הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pre Workouts עושים בעיות בבטן

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אז ככה, הזמנתי לפני כמה זמן N.O EXPLODE ואחרי כמה מנות התוסף התחיל לעשות לי בעיות. קודם כל שעה אחרי שאני שותה את התוסף אני צריך לרוץ לשרותים ולשלשל, אחר"כ גורם לי קצת לסחרחורות. חשבתי שהתוסף דפוק ואז הזמנתי אסולט ולמזלי הרע גם הוא (על הפעם הראשונה והשניה) גרם לי לאותן בעיות בבטן, פשוט דפק לי את האימון. למישהו יש מושג מה קורה פה, מה אני עושה עם זה? יכול להיות שזה קשור לזה שאני רגיש לחלב?

כנראה שכל אחד מגיב אחרת. ניסיתי את הנואקספלוד ועוד כמה סוגים טובים של פריוורקאוטים ולא ראיתי תופעות לוואי כמו שאתה מתאר..
מה שכן הנואקספלוד עושה נודים וגזים :S

לא רק אתה אחי ניסיתי כמה סוגים שונים של PRE של כמה חברות,כולם עשו לי כאבי בטן זה כניראה אחד החסרונות
השיא היה ב 1mr vortex שבנוסף עשה אותי אדום ברמות בכול הגוף חחח

• פותח/ת השרשור
לא רק אתה אחי ניסיתי כמה סוגים שונים של PRE של כמה חברות,כולם עשו לי כאבי בטן זה כניראה אחד החסרונות
השיא היה ב 1mr vortex שבנוסף עשה אותי אדום ברמות בכול הגוף חחח
ניסית קפאין בנפרד, בטא אנאלין?

ניסית קפאין בנפרד, בטא אנאלין?
בטא אנליין בנפרד עושה עיקצוצים ממש מעצבנים ואני פשוט שונא את זה הפריוורקאוט לא עושה לי ממש עקצוצים מה שכן גם לי אחרי שאני שותה יש לחרבן אבל לא נורא אתה שותה עושה מה שעושה וניכנס להתחיל תאימון

• פותח/ת השרשור
בטא אנליין בנפרד עושה עיקצוצים ממש מעצבנים ואני פשוט שונא את זה הפריוורקאוט לא עושה לי ממש עקצוצים מה שכן גם לי אחרי שאני שותה יש לחרבן אבל לא נורא אתה שותה עושה מה שעושה וניכנס להתחיל תאימון
אני לא מחרבן אני משלשל, אני מרגיש כאילו לא ישנתי שנתיים עם מה שזה גורם לי
חוץ מזה כל הכאבי בטן ממשיכים הרבה אחרי

אני לא מחרבן אני משלשל, אני מרגיש כאילו לא ישנתי שנתיים עם מה שזה גורם לי
חוץ מזה כל הכאבי בטן ממשיכים הרבה אחרי
אז אין מה לעשות תוותר על פריווראקאוט
הדבר היחיד שאני מציע לך לנסות זה להכין אחד משלך ולשחק במינונים ואולי תקלע למשהו שעושה לך טוב
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אז אין מה לעשות תוותר על פריווראקאוט
הדבר היחיד שאני מציע לך לנסות זה להכין אחד משלך ולשחק במינונים ואולי תקלע למשהו שעושה לך טוב
בהצלחה
החלטתי כבר לחזור לג'אק3ד ואולי אני אוסיף לו קצת בטא.. השאלה מה אני עושה עם 3/4 N.O EXPLODE ועוד אסולט שלם 😣

החלטתי כבר לחזור לג'אק3ד ואולי אני אוסיף לו קצת בטא.. השאלה מה אני עושה עם 3/4 N.O EXPLODE ועוד אסולט שלם 😣
תן לי מתנה ותגמור עניין 😃
אני מוכן לעשות לך את הטובה הזאת
אבל אתה תהיה חייב לי

תתחיל לקחת קפאין בנפרד בלי שום דבר מסביב בתור התחלה.
רצוי מאוד במצב שלך על קיבה יחסית ריקה (3-4 שעות לאחר אוכל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית