נק' מוניטין:
772
- 850
- 294
ואני עושה SS יש איזשהו תרגיל להחליף אותו? אולי בנט אובר יכול להוות אלטרנטיבה סבירה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהבתי את התגובה שלך אבל אני לא יודע אם הכוונה הייתה לאחיזה משולבת או ששתי הידיים יהיו עם הפרקים החוצה(אחיזה כמו במתח בנות). חשוב מאוד לעולם לא לעשות אחיזה הפוכה כפולה כי זה עלול לגרום לבייספס להשתתף בתנועה ולגרום לקריעה של השריר, כי הוא פשוט לא בנוי למשקלים בדדליפט!אם הגב מתעגל לך תשנה את האחיזה, תהפוך את הידיים ככה שפרקי היד פונים החוצה. 😃
כשהוא מתרגל טכניקה עם פלטה הדבר האחרון שהוא צריך לדאוג לגביו זה קריעת בייספסאהבתי את התגובה שלך אבל אני לא יודע אם הכוונה הייתה לאחיזה משולבת או ששתי הידיים יהיו עם הפרקים החוצה(אחיזה כמו במתח בנות). חשוב מאוד לעולם לא לעשות אחיזה הפוכה כפולה כי זה עלול לגרום לבייספס להשתתף בתנועה ולגרום לקריעה של השריר, כי הוא פשוט לא בנוי למשקלים בדדליפט!
ממש חשוב להדגיש את זה - אפשר להשתמש באחיזה רגילה או משולבת אבל אף פעם לא בהפוכה כפולה!!!!
אבל בשביל מה להתרגל לטכניקה לא נכונה? בטח כשהיא מסוכנת ובכלל לא תורמת לכלום(לפי מה שהבנתי אחיזה משולבת יותר טובה מהפוכה). חוץ מזה שכנראה שהמשקלים שלו לא משוגעים(לא בקטע של להעליב או משהו פשוט כי הוא כנראה מתחיל) ולכן גם שישים קילו זה הרבה עומס בשביל הבייספ שלו.כשהוא מתרגל טכניקה עם פלטה הדבר האחרון שהוא צריך לדאוג לגביו זה קריעת בייספס
כי לעשות אחיזה כפלוה הפוכה יכול לעזור לך להגיע לאקסטנשיין בהתחלה וללמוד לשמור על גב ישר. זה לא טכניקה לא נכונה, הוא פשוט לא יצטרך אותה במשקלים כבדים. ו 60 קילו דדליפט זה לא עומס על הבייספס שלו, או של אף בן אדם ממוצעאבל בשביל מה להתרגל לטכניקה לא נכונה? בטח כשהיא מסוכנת ובכלל לא תורמת לכלום(לפי מה שהבנתי אחיזה משולבת יותר טובה מהפוכה). חוץ מזה שכנראה שהמשקלים שלו לא משוגעים(לא בקטע של להעליב או משהו פשוט כי הוא כנראה מתחיל) ולכן גם שישים קילו זה הרבה עומס בשביל הבייספ שלו.
טוב שאתה אומר את זה כי לפעמים אני משתמשת באחיזה הפוכה כפולה ולפעמים במשולבת, ככה שלהבא אני אדע .🙄אהבתי את התגובה שלך אבל אני לא יודע אם הכוונה הייתה לאחיזה משולבת או ששתי הידיים יהיו עם הפרקים החוצה(אחיזה כמו במתח בנות). חשוב מאוד לעולם לא לעשות אחיזה הפוכה כפולה כי זה עלול לגרום לבייספס להשתתף בתנועה ולגרום לקריעה של השריר, כי הוא פשוט לא בנוי למשקלים בדדליפט!
ממש חשוב להדגיש את זה - אפשר להשתמש באחיזה רגילה או משולבת אבל אף פעם לא בהפוכה כפולה!!!!
דווקא יש בזה הגיון - אם כשהופכים יד אחת זה יותר קל לאחוז - אז כשהופכים שתי ידיים יהיה יותר קל.מאיפה קיבלת את הרעיון הזה בכלל?
הסיבה שזה יותר קל, כשהולכים יד אחת, היא מסיבות של חיכוך.דווקא יש בזה הגיון - אם כשהופכים יד אחת זה יותר קל לאחוז - אז כשהופכים שתי ידיים יהיה יותר קל.
אני יודע את זה ונראה לי שגם כתבתי את זה למעלה, הכוונה שלי הייתה שהגיוני שאדם שלא מכיר את ההסבר הזה יחשוב בטעות שכדאי לעשות אחיזה הפוכההסיבה שזה יותר קל, כשהולכים יד אחת, היא מסיבות של חיכוך.
ואם שתי הידיים הן באותו הכיוון, זה לא משנה (עבור המוט) אם כפות ידיים מופנות אליך או הפוך.
נניח שהן מופנות אליך, באחיזה רגילה, כל מנת להשתחרר, המוט צריך לפתוח לך את כף היד. כדי שזה יקרה, כפות הידיים נפתחת לאותו הכיוון והמון מתגלגל עם כיוון השעון. לעומת זאת, אם יש אחיזה הפוכה ביד אחת, זה לא יכול לקרות, כי יד אחת צריכה ל היפתח עם כיוון השעון ויד שנייה נגד כיוון השעון. המוט לא יתגלגל, אלא רק במקרה ואתה לא חזק מספיק כדי לאחוז את המוט, הוא פשוט ישתחרר.