הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להיפתר מסימני מתיחה ועודפי עור לאחר הדיאטה?

oranoran16

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
-5
70
1
הסימני מתיחה זה עניין תורשתי אצלי. לכל המשפחה שלי יש סימני מתיחה. יש לי פשוט המון המון צלקות בבטן וזה מכוער. אתם יודעים על משחה שמקטינה משמעותית את סימני המתיחה?
לנושא השני: הורדתי במשך 7 חודשים 17 קילו. יש ימים שאני זולל בהם,ויש ימים שאני אוכל די קצת.אבל אף פעם לא עליתי במשקל במשך ה-7 חודשים האלה.
אני שוקל כרגע 80 קילו. אני בן 17 והגובה שלי זה 1.73
אני מפחד שכשאני אסיים את הדיאטה שלי (כשאני אשקול 73) ואז כשאני אסיים את החיטוב שלי (כשאני אשקול 68) עדיין יישארו לי עודפי עור.
זה האימונים שאני עושה: אני רץ כ-4 פעמים בשבוע והולך פעמיים למכון כושר. מה גם שאני עושה 3 אימוני בטן בשבוע (15 דקות כל אימון).
כרגע יש לי די הרבה שומן בכל הגוף.אני עדיין נראה שמן. אני מרגיש שהולך להיות לי עודפי עור. אז איך להימנע מזה?תאכלס אני עושה ירידה איטית ובטוחה, ואני עושה המון ספורט משולב.אז למה המצב הוא כזה?

אין איך להמנע מזה חוץ מניתוח וזה גם רק במצב קיצוני לא כמו שאתה מתאר.
מה שאתה יכול לעשות זה להתאמן במכון לגדול במאסה וכך אין את המראה של עור עודף.

לצערי הרב נשארים סימני מתיחה ועור עודף ואני אומר לך את זה בתור בנאדם ששקל 125 והיום אני 82 (גובה 1.88) אבל הם יורדים לאט לאט
זה לוקח זמן הסימני מתיחה נשארים אך נראים יותר קטנים

בתור אחד שירד 17 קילו וגם יש לו סימני מתיחה , אני דווקא משתמש במשחה שעושה את הסימנים בהירים יותר/ מתאים לגוון העור ככה שהם יבלטו ממש בקטנה. (משתמש במשחה של ד"ר פיישר ליידי פיצפון) ,שימוש של שלוש חודשיים ויש שינוי גדול בסימני מתיחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית