואכלתי הרבה.

חוץ מזה אין מצב שאני יתקדם עוד ב-SS. המשקלים שלי הם לא בשמיים, אבל אני די בטוח שהם נחשבים הרבה יותר גבוהים מזה של מתחיל.

אולי בגלל שאני לא מצליח להתקדם במה שאני עושה כרגע? אתה בגלל קראת מה שכתבתי? עשיתי SS וטקסס מתאוד בשניהם עם הרבה ריסטים, ואכלתי הרבה.

חוץ מזה אין מצב שאני יתקדם עוד ב-SS. המשקלים שלי הם לא בשמיים, אבל אני די בטוח שהם נחשבים הרבה יותר גבוהים מזה של מתחיל.

קראתי מה רשמת... אם SS נתקעת וגם בטקסס אולי אתה לא אוכל\ישן נכון ? כלומר לא מתאושש מספיק?
התוכניות האלה אנשים הגיעו למשקלים הרבה יותר גבוהים משלך ועוד מתקדמים...

• פותח/ת השרשור
קראתי מה רשמת... אם SS נתקעת וגם בטקסס אולי אתה לא אוכל\ישן נכון ? כלומר לא מתאושש מספיק?
התוכניות האלה אנשים הגיעו למשקלים הרבה יותר גבוהים משלך ועוד מתקדמים...

אולי בטקסס מתאוד, אבל איך יכול להיות שב-SS אני יוכל להתקדם? אולי אני אתן עוד ניסיון לטקסס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית