הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאות בקלן

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
האם יש קשר ישיר בין שימוש בקלן (שבוע שלישי בשילוב קטוטיפן) לבין העובדה שהיו לי יציאות סדירות (כמעט על בסיס יום יומי) עד לפני השימוש בקלן?
החל מהשבוע השני ועד להיום יש עצירות מדי פעם.
הלכתי לשירותים פעמיים ב6 יום.
אני יודע שהקלן מוציא נוזלים ומייבש, לכן הסקתי שזה מהכמות מים שאני שותה אבל מתברר שאני עומד בכמות טובה של שתייה (~4 ליטר יום יום)
תודה לעוזרים.

האם יש קשר ישיר בין שימוש בקלן (שבוע שלישי בשילוב קטוטיפן) לבין העובדה שהיו לי יציאות סדירות (כמעט על בסיס יום יומי) עד לפני השימוש בקלן?
החל מהשבוע השני ועד להיום יש עצירות מדי פעם.
הלכתי לשירותים פעמיים ב6 יום.
אני יודע שהקלן מוציא נוזלים ומייבש, לכן הסקתי שזה מהכמות מים שאני שותה אבל מתברר שאני עומד בכמות טובה של שתייה (~4 ליטר יום יום)
תודה לעוזרים.

אהלן,

סביר להניח שעקב תפריט דל פחמימה והפחתת התפריט בסיבים תזונתיים היציאות שלך יהיו בתדירות יותר נמוכה.

כמו כן לרוב קלן גורם לשלפוחית רגיזה, מעורר מתוך שינה פעמיים עד 3 להתפנות לשירותים.

• פותח/ת השרשור
כוס אורז, בננה ו 6 עד 8 פרוסות לחם קל יהוו תפריט דל פחמימה?
בנוסף, מכיוון שהיציאות הם אחת למספר ימים (יומיים עד שלושה) האם הגיוני שיצטבר נפח בבטן או במותניים? (*מציין שהתזונה בשהגחה ומוקפדת)
מבחינה פסיכולוגית אם להיות כנה זה דיי משפיע המראה שלי על המשך החיטוב (קשה לקום כל בוקר יותר ויותר נפוח)

כוס אורז, בננה ו 6 עד 8 פרוסות לחם קל יהוו תפריט דל פחמימה?
בנוסף, מכיוון שהיציאות הם אחת למספר ימים (יומיים עד שלושה) האם הגיוני שיצטבר נפח בבטן או במותניים? (*מציין שהתזונה בשהגחה ומוקפדת)
מבחינה פסיכולוגית אם להיות כנה זה דיי משפיע המראה שלי על המשך החיטוב (קשה לקום כל בוקר יותר ויותר נפוח)

תחליף את כוס האורז בשיבולת שועל - פחמימה מצויינת ועשירה בסיבים תזונתיים.
זה יפתור את הבעיה(מתחייב).

מניסיון שלי, כל פעם שאני מאבד שומן הגוף מגיב בעצירות. לא משנה מה וכמה אני אוכל.
יכול להיות שגם אתה מגיב ככה.
כאילו שהגוף מתגונן או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי, כל פעם שאני מאבד שומן הגוף מגיב בעצירות. לא משנה מה וכמה אני אוכל.
יכול להיות שגם אתה מגיב ככה.
כאילו שהגוף מתגונן או משהו כזה.
ואתה מרגיש את תחושת אגירת האוכל בגוף בימים האלו? ובכלל זה ניראה לעין בצורה משמעותית?
תודה על התשובה

רק זורק רעיון.
כשאני לא שותה מספיק יש עצירויות, אל תשכח שקלן גם מייבש אז ייתכן ויש קשר אם אתה לא שותה מספיק.

ואתה מרגיש את תחושת אגירת האוכל בגוף בימים האלו? ובכלל זה ניראה לעין בצורה משמעותית?
תודה על התשובה

אני מרגיש נפוח, גזים ורע. אבל אחרי יציאה שיכולה להגיע במקרים גרועים פעם בשבוע המשקל גם מראה ירידה.
ממליץ לך לבדוק אחוזי שומן או פשוט לצבוט את המקומות שבהם אתה יודע שיש שומן. אתה תדע שירדת כשתראה שם שינוי.
בדרך כלל על קלן גם מוסיפים דיאטה דלה בפחמימות. זה מוריד את המטבוליזים דיי חזק. תנסה לא לדרוס את הפחמימות יותר מדי.

אני אישית הייתי על דל פחמימה (לא יותר משלושים) כמעט בכל פעם שנגעתי בקלן. למרות שהכנסתי המון סיבים מירקות עדיין קיבלתי עצירויות.
בקרוב אני הולך לקחת שבועיים קלן סתם בשביל הליטוש. הפעם אעשה זאת עם 200-300 גר פחמימה. מעניין אותי לראות איך יגיב הגוף.

גם היום כשאני בתוכנית מסה, ועדיין יורד באחוזי שומן (אני יודע לא הגיוני, אבל כן. כנראה כי אני אוכל נקי וקורע את עצמי) כל פעם שיש כמה ימי עצירות - ירידה של חצי אחז שומן...

.

גם היום כשאני בתוכנית מסה, ועדיין יורד באחוזי שומן (אני יודע לא הגיוני, אבל כן. כנראה כי אני אוכל נקי וקורע את עצמי) כל פעם שיש כמה ימי עצירות - ירידה של חצי אחז שומן...
הגיוני אם עלית במסת שריר האחוז שומן ירד גם אם בפועל לא שחררת שומן מהגוף.

הגיוני אם עלית במסת שריר האחוז שומן ירד גם אם בפועל לא שחררת שומן מהגוף.

לא מדוייק. אני בודק שומן עם קליפר. כלומר שאני צובט ריכוזי שומן. אם אני צובט פחות אז זה אומר שאני יורד באחוזי שומן (כמובן גם שבחישוב המספרים מראים זאת). כשיש עליה במסה אז העור נמתח, אבל זה לא מספיק בשביל להסוות את השומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית