הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שייקים ביתיים

• פותח/ת השרשור igal
  • פורסם בתאריך

igal

משתמש מתחיל
43
6
נק' מוניטין:
17
43
6
בתור בחור רזה ( כרגע 61.5 על 171 ס"מ), אכילת 2700 קלרויות מוצק גורמת לי סבל עצום, ואני מתכוון לזה.
זה מאוד מאוד קשה לבלוס כמות כזאת של אוכל במהלך היום בצורה מוצקת.
אני לא מתכוון לוותר על תהליך העלייה במסה שלי , אין מצב!
אני כרגע משתמש בגיינר שקניתי - סופר מאס גיינר של דיימאטייז - והוא מעולה , 400 מ"ל חלב עם סקופ כל יום מספק לי סביבות ה800 קלוריות , 140 גרם פחמימה ו30 גרם חלבון בערך בקלות כל בוקר.
אבל עדיין , יש לי המון קרלוריות להשלים שאני פיזית לא מסוגל, אז החלטתי ללכת לכיוון ארוחות השייקים, הם הרבה יותר קלים בשבילי וניתן לדחוס לשם ארוחה מלאה בקלות.
מה דעתכם עליהם? אני אמשיך לאכול ארוחות מוצקות (ברור, זה חובה) אבל במידה שכשאני לא אני יכול יותר , אני אפסיק, ואת החסר מבחינה תזונתית שיצתבר אני אכסה בשייקים.
אשמח אם תתנו לי מתכונים (רצוי מדויקים מבחינה כמותית) של שייקים מגוונים שיספקו לי חלבונים, פחמימות ושומנים (גם בתור שיקים שהם תחליף לארחות צהריים - שייקים "משמעותיים").
תודה רבה לעוזרים!

בגדול אחי תכיר שלא כל כך כדאי לחיות על שייקים בלבד, כדאי לאכול את הרוב ממזון מוצק …
בכל אופן, דרך מעולה זה עיסה טובה של שיבולת שועל, חלבון וחמאת בוטנים ---טבעית---!! תערבב הכל עם חלב, מיקרו וזה מעולה(הרבה קלוריות וערכים טובים…) לדוגמה תיקח מנה של חלבון, 100-150 גר' שיבולת , 3 כפות חמאת בוטנים, חלב שיכסה הכל… תערבב ותחמם (תו"כ שאני כותב נוזל לי ריר שהלוואי והייתי במצב שלך שבשביל הכיף אני דוחף כאלה מנות=] יותר טעים מכל מעדן אחר!)

תוסיף לשייקים שלך אגוזים ובונים למיניהם, חמאת בוטנים ושיבולת שועל, רק תהיה עירני לערכים היומיים הסופיים של התפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית