סרטון טכניקה בבנצ'

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637

סט ראשון מהיום 77.5X2 תיכננתי 3 היה קשה מאוד,יש לי גם סירטון של הסט השני עם כשל בשנייה אם צריך.
איך הטכניקה ?

1. נראה שהתחת עולה - הלג דרייב שלך לא נכון. תחשוב על לדחוף את עצמך אחורה, לא למעלה.
2. המרפקים בורחים לצדדים מוקדם מדי, ואז אין לך כוח ביציאה מהתחתית.

יכול להיות שיש עוד בעיות, אבל זה מה שבולט מהסרטון, בהינתן זווית הצילום.

קודם כל 2 דברים לחיוב- מלחמה יפה בחזרה השניה, ועוד יותר יפה שלא הלכת על חזרה שלישית כי זה היה פשוט מיותר.
הערות שנראות לי לעין-
1. תקן אותי אם אני טועה, נראה שאתה לא מנסה להצמיד שכמות (תגיד אם יש צורך בהסבר לגבי מה הכוונה)- זה גורם למרפקים לברוח החוצה.
2. נראה שהסט אפ לא ממש עובד קשת של ממש אין, וזה בסדר לא כולם לוחצים עם קשת גדולה, אבל הייתי מנסה למצוא מנח שהרגליים פחות חופשיות - להרחיב פיסוק למשל או לקחת אותן יותר אחורה. (שאני לחצתי רגל מלאה ניסיתי להוציא עקבים כלפי חוץ כדי להקשיח את הסט אפ, זה עזר).
3. מחזק ומוסיף להערה 1 של אבקכו - תנסה לתת לג דרייב שאתה מנסה להוציא את הבהונות מהנעל, נשמע מוזר, אבל הכוונה לנסות להחליק את הכף רגל קדימה (היא כמובן בפועל נשארת יציבה על הקרקע אבל זה יתן את הלג דרייב הנכון).
4. תסדיר את הנשימה שלך- לפני שאתה מוריד את המוט נשימה ענקית, מוציא אוויר רק אחרי שאתה נועל חזרה.
5. תנסה למחוץ את המוט ולהפריד אותו (לנסות "לקרוע" אותו לצדדים) יעזור לך להשאר מכווץ.

יכול להיות שאתה כן מיישם חלק מהעצות אבל זה מה שעולה לי, בכל אופן לגבי הסט אפ וכו' - אין אמת אחת לכולם אתה צריך למצוא איפה אתה הכי יציב. הרעיון הוא שגם במשקלים גבוהים שום מפרק לא יברח והכל ישאר יציב ומכווץ.

בהצלחה.

למה הכוונה בלהצמיד שכמות ?
ואיך אני שומר על המרפקים מלברוח ?

לכווץ אותם אחד לשני
פשוט לקחת את הכתפיים אחורה ולנעוץ אותם ממש חזק בספה
ולדאוג שהשכמות יהיו כל הזמן מכווצות

• פותח/ת השרשור
1. נראה שהתחת עולה - הלג דרייב שלך לא נכון. תחשוב על לדחוף את עצמך אחורה, לא למעלה.
2. המרפקים בורחים לצדדים מוקדם מדי, ואז אין לך כוח ביציאה מהתחתית.

יכול להיות שיש עוד בעיות, אבל זה מה שבולט מהסרטון, בהינתן זווית הצילום.

קודם כל 2 דברים לחיוב- מלחמה יפה בחזרה השניה, ועוד יותר יפה שלא הלכת על חזרה שלישית כי זה היה פשוט מיותר.
הערות שנראות לי לעין-
1. תקן אותי אם אני טועה, נראה שאתה לא מנסה להצמיד שכמות (תגיד אם יש צורך בהסבר לגבי מה הכוונה)- זה גורם למרפקים לברוח החוצה.
2. נראה שהסט אפ לא ממש עובד קשת של ממש אין, וזה בסדר לא כולם לוחצים עם קשת גדולה, אבל הייתי מנסה למצוא מנח שהרגליים פחות חופשיות - להרחיב פיסוק למשל או לקחת אותן יותר אחורה. (שאני לחצתי רגל מלאה ניסיתי להוציא עקבים כלפי חוץ כדי להקשיח את הסט אפ, זה עזר).
3. מחזק ומוסיף להערה 1 של אבקכו - תנסה לתת לג דרייב שאתה מנסה להוציא את הבהונות מהנעל, נשמע מוזר, אבל הכוונה לנסות להחליק את הכף רגל קדימה (היא כמובן בפועל נשארת יציבה על הקרקע אבל זה יתן את הלג דרייב הנכון).
4. תסדיר את הנשימה שלך- לפני שאתה מוריד את המוט נשימה ענקית, מוציא אוויר רק אחרי שאתה נועל חזרה.
5. תנסה למחוץ את המוט ולהפריד אותו (לנסות "לקרוע" אותו לצדדים) יעזור לך להשאר מכווץ.

יכול להיות שאתה כן מיישם חלק מהעצות אבל זה מה שעולה לי, בכל אופן לגבי הסט אפ וכו' - אין אמת אחת לכולם אתה צריך למצוא איפה אתה הכי יציב. הרעיון הוא שגם במשקלים גבוהים שום מפרק לא יברח והכל ישאר יציב ומכווץ.

בהצלחה.

עכשיו ניסיתי לעשות כל מה שאמרתם

יותר טוב ?
אם אין לכם כוח לראות הכל אז תראו רק את הראשון והאחרון

נראה שהקשת לא קיימת במהלך הסט. שים לב שכשאתה בשלב הלחיצות הגב שלך ממש ישר על הספה.
תעבוד על הקירוב של השכמות. ז"א תדמיין שאתה מנסה לתפוס עיפרון עם שרירי הגב, שהעיפרון בעמוד השידרה ואתה מחזיק אותו ע"י שאותו מחבק אותו.

תנסה להיעזר בתופסנים של המוט:
תראה פה בסרטון שלי מ 0:12- 0:23 איפה הידיים שלי נמצאות.

כמו שאברהם הראה משם באמת אישית אני מרגיש מכווץ , רק שאני משאיר את הרגליים על הרצפה ודוחף את הרק איך שאברהם הדגים אם הידיים וככה הכיווץ מבחינתי לפחות אפילו יותר טוב ומרגיש יותר חזק . תנסה להשתמש בזה בפעם הבאה .

• פותח/ת השרשור
הסט אפ שלך עדין לא טוב, אתה לא מכווץ. ממליץ בחום לראות את הסרטון הנ"ל:

נראה שהקשת לא קיימת במהלך הסט. שים לב שכשאתה בשלב הלחיצות הגב שלך ממש ישר על הספה.
תעבוד על הקירוב של השכמות. ז"א תדמיין שאתה מנסה לתפוס עיפרון עם שרירי הגב, שהעיפרון בעמוד השידרה ואתה מחזיק אותו ע"י שאותו מחבק אותו.

תנסה להיעזר בתופסנים של המוט:
תראה פה בסרטון שלי מ 0:12- 0:23 איפה הידיים שלי נמצאות.

אני חושב הפעם הצלחתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית