שומן תופס פחות מסה לליטר נתון(לזה התכוונת... עפ"י ההמשך)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שומן תופס פחות מסה לליטר נתון(לזה התכוונת... עפ"י ההמשך)
כן. הרי @Moshe רשם את זה. 0.9kg/l לעומת 1.06kg/lשומן תופס פחות מסה לליטר נתון
הפיזיקאי הרוסי צודק. ליטר מים לא שוקל קילו כמעט באף מקום וכמעט בשום רגע בישראל...עד היום אני זוכר את חבטת הסרגל של המורה בשולחן באומרי "אבל המורה, ליטר מים זה קילו!". המבט הרצחני, העיניים ניצתו במלוא הזעם של פיזיקאי בעל תואר שני מבריה"מ. ותגובתו "או שתבין איפה טעית או שאין טעם שתחזור לכיתה שלי". חייבים למות על החינוך הסובייטי. (נדיר שאני מתבלבל בין נפח למסה מאז..)
ועכשיו בקשר לנושא:
המילה "חגיגות" הדליקה לי נורה, יש מצב לקבל את פירוט התפריט היומי שלך? רק כדי לקבל מושג מה את אוכלת?
אז כל התמונות של " kg muscle vs kg fat" שרואים שק"ג שומן פי 2-3 משריר הם שקר?נפח ומשקל הן 2 יחידות מידה שונות.
1 ק״ג שריר = 1 ק״ג שומן.
שומן תופס יותר נפח לליטר נתון (צריך לסגור את זה לנפח קבוע, אחרת זה חסר הגיון) מאשר שריר.
ההבדל הוא גם לא פי 3. הצפיפות של השריר היא 0.9 גרם/מ״ל בזמן שהצפיפות של שומן היא 1.06 גרם/מ״ל.
או 0.9 ק״ג/ליטר ו 1.06 ק״ג/ליטר - לערך 18% הבדל.
🤦♂️אז כל התמונות של " kg muscle vs kg fat" שרואים שק"ג שומן פי 2-3 משריר הם שקר?
הפיזיקאי הרוסי צודק. ליטר מים לא שוקל קילו כמעט באף מקום וכמעט בשום רגע בישראל...
כן, תודה על תיקוני לילה 😃(לזה התכוונת... עפ"י ההמשך)