הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיקום חגורה

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
התחלתי להשתמש בחגורה, בנתיים רק בדדליפט ואני לא רואה את עצמי בזמן הקרוב משתמש למשהו אחר, אתמול שניסיתי שמתי יחסית גבוה באיזור של הסרעפת אולי קצת מתחת, וזה לא הרגיש טוב במיוחד ביחס לבלי כלום. בעיקרון אני חושב שיותר גבוה מזה ואני לא יקבל שום יתרון מהחגורה ומתחת לזה אני פשוט לא ממש יכול, שאני נכנס לסט אפ הבטן שלי נכנסת למצב לא נוח בעליל מבחינת כיווץ בכללי. הבטן נדחפת למאה כזה לכיוון המשפעה וזה לא מרגיש נוח אפילו לנסות למשוך ככה. אם למישהו יש עצות לגבי המיקום(שאני יוכל לנסות).

תשים כשהחלק האחורי למעלה והחלק הקדמי כלפי מטה בחיבור בין ה"אוזניים" של האגן שיכסה את הפופיק טוב

• פותח/ת השרשור
תשים כשהחלק האחורי למעלה והחלק הקדמי כלפי מטה בחיבור בין ה"אוזניים" של האגן שיכסה את הפופיק טוב
ניסיתי את זה יבש וזה דווקא מרגיש טוב גם מבחינת לחץ והכרס שלי אז אני ינסה את זה באימון הבא , תודה .

נסה לשים את החגורה ברוורס, כשהאבזם מאחורה. אתה תצטרך עזרה לסגור אותה.
זה לא פרקטי אין לי ממש מישהו שאני הולך איתו או אנשים שאני מדבר איתם בחדר כושר .

אני אתעלק על האשכול ואשאל בשביל מה צריך חגורה בבנצ' ? איך הלחץ התוך בטני עוזר ללחיצה ? מתי לובשים אותה ?

זה לא ממש מועיל בבנץ, לי אישית זה די מפריע כי זה משנה לי את הכיווץ, ומקשה עליי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית