הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר The Ultimate Diet עזרה לבניית תפריט

MimranRoee

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
155
100
0
קראתי היום כמה וכמה פעמים את הכתבה והיא נראית לי הכי מתאימה למצב שלי ואני צריך עזרה לבניית תפריט מכיוון שכל יום צריך לאכול כמויות ודברים שונים אז החלטתי לפנות לפה

הפרטים שלי אם אתם שמים לב שמשהו לא נכון בחישובים שלי תתקנו אותי בבקשה
משקל: 86
גובה: 1.84
אחוזי שומן: 14%
מסת גוף רזה: 73 קילו
מסת גוף שומן: 12 קילו

RMR – לא יודע
מאזן נטרלי – 2400
מאזן נטרלי לחלק ל 2 – 1200

חלבון – 3 גרם לכל קילוגרם מכל משקל הגוף
פחמימות – לא יותר מ20% מהקלוריות בתפריט
שומנים – שאר הקלוריות

עדיף לחלק ל 4 ארוחות בוקר, צהריים, אחה"צולילה.

יום ראשון שני שלישי – 1468 קלוריות

יום רביעי – 1468 קלוריות
להוסיף ארוחה לפני אימון 30 גרם פחמימה 15 גרם חלבון

יום חמישי- העמסת פחמימות 13 גרם פחמימה לכל קילוגרם של מסת גוף רזה ארוחה כל 3 שעות
המשקל הרזה 73 כפול 13 גרם פחמימה = 950 גרם פחמימה
8 ארוחות כל ארוחה 118 גרם פחמימה.
צריכת החלבון והשומן נשארת אותו דבר
ביום הזה צריכת קלוריות בערך 5000 כאשר כמעט אף קלוריה לא תגיע למאגרי השומן

יום שישי – מאזן נטרלי 2937 קלוריות
להוסיף ארוחה לפני האימון 30 גרם פחמימה ו15 גרם חלבון

יום שבת – מאזן נטרלי 2937 קלוריות

נערך לאחרונה:
משהו במה שכתבת לא נשמע נכון
אני חושב שה נטראלי שלך הוא 2400 לא 2937
אני שוקל כמעט כמוך והנאטרלי שלי הוא בסביבות ה 2300
אגב מסת שומן 12 ולא 13

• פותח/ת השרשור
משהו במה שכתבת לא נשמע נכון
אני חושב שה נטראלי שלך הוא 2400 לא 2937
אני שוקל כמעט כמוך והנאטרלי שלי הוא בסביבות ה 2300
אגב מסת שומן 12 ולא 13
אוקי אני אתקן ידעתי שיש לי בעיה עם החישוב אם תוכל להביא לי את הנוסחה אודה לך
ואם זה ככה אז ה RMR שלי הוא לא 2440 אז יש סיכוי שגם בזה הנוסחא שלי דפוקה ?

אוקי אני אתקן ידעתי שיש לי בעיה עם החישוב אם תוכל להביא לי את הנוסחה אודה לך
ואם זה ככה אז ה RMR שלי הוא לא 2440 אז יש סיכוי שגם בזה הנוסחא שלי דפוקה ?
הRMR שלך הוא בסביבות 2456 כף בחשבון שהנחתי שאתה בן 18 אז אם אתה צעיר מזה הRMR גבוה מזה
ואם אתה מבוגר מזה הRMR נמוך מזה

3 גרם חלבון לכל קילוגרם משקל גוף זה סתם עומס גדול ומיותר על הכליות , תאכל בין 1.5 ל2 גרם חלבון ביום לכל קילוגרם

אני גם מתנסה בדיאטה הזו השבוע התחלתי,
תפריט אין יותר מדי מה להמציא אני חושב
בימים הדלים אני אוכל
בוקר 4 לבן ביצה 1 צהוב
צהריים חזה עוף נקי מוכן משהו כמו 250 גרם
ערב מוקדם טונה במים
ערב בשר דל שומן כלשהו 250 גרם בערך
אפשר להוסיף סקופ חלבון לפני השינה

ירקות אם אני רעב ככה בשביל להרגיע את הבטן

העמסה תתחיל היום בערב מתכנן לאכול בעיקר פסטה אבל נראה איך יזרום

• פותח/ת השרשור
אני גם מתנסה בדיאטה הזו השבוע התחלתי,
תפריט אין יותר מדי מה להמציא אני חושב
בימים הדלים אני אוכל
בוקר 4 לבן ביצה 1 צהוב
צהריים חזה עוף נקי מוכן משהו כמו 250 גרם
ערב מוקדם טונה במים
ערב בשר דל שומן כלשהו 250 גרם בערך
אפשר להוסיף סקופ חלבון לפני השינה

ירקות אם אני רעב ככה בשביל להרגיע את הבטן

העמסה תתחיל היום בערב מתכנן לאכול בעיקר פסטה אבל נראה איך יזרום
הבנתי אותך אם באמת אפשר עליה חוות דעת אני אשמח ואפילו דרך לדבר איתך ולהתייעץ איתך למה זה פעם ראשונה שאני מנסה דיאטה מהסוג הזה
3 גרם חלבון לכל קילוגרם משקל גוף זה סתם עומס גדול ומיותר על הכליות , תאכל בין 1.5 ל2 גרם חלבון ביום לכל קילוגרם
השאלה אם זה עומס שהוא בסופו של דבר ישתלם לי ונראה לי שכן אני מתכוון לעשות את זה במשך חודש אחד ולהפסיק אני רוצה להגיע ל 10 אחוז שומן אפילו לא לחד סיפרתי

הבנתי אותך אם באמת אפשר עליה חוות דעת אני אשמח ואפילו דרך לדבר איתך ולהתייעץ איתך למה זה פעם ראשונה שאני מנסה דיאטה מהסוג הזה
השאלה אם זה עומס שהוא בסופו של דבר ישתלם לי ונראה לי שכן אני מתכוון לעשות את זה במשך חודש אחד ולהפסיק אני רוצה להגיע ל 10 אחוז שומן אפילו לא לחד סיפרתי

זה פעם ראשונה שאני עושה גם אבל דבר איתי בפרטי בכיף

אם תעשה כת זה לחודש אחד זה גם לא יועיל לך משמעותית מבחינת פיתוח גוף, וגם יעמיס על הכליות , 2 גרם חלבון לקילוגרם משקל זה מצוין! וכמות החלבון שאתה אוכל לא אומר שתקבע את אחוז השומן שלך יש עוד מלא פרמטרים

• פותח/ת השרשור
אם תעשה כת זה לחודש אחד זה גם לא יועיל לך משמעותית מבחינת פיתוח גוף, וגם יעמיס על הכליות , 2 גרם חלבון לקילוגרם משקל זה מצוין! וכמות החלבון שאתה אוכל לא אומר שתקבע את אחוז השומן שלך יש עוד מלא פרמטרים
בכללי כתוב שהתוכנית הזאת האולטימיט דיאט שבין 6 ל 8 שבועות אתה אמור לרדת לאחוז חד סיפרתי שזה לא המטרה שלי המטרה שלי פשוט להגיע ל 10% שומן ואז להתחיל מסה נקייה

בכללי כתוב שהתוכנית הזאת האולטימיט דיאט שבין 6 ל 8 שבועות אתה אמור לרדת לאחוז חד סיפרתי שזה לא המטרה שלי המטרה שלי פשוט להגיע ל 10% שומן ואז להתחיל מסה נקייה
כבר מעצם הרעיון שאתה אומר לי זה נשמע לא טוב, כי הרי איך אפשר לדעת מכמה אחוז שומן הבנאדם התחיל? אני מבטיח לך שלא משנה איזה חומרים תיקח אם אתה 25 אחוז שומן אתה לא יכול להפוך תוך חודש ל8 זה תהליך...

כבר מעצם הרעיון שאתה אומר לי זה נשמע לא טוב, כי הרי איך אפשר לדעת מכמה אחוז שומן הבנאדם התחיל? אני מבטיח לך שלא משנה איזה חומרים תיקח אם אתה 25 אחוז שומן אתה לא יכול להפוך תוך חודש ל8 זה תהליך...
כתוב בספר וגם במאמר שאין טעם להתחיל את הדיאטה הזו מעל 15 אחוז שומן בערך

כתוב בספר וגם במאמר שאין טעם להתחיל את הדיאטה הזו מעל 15 אחוז שומן בערך
אז למה לא אמרתה :/ קיצר תשמע אמרתי לך את דעתי בנוגע לכמות צריכת החלבון פר משקל גוף , אם פחות מעניין אותך הסיכון לטווח הארוך תלך על זה , פשוט לדעתי זה לא שווה, אבל זו החלטה שלך קודם כל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית