הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 105 קלין לשלישייה

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
בעיקרון הייתי אמור לעשות חמישייה, אבל כבר מאוחר ואני עייף אש אחרי יום של פעילות (עושה שבת ביחידה), ובנוסף ניפצעתי בשורש כף יד ככה שאני לא מנסה לעבור את המשקל הזה לבינתיים...(הכוונה היא לפאוור קלין, לא קלין רגיל למי שלא הבין)

נ.ב.-
@Crossfiter חבל שזילזלת...

א. כל הכבוד,
ב. זה עדיין לא חמישיה כמו שאמרת.

אבל טכניקה יפה ובאמת הופתעתי לטובה. קח מוניטין.

• פותח/ת השרשור
א. כל הכבוד,
ב. זה עדיין לא חמישיה כמו שאמרת.

אבל טכניקה יפה ובאמת הופתעתי לטובה. קח מוניטין.

תודה.
כמו שאתה רואה אני דיי מסוגל לתת עוד 2 חזרות, אבל....אני פצוע כמעט בכל הגוף (שורש כף יד, חולייה שזזה לי בגב ולוחצת טיפה על רקמה עצבית, ודלקת קטנה במפשעה- כל זה תודות לשירות הצבאי שלי. זאת גם הסיבה שאני יכול להרשות לעצמי להעלות בינתיים במשקל כמו שרואים בסרטון- אין בחנים לכשירות מבצעית לחודשים הקרובים).
ברגע שאני מרגיש שאני יכול לתת חמישייה בלי לגרוע את הפציעות שלי, אני אעלה סרטן ואתייג אותך..

בעיקרון הייתי אמור לעשות חמישייה, אבל כבר מאוחר ואני עייף אש אחרי יום של פעילות (עושה שבת ביחידה), ובנוסף ניפצעתי בשורש כף יד ככה שאני לא מנסה לעבור את המשקל הזה לבינתיים...(הכוונה היא לפאוור קלין, לא קלין רגיל למי שלא הבין)

נ.ב.-
@Crossfiter חבל שזילזלת...

נראה טוב, לשיפור - הקצב, כל המשיכה (והפיצוץ) באותו קצב, פיצוץ מהיר יותר וקצר יותר (משמע להתחיל אותו קצת יותר גבוה) ישפר את המצב.
מקווה לתת 130*5 בקרוב מצולם.

אני לא בתחרות עם אף אחד (חוץ מהOPEN המזדיין הזה) , ואל תדאג לקראת אליפות הארץ באוגוסט נגיע גם ל120 PC , לאט לאט...

כל הכבוד, מוניטין
שים לב שאתה מושך את כל המשיכה מהרגע שהמוט עוזב את הריצפה עם מרפקים כפופים, מה שאמנם מאוד קשה לתקן, אבל כדאי כי הכוח שעובר מהאגן למוט נספג.
נסה מתחילת האימון, החל מהחימום הקל, לסובב את הזרוע יותר לפרונציה מלכתחילה (תוך כדי שאתה אוחז במוט) ולחשוב על לעשות את זה לאורך כל הקלין, בנוסף ללחשוב על ליישר את המרפקים. הם צריכים להתכופף רק אחרי שהרגליים עוזבות את הריצפה, כלומר כשאתה מפסיק לייצר כוח למוט.

בנוסף, הפישוק הרחב זה משהו שגם קשה אבל רצוי לתקן - בפאוור קלין אנחנו מנסים לזרוק את המוט כמה שיותר גבוה, לא לתפוס מוט כמה שיותר כבד ע"י הנמכת הגוף שלנו. בשביל זה יש סקוואט קלין. הפישוק הוא לא אקספלוסיבי, לעתים גורר תאונות (נפילות וכאלה, במיוחד למי שמתאמן בלי נעליים, אבל עדיין דיי נדיר) ופוגע בpower output שאתה מייצר בתרגיל, שזו המטרה שלו [עבודה (משקל כפול מרחק) חלקי זמן], למרות שהמשקל כבד יותר (כי המרחק קטן יותר).
על מנת לתקן אתה צריך לתת לרגליים משימה, במקרה הזה לחשוב על רקיעה חזקה לעמידת סקוואט (+-), שהיא עדיין הרחבה ביחס לעמידה בה אתה מתחיל את הקלין.

מקווה שעזרתי,

בהצלחה בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית