הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אכילה לפני אימון בוקר מוקדם

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
שלום,
אני מתאמנת ותיקה . בת 33 ומתאמנת כמעט רצוף מגיל 18...
רציתי לשאול-
האימונים שלי ארוכים. מתחילה ב50 דקות אירובי (סטפר בדופק ממוצע 155) , אחכ בערך שעה ורבע כח ופעמיים-שלוש בשבוע מוסיפה גם בטן.
אני מאוד מקפידה על נושא התזונה, אוכלת הרבה פחמימות מורכבות בעיקר, חלבונים, שומנים בריאים ומחלקת את היום ל6 ארוחות (כל 3 שעות ארוחה בערך), כך שאת הארוחה האחרונה יוצא לי לאכול סמוך לשינה בסביבות 23:00-23:30 בלילה והיא מכילה 60 גרם גרנולה, יוגורט 3% ופרי טרי (רלוונטי להמשך השאלה).
את האימון אני עושה מידי בוקר, בערך שעה ורבע אחרי שקמה. מתחילה אימון סביבות 8:30 עד בערך 11:00.
השאלה שלי כזו-
קשה לי לאכול ממש מיד כשפותחת את העיניים אך מצד שני לא רוצה לאכול ממש ממש סמוך לאימון...את ארוחת הבוקר יוצא לי לאכול בערך חצי שעה אחרי שאני קמה, כלומר 45 דקות לפני האימון
אני אוכלת 40 גרם ברנפלקס עם גביע יוגורט 3% לבן (לא ממותק) ושותה קפה בלי סוכר/חלב.
זה יוצא 32 גרם פחמימה, 12-13 גרם חלבון ו- 5 גרם שומן
במהלך האימון לא מרגישה חוסר אנרגיה או רעב. האם זו ארוחת בוקר סבירה (בהתייחס לכך שאוכלת כמות נכבדה של פחמימה גם לפני השינה) או שהייתם ממליצים על משהו אחר וגם האם לאכול כזו ארוחה כ 45 דקות לפני האימון זה בסדר להערכתם?

אני לא רואה בעיה אם את אומרת שאת לא מרגישה רעב או חוסר אנרגיה וזה לא עושה לך בחילה.
את עושה את זה כל יום?
למה האירובי דווקא לפני הכח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית