הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון דדליפט

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
זה בספייס בגני תקווה? למה אתה לא בא כבר להתאמן אצלנו?

בכל מקרה, נראה לי שבמשקל טיפה יותר כבד אתה כבר תתחיל להתעגל, תנסה לחזיק ולהיות מודע לגב התחתון קצת יותר.
חוץ מזה סבבה

• פותח/ת השרשור
זה בספייס בגני תקווה? למה אתה לא בא כבר להתאמן אצלנו?
ראית באיזה שעה זה צולם:-) ?
חוץ מזה היה דיל מטורף בספייס , 3 חודשים ב 300 שקל
תודה

תנסה לא למשוך עם חלק הגוף העליון בהתחלה
פשוט נטו תרים את המשקל עם הרגליים. דמיין כאילו אתה צריך לדחוף את הריצפה.
בנוסף לפני שאתה אוחז במוט וודא כי הכתפיים לא יהיו שמוטות קדימה והחזה מתוח. בהצלחה

סתם מסקרנות,למה אתה לא שואל בייעוץ אישי?
לא שיש לי בעיה, סתם מעניין 😃

חוץ מזה, אם תנסה לפתוח מעט את כפות הרגליים אני מאמין שזה יכול לתרום לכך שהמשיכה תגיע מכח הרגליים ולא מכח הידיים.

שמאל - סטאפ.
ימין - מה קורה כשאתה באמת מתחיל למשוך (זו החזרה הראשונה).

dl20.png

בצד שמאל ההמסטרינג שלך לא מתוח וכשאתה מתחיל את ההרמה זווית הגב משתנה בלי שהמוט בכלל מתרומם מהקרקע (אתה לא דוחף עקבים לרצפה). בגלל שהמשקל קל לך הגב התחתון נראה טוב אבל אני לא חושב שתצליח לשמור עליו במשקלים כבדים.

הצעות לשיפור:
1. בתחילת ההרמה, דחוף חזק את העקבים לרצפה! דמיין שאתה רוצה להשאיר את המוט במקומו ולדחוף את הקרקע למטה.
2. תרים קצת את התחת כשהאגן מסובב כך שההמסטרינג יהיה מתוח (אם תעשה את זה נכון המשקל פשוט יעוף למעלה).
3. אני אישית מעדיף להסתכל לכיוון הקרקע בשביל לשמור על מנח צוואר נייטרלי, יותר קל להוציא חזה בצורה הזו (למרות שגם אני חוטא לפעמים).

הייתי רוצה לראות טכניקה במשקלים כבדים יותר. בסרטון לכאורה הכל בסדר כי כמו שאמרתי, נראה כאילו המשקל קל לך.

גם אצלנו נפתחו אימוני בוקר, בכל מקרה שתסיים שם אם תרצה תבוא 😃

אשמח אם תתן לי מידע על הסטודיו קרוספיט בסביון 😃
שעות פתיחה ?
עלות חודשית ?
אם יש הנחה לחבר׳ה קרביים שחוזרים פעם בשבוע/שבועיים הביתה ולפעמים איזה אפטר באמצע השבוע ?
שומע רק ביקורות חיוביות על המקום, נשמע כמו מקום רציני..

• פותח/ת השרשור
בצד שמאל ההמסטרינג שלך לא מתוח וכשאתה מתחיל את ההרמה זווית הגב משתנה בלי שהמוט בכלל מתרומם מהקרקע
כלומר בסטאפ הגב בסדר אבל ההאמסטרינג לא מתוח ומייד לאחר מכן הגב מתעגל?
להתחיל מהגובה של צד ימין ולהחזיק גב?

אשמח אם תתן לי מידע על הסטודיו קרוספיט בסביון 😃
שעות פתיחה ?
עלות חודשית ?
אם יש הנחה לחבר׳ה קרביים שחוזרים פעם בשבוע/שבועיים הביתה ולפעמים איזה אפטר באמצע השבוע ?
שומע רק ביקורות חיוביות על המקום, נשמע כמו מקום רציני..

http://www.crossfitextremeftg.co.il/

יש שם טלפון , קוראים לה מרינה. תדבר איתה תשאל אותה את כל השאלות הללו (יש גם ככה שבוע חינם נסיון, תבוא)
תודיע לי אם אתה בא.

יש שיפור?
דדליפט 80 קילו:

אני חושב שיש שיפור, בתחילת ההרמה אל תחשוב על שום דבר מלבד לדחוף את העקבים חזק לרצפה, וגם צריך לגמול אותך מההרגל של להסתכל קדימה במקום לשמור על מנח צוואר נייטרלי - שיטת הנחש אומרת לצייר איקס עם מגנזיום, אני לפעמים שם אסימון של 1.25 ק"ג על הרצפה ומסתכל עליו כשאני מתחיל להרים.

עמדת המוצא בדדליפט צריכה להיות מאוד לא נוחה בגלל המתיחה של ההמסטרינג, אם יותר מדי נוח לך בסטאפ - אתה לא מכווץ מספיק.

דבר אחרון - תרים את המשקל מהר יותר, אני יודע שאתה יכול 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית