הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי חבר'ה ,בעד ונגד קלנבוטרול...

jasmin1

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
3
64
3
לפני שאני קונה ת'שיט הזה...מי שהתנסה ויודע, האם זה נותן כוח לאימונים? (בעיקר אירובי,פחות אימוני כוח שאני עושה) והאם מומלץ לשלב עם תפריט דל פחמימה? ,טנקס!

יש תופעה מגעילה בזמן האחרון בחדרי כושר למיניהם להציעה לאנשים את התוסף/ תרופה הזו.. זה כבר מספר פעמים שאני נתקל בשאלה הזו.. בדרך כלל זה קורא עם נשים שרוצות להרזות ו״לא מעניין אותם כלום הן רוצות עכשיו״ צריך לעצור ולכלוא אנשים כאלו זה פשע! לשאלתך לא הייתי ממליץ לך בכלל להתקרב לדבר הזה, כוח לאימונים זה לא יתן לך אם את רוצה פוש טוב תשתמשי בקריאטין..

מעביר לפורום הרלוונטי של סטרואידים ותרופות, למרות שיש שם כבר מיליון שרשורים על קלן.

כוח לאימונים זה לא מביא זה מה שבטוח חח, אחרי תקופה שלוקחים מרגישים ממש סחוטים, אם בא לך כוח לאימונים את יכולה לקנות מגוון תוספים שיעשו זאת בשבילך: קריאטין, pre workout וגם כדורי קפאין.
יש גם אפדרין שנמצא בקבוצת שורפי השומן, לפי דעתי פחות טוב מקלן אבל ללא ספק מביא מרץ באימונים האירוביים.
לגבי התפריט עם קלן, כדאי דל פחמימה אבל שלא יהיה 0 פחמימה, איזור ה-100 גרם זה סבבה.

אני לא פוסל נשים שלקחו את החומר הזה אבל לא למטרת כח אלא לאירובי , הייתי ממליץ לך ללכת על אפדרין במינון נמוך ולא על קלן וגם לא למטרת כח אלא לחיטוב בלבד , למרות שאפדרין למטרת כח יכול לעזור מעט , ייתן מעט מרץ והתאוששות יותר מהירה , אבל קלן למסה זה בכלל לא הכיוון , יש אפשרות לשלב אנבר למטרות כאלה ...

ראשית, תקראי את זה:
http://www.lbs.co.il/threads/13359/
(את החלק הרלוונטי על קלן).
שנית, דל פחמימה + קלן = הרגשה של דרסה אותי משאית. זה ממש לא יביא לך אנרגיה, אלא בדיוק ההפך (שבועיים ראשונים כן, לאחר מכן ממש לא).
מה גם שאי אפשר להריץ קלן יותר משבועיים אחרת תהיה השפעה נגדית על רצפטורי הבטא, מה שאומר שצריך לקחת הפסקה של 2-3 שבועות כל שבועיים שימוש (אלא אם יש קטוטיפן).
סה״כ עדיף למצוא אפדרין אם רוצים מרץ באימוני אירובי. גם פחות אגרסיבי מקלן וגם אפשר לקחת לתקופה ארוכה יותר. מה שכן את צריכה להבין שאת מתחילה להתעסק עם חומרים שאינם חוקיים וחלקם אפילו לא נמכרים עם מרשם רופא. לרובם יש תופעות לוואי ואם יש לך בעיות לב/כליות/כבד/הורמונליות (בלוטת הריס לדוגמה)/פסיכיאטריות - הן יכולות להשפיע עליך לרעה.

• פותח/ת השרשור
אז למה זה כן טוב? לחיטוב,אירובי?....זה דיי מבלבל, יש גם איזשהי דיעה שאומרת שזה עוזר לשמר מסת שריר בזמן חיטוב,זה נכון?

אז למה זה כן טוב? לחיטוב,אירובי?....זה דיי מבלבל, יש גם איזשהי דיעה שאומרת שזה עוזר לשמר מסת שריר בזמן חיטוב,זה נכון?
לקלן יש תכונות אני קטבוליות מסויימות ואפילו אנבוליות אך חשוב להדגיש שבגירעון קלורי מתרחש פירוק שריר גם אם מופחת.
ההתנהגות צריכה להיות דומה לזו שבחיטוב רגיל כאשר דיאטה דלת פחמימות אפשרית אך בשום אופן לא "אפס פחמימה" עקב האופן בו קלן משפיע על מאגרי הגליקוגן.
אני מסכים באופן אישי עם דברי משה ומעדיף אפדרין בכל יום על פני קלן כ-"שורף שומן". אפדרין ממריץ (בייחוד בתחילת שימוש), מדכא תיאבון ותופעות הלוואי המעיקות כ"כ (כיווצים מחרידים וכאבי ראש ממושכים) לא קיימים כלל. החיסרון של אפדרין לעומת קלן במחיר ובקושי להשגה.
מומלץ בחום לקרא את הנעוץ בנושא בראש תת הפורום.
בנוסף

נערך לאחרונה:
אני לא רואה שמישהו ציין את עניין הנוזלים בגוף...
קלן מייבש.... ומוציא נוזלים. לפחות ככה זה עובד עלי.
גם אפדרין במידה מסוימת, אבל לא כמו קלן.
בנוסף שלא כל אחד יכול להתמודד עם הרעידות של הקלן. עם האפדרין קצת יותר קל.

קלן מעולה להרזייה אבל כפי שאמרו כאן זה חומר שעושה המון תופעות לוואי ,
אני אישית לא מסוגל לגעת בקלן יותר מדיי תופעות לוואי תנסי ותראי במידה ולא תצליחי לשאת את התופעות לוואי תפסיקי תקני מספר כדורים מצומצם ,
אפדרין הרבה יותר טוב מבחינת שימוש ללא תופעות לוואי בכלל לא הרגשתי משהו מיוחד ,
אני אישית אוהב את הריטלין יותר לקחת לחודשיים אני פשוט אוכל הרבה פחות ומקפיד על אירובי והכל בסדר ,
תבצעי אימונים אנאירוביים ואירוביים חזקים והכל יהיה בסדר תקפידי יותר על תזונה נכונה זה הרבה יותר עוזר ,

חושב שזה אינדווידואלי מאוד
תופעות לוואי אין לי חוץ מרעידות פה ושם, קצת התכווצויות... לא דברים שהם מאוד מפריעים
יש כאלו שממש מתחרפנים מזה, לא יודע למה. אני מגיב מעולה לקלן. הדרך היחידה להחליט היא לנסות שבועיים ככה, תראי אם זה מפריע לך

שמעתי ממלא אנשים שקלן עושה הרגשה של דריסה..אני מרגיש ככה אולי בבוקר.
אבל באימונים אני דווקא יותר חזק.
הגיוני?

אני לוקח אך ורק קלן וקטוטיפן
שבוע שלישי
כל הגוף כואב ברמות שלא ניתן לתאר מבחינת התאוששות
לא לוקח טאורין\אשלגן וכו'

עריכה : יש קשר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית