הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ultimate Diet 2

• פותח/ת השרשור
מעניין לראות מה יקרה בהמשך, כי יש מצב שכרגע זה המון נוזלים שפשוט ויתרו על החיים בגלל התזונה הדלה.

כן סביר להניח שהם יעלו אחרי ההעמסה...

למה דווקא סוכר ולא אוכל אמיתי? כאילו לא שזה רע, סתם למה לא לאכול משהו שאפשר לראות ולהחזיק? (או שזה רק דפקה אישית שלי? חח)

אין סיבה ממש פשוט יותר נוח לי... אני גם ככה שותה שייק בשביל ה15 גרם חלבון אז על הדרך.
בגדול לייל ממליץ שזה יהיה סוכרוז או פרוקטוז.
ככה שגם איזה שני פירות תופס או כל דבר שעולה על ההגדרה

שכחתי לציין שאני גם מוסיף 5 גרם קריאטין בשייק שלפני ובשייק שאחרי.

• פותח/ת השרשור
ובכן סיכום היום.

פתחתי את הבוקר עם 40 דקות ריצה בקצב קל-בינוני. הסיבה היחידה שזה בבוקר היא כדי שלא יהיה סמוך לאימון בערב וזה הזמן היחיד שיש לי.

במהלך היום תזונה דלה כרגיל רק שאכלתי בבוקר גם קופסאת טונה ביחד עם החביתת חלבונים.

לפני האימון שייק של 30 גרם סוכר, 15 גרם חלבון, 5 גרם קריאטין. כדור קפאין 200מג וגרם ל-טירוזין.
האימון היה טוב דווקא היה הרבה אנרגיה כנראה בזכות הקפאין והשייק שלפני.
האימון:
חזה שיפוע שלילי מוט 2x8-12
פרפר עם כבלים 2x8-12
משיכה מהצד עם כבל (לגב) 2x8-12
חתירה עם דאמבל 2x12
כפיפה עם מוט 3x8-10
הרחקת כתפיים עם כבל 3x10
פשיטה עם כבל 3x8-10
לחיצת רגליים במכונה 3x10
בטן בשיפוע 3x12
כפיפות אלכסונים 2x12

אחרי האימון ישר שייק עם 160 גרם פחמימה (מסוכר ענבים), 55 גרם חלבון (מי גבינה), 5 גרם קריאטין.
לא מומלץ לבעלי קיבה חלשה, מתוק בהגזמה ועלול לגרום לבחילה/הקאה....

יותר מאוחר היום ומחר במשך היום מתכנן להתבסס בעיקר על פסטה בתור מקור פחמימה.
מחר יום מנוחה, רק צריך לבלוס

• פותח/ת השרשור
סיכום העמסה מבחינת פחמימות (חלבון אין מה לפרט יותר מדי... עברתי את ה250 גרם לדעתי...)
הסיכום מתייחס לכמויות סה"כ החל מאתמול בערב
שייק חלבון+סוכר ענבים אחרי האימון אתמול - 160 גרם פחמימה
פסטה 750 גרם לפני בישול - 533 גרם פחמימה
קטשופ 110 גרם - 30 גרם פחמימה
פיתה 120 גרם - 60 גרם פחמימה
רוטב צ'ילי 50 גרם - 9 גרם פחמימה
עוגת שוקולד שהכנתי דלת שומן 530 גרם - 318 גרם פחמימה
פיוזטי 300 מ"ל - 20 גרם פחמימה
אורז 200 גרם לפני בישול - 157 גרם פחמימה

סה"כ 1287 גרם פחמימה

סהכ לפני שהתחלתי את הדיאטה לא ידעתי איך אני הולך לדחוף את האוכל בהעמסות אבל זה הרבה יותר קל ממה שזה נראה

מחר אימון 😃 כנראה ההעמסה לא הייתה טובה כל כך 🫤 יש מצב שפסטה לא עושה את זה בשבילי... שבוע הבא אנסה להתבסס על אורז-תפוחי אדמה
שוקל הבוקר רק 82.9... כאילו עליתי רק 600 גרם מההעמסה

האימון היום גם לא היה משהו, אין מה לפרט יותר מדי מבחינת תרגילים ומשקלי עבודה בדיוק כמו באימון הקודם חוץ מהמתח שהורדתי משקל היה קשה מדי.
הרגשתי עייף באימון למרות שישנתי 8 שעות כרגיל

היום ומחר מאזן ניטראלי +-.
היום שומן עד 50 גרם השאר פחמימה וחלבון. אשתדל להכניס יותר פחמימות בסגנון אורז ותפו"א ולא קמחים למיניהם כנראה שזה פחות טוב בשבילי.
מחר בבוקר גם ניטראלי רגיל ולקראת הערב מורידים פחמימות ועוברים לקצת יותר שומן בגדול

שבת שלום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא מבין מה הולך עם המשקל שלי......
אחרי ההעמסה (בשישי) ואתמול שקלתי 82.9.
היום בבוקר 84. WTF? בשבת לא אכלתי הרבה פחמימות בכלל. דווקא רוב הקלוריות היו חלבון ושומן
לא מבין את זה

בכל אופן, היום תזונה דלה.
בערב אימון דילול כמו שבוע שעבר
חזה שלילי 3X15
מתח 3X15
כתף הצידה עם כבל 3X15
יד קדמית עם כבל 3X15
פשיטה עם כבל 3X15
לחיצת רגליים מכונה 3X15
בטן 3X15
פרפר בכבל 3X15
חתירה עם דמבל 3X15
כתף הצידה עם כבל 3X15
יד קדמית עם כבל 3X15
פשיטה עם כבל 3X15
לחיצת רגליים מכונה 3X15
בטן 3X15

הגעתי הביתה יצאתי לריצה, הייתי דיי גמור, רצתי רבע שעה בקצב בינוני+

אם מישהו מבין מה הולך עם המשקל שלי אשמח לדעת 😃

אחרי ההעמסה (בשישי) ואתמול שקלתי 82.9.
היום בבוקר 84. WTF? בשבת לא אכלתי הרבה פחמימות בכלל. דווקא רוב הקלוריות היו חלבון ושומן

זה יכול ליהיות המון דברים, כנראה שהפעם הגוף הגיב שונה להעמסה והחל לספוח נוזלים מאוחר יותר או שאכלת משהו עם יותר נתרן? או שזה פשוט בלאגן הורמונלי\פיזיולוגי שאין לו הסבר פשוט. תנסה להישקל מחר שוב ותראה מה קורה.

כמה זמן בערך אתה מתכנן את החיטוב?

• פותח/ת השרשור
זה יכול ליהיות המון דברים, כנראה שהפעם הגוף הגיב שונה להעמסה והחל לספוח נוזלים מאוחר יותר או שאכלת משהו עם יותר נתרן? או שזה פשוט בלאגן הורמונלי\פיזיולוגי שאין לו הסבר פשוט. תנסה להישקל מחר שוב ותראה מה קורה.

כמה זמן בערך אתה מתכנן את החיטוב?

מחר אני מאמין שכבר ארד שוב, היום יום דל...
ובעיקרון שבוע הבא אני עושה הפסקה כי אני בסופש באילת לא מתכנן להתחשבן ממש.
כשאחזור נראה אולי אעשה עוד שבוע ניטראלי ואז אחזור לדיאטה. לא סגור עדיין

מחר אני מאמין שכבר ארד שוב, היום יום דל...
אז זה בטוח יתאזן

ובעיקרון שבוע הבא אני עושה הפסקה כי אני בסופש באילת לא מתכנן להתחשבן ממש.
כשאחזור נראה אולי אעשה עוד שבוע ניטראלי ואז אחזור לדיאטה. לא סגור עדיין
אם אתה מתכנן שם אלכוהול אז תנסה לא להגיע מיובש (אחרי ימים דלים) כי אתה עלול לסבול מהאנגאובר מטורף.
אני לפני כמה שבועות טסתי לברלין, במקרה שלי בדיוק סיימתי חיטוב אבל פשוט עשיתי שבוע ניטרלי לפני הטירוף אלכוהול..והלך חלק 😃

יש לך איזה שהם מסקנות על הדיאטה הזאת? אפקטיבית יותר מאשר חיטוב "רגיל"? מהירות,שמירה על מסת שריר,קושי וכו'

• פותח/ת השרשור
אז זה בטוח יתאזן

אם אתה מתכנן שם אלכוהול אז תנסה לא להגיע מיובש (אחרי ימים דלים) כי אתה עלול לסבול מהאנגאובר מטורף.
אני לפני כמה שבועות טסתי לברלין, במקרה שלי בדיוק סיימתי חיטוב אבל פשוט עשיתי שבוע ניטרלי לפני הטירוף אלכוהול..והלך חלק 😃

יש לך איזה שהם מסקנות על הדיאטה הזאת? אפקטיבית יותר מאשר חיטוב "רגיל"? מהירות,שמירה על מסת שריר,קושי וכו'
אני מתכנן לעשות אולי כמה ימים דל פחמימה אבל ניטראלי ואז איזו העמסונת יום לפני שאני יורד כדי לא להגיע נוזלי מדי

וקשה לי להגיד מכמה סיבות, אחת שלא עשיתי מעולם חיטוב אחר. והשנייה שכנראה ההעמסות שלי לא היו מי יודע מה אפקטיביות. זה משהו שגם לייל אמר שתוך שבוע-שניים מגבשים מה עובד יותר ופחות טוב בהעמסה.
אני יכול להגיד שלי באופן אישי זה דיאטה שמתאימה כי היא מקובעת ולי אישית זה נוח שאין לאן להתפזר. וגם כי היא יחסית מהירה עד כמה שאני מבין, לפחות בתיאוריה.

מבחינת קושי אני יכול להגיד שהיא לא קשה בטירוף אבל כן דורשת משמעת עצמית וכח רצון. אבל בגלל שהיא כזו מקובעת אין הרבה לאן להתפתות, אני לפחות פשוט לא רואה את הפיתויים כאופציה בכלל אז זה הופך לקל יותר.

אני מתכנן לעשות אולי כמה ימים דל פחמימה אבל ניטראלי ואז איזו העמסונת יום לפני שאני יורד כדי לא להגיע נוזלי מדי
נשמע טוב, ככה הנוזלים יתנו קצת מראה "מנופח". תהנה!

וקשה לי להגיד מכמה סיבות, אחת שלא עשיתי מעולם חיטוב אחר.
זה חיטוב ראשון שלך?

והשנייה שכנראה ההעמסות שלי לא היו מי יודע מה אפקטיביות.
מה זאת אומרת? הרבה ג'אנק?

אני יכול להגיד שלי באופן אישי זה דיאטה שמתאימה כי היא מקובעת ולי אישית זה נוח שאין לאן להתפזר. וגם כי היא יחסית מהירה עד כמה שאני מבין, לפחות בתיאוריה.
מבחינת קושי אני יכול להגיד שהיא לא קשה בטירוף אבל כן דורשת משמעת עצמית וכח רצון. אבל בגלל שהיא כזו מקובעת אין הרבה לאן להתפתות, אני לפחות פשוט לא רואה את הפיתויים כאופציה בכלל אז זה הופך לקל יותר.
נשמע מאוד מתאים לי, אולי בחיטוב הבא..(רק עוד איזה כמה שנים חח אני בטראומת חיטובים)

• פותח/ת השרשור
נשמע טוב, ככה הנוזלים יתנו קצת מראה "מנופח". תהנה!

זה חיטוב ראשון שלך?

מה זאת אומרת? הרבה ג'אנק?

נשמע מאוד מתאים לי, אולי בחיטוב הבא..(רק עוד איזה כמה שנים חח אני בטראומת חיטובים)

תודה אני אהנה בטוח 😃
וכן זה חיטוב אמיתי ראשון שלי.
לגבי ההעמסה, ממש לא נגעתי בג'אנק, דווקא מאוד הקפדתי ולא נגעתי בשומן. פשוט רוב הפחמימה הגיעה מפסטה וכנראה שזה לא משפיע עלי טוב. אני אוכל להגיד בוודאות רק אחרי ההעמסה הקרובה שאני אנסה להתבסס על אורז ותפוחי אדמה

נערך לאחרונה:
תודה אני אהנה בטוח 😃
וכן זה חיטוב אמיתי ראשון שלי.
לגבי ההעמסה, ממש לא נגעתי בג'אנק, דווקא מאוד הקפדתי ולא נגעתי בשומן. פשוט רוב הפחמימה הגיעה מפסטה וכנראה שזה לא משפיע עלי טוב. אני אוכל להגיד בוודאות רק אחרי ההעמסה הקרובה שאני אנסה להתבסס על אורז ותפוחי אדמה

מעניין מה שאתה אומר, אבל לא נראלי שבין פסטה לאורז יהיה הבדל..אולי תפוחי אדמה/בטטה בגלל ההרכב השונה שלהם.
ואתה אמור להמנע משומן לחלוטין? לא נשמע טוב גם להעמסה..

• פותח/ת השרשור
מעניין מה שאתה אומר, אבל לא נראלי שבין פסטה לאורז יהיה הבדל..אולי תפוחי אדמה/בטטה בגלל ההרכב השונה שלהם.
ואתה אמור להמנע משומן לחלוטין? לא נשמע טוב גם להעמסה..
תראה לחלוטין להמנע לא אפשרי כך או כך.
אבל כמות קטנה של 30-50 גרם. כולל 6 גרם שמן דגים.

לגבי הפחמימות בגדוח פסטה אורז ותפוחי אדמה כולם עמילנים, אבל אני חושב שאישית פסטה לא עושה לי כל כך טוב אפשר להבין את זה גם מההרגשה בבטן וגם מהיציאות... יכול להיות שזה הגלוטן.
ככה שאני מקווה שאורז ותפוחי אדמה יתנו אפקט יותר טוב

• פותח/ת השרשור
שכחתי לעדכן אתמול.
אימון בדיוק כמו בראשון למעט חזה שהחלפתי פרפר ולחיצה בשיפוע חיובי עם דאמבלים.

אחרי האימון 10 דקות בערך של אינטרוולים לא משהו רציני מדי.

תזונה דלה כמובן גם אתמול גם היום.

היום בגדול יום מנוחה, אבל מתכנן ריצה של 40 דקות ככה קצב קל - בינוני.

שאלה קצת לא קשורה, אבל אני מברר קצת סדר גודל של מחירים.
אשמח לדעת כמה עולה לך בשר בקר/חזה עוף לקילו... אני רוצה להתחיל גם לדאוג ל200~ גרם ביום על בסיס קבוע והמחירים בשמיים.

תודה!

אשמח לדעת כמה עולה לך בשר בקר/חזה עוף לקילו... אני רוצה להתחיל גם לדאוג ל200~ גרם ביום על בסיס קבוע והמחירים בשמיים.
חחחח אני מת לדעת מה סדר הלחיצות שהוביל אותך לשאול שאלה כזאת בתוך לוג של מישהו.
לך לקצב שקרוב לבית ותשאל או שתכנס לאתר של שופרסל\מגה\עדן טבע מרקט ותראה בכמה הם מוכרים. יש עכשיו מבצעים לקראת החג, כתף יהיה נתח טוב מבחינת מחיר ואיכות

• פותח/ת השרשור

תודה!

תאמת שאני לא ממש סגור על זה. אתמול אני חושב שהחזה עוף יצא ~26 שקלים ל750 גרם? נשמע הגיוני?

לך לקצב שקרוב לבית ותשאל או שתכנס לאתר של שופרסל\מגה\עדן טבע מרקט ותראה בכמה הם מוכרים. יש עכשיו מבצעים לקראת החג, כתף יהיה נתח טוב מבחינת מחיר ואיכות

אם כבר כתף, הבנתי שזה הנתח הכי רזה שיש, אפשר להכין אותו ככה על מחבת בלי כלום? אמא שלי טוענת שזה ייצא מסטיק

אם כבר כתף, הבנתי שזה הנתח הכי רזה שיש, אפשר להכין אותו ככה על מחבת בלי כלום? אמא שלי טוענת שזה ייצא מסטיק
אין לי מושג, אני אגיד לך מה אני עושה. אני קונה מהקצב נתח והוא מכין לי אותו כבר, אני מבקש תמיד שלא יוסיף שמן או רטבים עם סוכר. הוא מתבלן אותו בצורה ממש טובה ועם הרבה נוזלים, ואני מכניס לתנור. בסופו של דבר כשאני אוכל מזה אני לוקח 200 גרם ומחשיב את זה כמו 200 גרם חזה עוף + מנת שומן כדי ליהיות בטוח שאני לא חורג מכמות הקלוריות

האמת שסתם אני מתעסק בזה בימים האחרונים, והלוג שלו עוסק בעיקר בתזונה אז זרמתי על זה..

תאמת שאני לא ממש סגור על זה. אתמול אני חושב שהחזה עוף יצא ~26 שקלים ל750 גרם? נשמע הגיוני?

כן נשמע סביר... תודה

האמת שסתם אני מתעסק בזה בימים האחרונים, והלוג שלו עוסק בעיקר בתזונה אז זרמתי על זה..
כן אבל זה לא המקום כל כך לשאול שאלות כאלה. בשביל זה יש לך את שאר הפורום.

כתף ראיתי היום ב29 שקל לקילו בשופרסל

• פותח/ת השרשור
עדכון מהיום.
מה שהולך עם המשקל שלי זו רכבת הרים חחח
ראשון 84
שני 83.1
שלישי 82.1
היום רביעי 81.6

אני מניח שהירידה בנוזלים יותר קיצונית משבוע שעבר בגלל שעשיתי יותר אירובי השבוע....

אימון היום סוג של מעבר מהדילול להעמסה.
לפני האימון שייק עם 30 גרם סוכר רגיל, 15 גרם חלבון, 5 קריאטין
חזה שיפוע שלילי מוט 2x8-12
פרפר עם כבלים 2x6-12
מתח 2X12
משיכה מהצד עם כבל (לגב) 2x8-12
כפיפה עם כבל 3x8-10
הרחקת כתפיים עם כבל 3x10
פשיטה עם כבל 3x8-10
לחיצת רגליים במכונה 3x10
בטן בשיפוע 3x12
כפיפות אלכסונים 2x12

אחרי אימון שייק 150 גרם סוכר ענבים, 50 גרם חלבון, 5 קריאטין.

אותו שייק שוב אחרי שעתיים וחצי בערך.
בטטה בתנור סתם כי התחשק לי.

למחר הכנתי איזה קילו תפוחי אדמה בתנור, ו700 גרם אורז (לפני בישול 700). יצא אורז מושלם אם מישהו מעוניין במתכון
http://lowfatveganchef.com/how-to-cook-the-perfect-white-basmati-rice/

נראה שיהיה יותר קשה להוריד את כמות האורז הזו מאשר את הפסטה של שבוע שעבר, זה יצא המון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית