הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אוכל 5 ארוחות + גיינר, לא מצליח לגדול

• פותח/ת השרשור Robson
  • פורסם בתאריך

Robson

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
לא גדל.. בן 23 מתאמן 3 וחצי חודשים אוכל 5 ארוחות ביום משתמש כבר בקופסה שלישית של גיינר ( לוקח לפי הצורך יום ללא אימון ויום עם) מגיע לכמות חלבון הרצויה מקוטג חזה עוף יוגורטים וכדומה.. ישן מספיק ,עובד קשה באימונים 4 פעמים בשבוע a b c , מעלה משקלים ופאקינג לא גדל.. ככה לפחות רוב האנשים שרואים אותי אומרים לי.. מה עושים? מיואשש!!!

מכל המלל שכתבת, לא רשמת מספרים.
כמה שקלת לפני תחילת האימונים וכמה אתה שוקל היום. אם אתה לא מעלה באזור החצי קילו לשבוע, אתה לא אוכל מספיק.

אתה לא אוכל מספיק זה כל הסיפור
וגיינר זה פשוט בזבוז כסף נוראי... קח אבקת חלבון ותערבב אותה עם פחמימה כלשהי וקיבלת גיינר

אם אתה לא עולה במשקל גוף = אתה לא מעלה מסת שריר

מניסיון אישי, שגם אני לא גדלתי יש כמה דברים לעשות:
1. הפסקה של שבוע - לא תאמין כמה זה עוזר.
2. להוסיף יותר פחמימות - תאמין או אל זה חלק בלתי נפרד מהגדילה. וככל שתוכל יותר פחמימה ככה יותר טוב (כמובן שלא להגזים כי זה משמין אחרי כמות מסויימת)
3. לשתות הרבה מים - למים יש חלק משמעותי בחילוף החומרים בניצול של האוכל שאתה אוכל.
4. תעלה את מספר האימונים ל-5, אצלי זה גרם לפאמפ מטורף.

בהצלחה!

זה מאוד פשוט - אתה לא אוכל מספיק, ו-ABC עושים חמש/שש פעמים בשבוע, לא ארבע.

אני אישית לא רואה טעם בלפצל ל-ABC אחרי 3 חודשים בחד"כ אבל זו כבר החלטה שלך.

• פותח/ת השרשור
מתן ממש תודה על הייעוץ אחי!
איזה פחמימות הייתה ממליץ לי? כיום אני משתמש בתמרים או לחם קל שיפון ושעבולת שועל כפחמימות יש עוד הצעות?

ולגבי התוכנית איזה תוכנית הייתה ממליץ ללכת במאסה? והאם a b c 4 פעמים בשבוע מאיט את קצב הגדילה? תודה..!

איזה פחמימות הייתה ממליץ לי? כיום אני משתמש בתמרים או לחם קל שיפון ושעבולת שועל כפחמימות יש עוד הצעות?

ולגבי התוכנית איזה תוכנית הייתה ממליץ ללכת במאסה? והאם a b c 4 פעמים בשבוע מאיט את קצב הגדילה? תודה..!

בנוגע לפחמימות, כל מה שיש לו מלא אחרי השם כגון: לחם מלא, אורז מלא וכו'

בנוגע לתוכנית, אני אישית ממליץ ABC 5 פעמים בשבוע. למה? כי לי זה עזר, האם לך זה יעזור? רק אם תנסה תדע!

אני לא מאמין בלחם קל, זה סתם לחם אוורירי לא משביע, אתה פשוט צריך להתחיל לאכול יותר ולראות שאתה באמת עולה במשקל משבוע לשבוע. לא עולה? תאכל יותר.

אני תמיד ממליץ בחודשים הראשונים על תוכנית כוח בסיסית בשביל ללמוד את התרגילים המורכבים ולהתחזק בהם, אח"כ אתה יכול לעבור ל-FBW מהפורטל אם אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע או AB ארבע פעמים בשבוע.

בכל מקרה, גם אם אתה בוחר שלא לעשות תוכנית כוח אל תעשה ABC ארבע פעמים בשבוע, תעבור ל-AB ותתקדם במשקלי העבודה בצורה שיטתית.

למה לחם קל? אתה מצחיק, מצד אחד רוצה יותר קלוריות ומצד שני אוכל לחם קל? לגבי השיבולת שועל, שים לב לקנות את זו של "תלמה" שבאה בשקית וכתוב עליה שיבולת שועל מלאה. השאר זה שיבולת שועל פחות איכותית שעברה עיבוד.
תמרים זה אחלה פחמימה ללפני וגם לאחרי אימון. זו פחמימה פשוטה. תשתדל לצרוך הרבה פחמימות מורכבות. אני אישית צורכת בערך 320 גרם פחמימה ליום- זה המון לבחורה. מספר הארוחות שלך ביום לא חשוב. מה שחשוב זה מה אתה אוכל בארוחות. אם ארוחה בשבילך נניח זה יוגורט עם 2 תמרים (סתם לדוגמא) זאת בדיחה.
כמה קלוריות סהכ אתה אוכל ביום? אני מתאמנת בתכנית abc 6 פעמים בשבוע. אם יש לך זמן רק 4 אימונים בשבוע, תפצל ל ab שכל קבוצת שרירים תקבל גירוי פעמיים בשבוע.

כמה עלית במשקל גוף?
אולי אתה לא מתאושש כראוי

• פותח/ת השרשור
קלוריות יש את ה 2750...

ועליתי 4 קילו בערך..

אני אתן את התפריט שלי גם פחות או יותר

בוקר:
קערת דגנים מלאים עם חלב
1 מעדן יוגורט 1 וחצי אחוז.

ביניים:
קופסת קוטג 3 אחוז
1 מלפפון
2 פרוסות לחם קל
2 תמרים

צהריים:
250 גרם חזה עוף
2 כוסות אורז
+קערה קטנה של ירקות
2 כפות גדולות של טחינה

ביניים:
כף של גיינר אינר ארמור מאס פיק (מנה )
ותמר.

ארוחת ערב:
ביצה קשה
קערת שיבולת שועל
1 וחצי כוס חלב
יוגורט 1.5%

קלוריות יש את ה 2750...

ועליתי 4 קילו בערך..

אני אתן את התפריט שלי גם פחות או יותר

בוקר:
קערת דגנים מלאים עם חלב
1 מעדן יוגורט 1 וחצי אחוז.

ביניים:
קופסת קוטג 3 אחוז
1 מלפפון
2 פרוסות לחם קל
2 תמרים

צהריים:
250 גרם חזה עוף
2 כוסות אורז
+קערה קטנה של ירקות
2 כפות גדולות של טחינה

ביניים:
כף של גיינר אינר ארמור מאס פיק (מנה )
ותמר.

ארוחת ערב:
ביצה קשה
קערת שיבולת שועל
1 וחצי כוס חלב
יוגורט 1.5%
לדעתי תוסיף עוד 4-5 ביצים לא נראלי זה ישנה בגדול אבל תפריט בסדר

תמשיך להשקיע והזמן יעשה את שלו.. מניסיון חכה ל 5 חודשים - חצי שנה יראו שינויי

תתחיל לדחוף יותר אוכל, תצליח לגדול ודחוף משקלים.

מגיל 13 לא אכלתי אף פעם רק ביצה אחת בארוחה, רק תמר אחד
תוסיף ביצים, תוסיף בשר\חזה עוף(מזה 250 גרם? זה אוויר) תוסיף שומנים איכותיים(טחינה\אגוזים) תאכל חמאת בוטנים, תפסיק לספוק קלוריות כמו איזה פיטנס גירל.

רק ככה נכנסים לזה כמו שצריך.

ותעיף את הABC המחורבן הזה, זה לא לרמה שלך.
תן בראש

יש שלושה גופים המוכרים לאנושות:

אנדומורפים - נקראים על שם התאים בשלב העוברי שמתפתחים למערכת העיכול. לאנדומורפים יש בדרך כלל מבנה עצמות גדול יותר מאשר לאחרים. גברים ונשים שמשתייכים לקבוצה הזו נוטים להיות בעלי ראש גדול ועגול יותר, מבנה פנים עגלגל ורחב יותר, ירכיים ומותניים רחבים יותר וגפיים שנוטות להיות קצרות ומחודדות יותר, דבר שנותן להם מראה גוף גוצי ויציב יותר. לרוב האנדומורפים יש כפות ידיים ורגליים קטנות יותר, קו מותניים גבוה יחסית, עור חלק ושיער עדין.

מבנה הגוף האנדומורפי מכונה 'דמוי תפוח' אצל אלה שמעלים מסת שריר ושומן בחלקו העליון של הטורסו (חלקו המרכזי של הגוף) ו'דמוי אגס' אצל אלה שמעלים את מירב המסה בחלקו התחתון של הטורסו. מבנה הגוף הזה מאופיין גם בכמות מוגברת של שומן מאוחסן, עקב כמות מוגברת של תאי שומן, והגברה בכמות התאים שמוקצית למערכת העיכול. למזלו של האנדומורף, לסוג הזה גם קל יותר לבנות מסת שריר ומסת גוף רזה.

אנדומורף מפורסמים:
בערך כל השחקני ההגנה בפוטבול בארה"ב.
tongue.gif

האקטומורפים: נקראים על שם התאים בשלב העוברי שהופכים למערכת העצבים. לאקטומורפים יש בדרך כלל מראה גוף רזה וליניארי. מבנה הגוף האקטומורפי שמכונה 'בננה' מאופיין על ידי ידיים ורגליים ארוכות במיוחד, פלג גוף עליון קצר וקטן יחסית, מצח גבוה וכתפיים צרות יחסית. מבנה הגוף של האקטומורף הקיצוני הוא שברירי ועדין. העצמות קלות יותר, המפרקים קטנים והשרירים דלים. הגפיים ארוכות יותר בדרך כלל והכתפיים מידלדלות.

האקטומורפים נראים בדרך כלל גבוהים יותר משהם באמת בגלל הגפיים הארוכות ומסת השריר הדלה שלהם. לאנשים מהסוג הזה יש בדרך כלל אצבעות רגליים וידיים ארוכות יותר וצוואר ארוך יותר. תווי הפנים חדים יותר, כיוון שמבנה הפנים משולש והלסת התחתונה מוצרת. אקטומורפים נוטים לסבול יותר מטמפרטורות קיצוניות היות ששטח הפנים של גופם גדול ביחס לכמות הבידוד של השרירים והשומן. השיער של האקטומורפים נוטה להיות דק, גדל מהר ובדרך כלל קשה לסידור. הם יכולים להוריד במשקל וברמת השומן די בקלות ובדרך כלל יש להם רמת שומן גוף נמוכה יחסית. למרות זאת, לאקטומורפים יש בדרך כלל קושי בפיתוח מסת שריר.

אקטומורפים מפורסמים:
בראט פיט
אדוארד נורטון
וכל שחקני הNBA...

המזומורפים: נקראים על שם התאים בשלב העוברי שמתפתחים לשרירים ולמערכת הדם. מזומורפים מתוארים בדרך כלל כבעלי מבנה גוף אתלטי. הם בעלי מבנה עצמות דחוס, שרירים דחוסים ובוגרים ובדרך כלל גם בעלי יציבה נכונה וטובה. רוב המזומורפים הם בעלי כתפיים רחבות ומותניים צרים. יש להם מטבוליזם מהיר והם יכולים להוריד במשקל מהר יותר מאנדומורפים.

תכונות נוספות של המזומורף הן עור קשה, שיער מלא וסבוך, עצמות ושרירים בראש בולטים יותר, לסת מרובעת וכבדה ועצמות לחיים בולטות ומוגדרות יותר. הפנים שלו ארוכות ורחבות וקובייתיות יותר בצורתן. הידיים והרגליים של המזומורף מפותחות יותר, ואפילו אצבעות הידיים והרגליים שלו נראות שריריות.

מזומורפים מפורסמים:
ברוס וויליס
סילבסטר סטאלון כנראה שאתה הרזה, צאכל הרבה שומנים איכותיים והרבה חלבונים והרבה פחמימות ואתה מסודר.. אל תפחד לאכול

יש שלושה גופים המוכרים לאנושות:

אנדומורפים - נקראים על שם התאים בשלב העוברי שמתפתחים למערכת העיכול. לאנדומורפים יש בדרך כלל מבנה עצמות גדול יותר מאשר לאחרים. גברים ונשים שמשתייכים לקבוצה הזו נוטים להיות בעלי ראש גדול ועגול יותר, מבנה פנים עגלגל ורחב יותר, ירכיים ומותניים רחבים יותר וגפיים שנוטות להיות קצרות ומחודדות יותר, דבר שנותן להם מראה גוף גוצי ויציב יותר. לרוב האנדומורפים יש כפות ידיים ורגליים קטנות יותר, קו מותניים גבוה יחסית, עור חלק ושיער עדין.

מבנה הגוף האנדומורפי מכונה 'דמוי תפוח' אצל אלה שמעלים מסת שריר ושומן בחלקו העליון של הטורסו (חלקו המרכזי של הגוף) ו'דמוי אגס' אצל אלה שמעלים את מירב המסה בחלקו התחתון של הטורסו. מבנה הגוף הזה מאופיין גם בכמות מוגברת של שומן מאוחסן, עקב כמות מוגברת של תאי שומן, והגברה בכמות התאים שמוקצית למערכת העיכול. למזלו של האנדומורף, לסוג הזה גם קל יותר לבנות מסת שריר ומסת גוף רזה.

אנדומורף מפורסמים:
בערך כל השחקני ההגנה בפוטבול בארה"ב.
tongue.gif

האקטומורפים: נקראים על שם התאים בשלב העוברי שהופכים למערכת העצבים. לאקטומורפים יש בדרך כלל מראה גוף רזה וליניארי. מבנה הגוף האקטומורפי שמכונה 'בננה' מאופיין על ידי ידיים ורגליים ארוכות במיוחד, פלג גוף עליון קצר וקטן יחסית, מצח גבוה וכתפיים צרות יחסית. מבנה הגוף של האקטומורף הקיצוני הוא שברירי ועדין. העצמות קלות יותר, המפרקים קטנים והשרירים דלים. הגפיים ארוכות יותר בדרך כלל והכתפיים מידלדלות.

האקטומורפים נראים בדרך כלל גבוהים יותר משהם באמת בגלל הגפיים הארוכות ומסת השריר הדלה שלהם. לאנשים מהסוג הזה יש בדרך כלל אצבעות רגליים וידיים ארוכות יותר וצוואר ארוך יותר. תווי הפנים חדים יותר, כיוון שמבנה הפנים משולש והלסת התחתונה מוצרת. אקטומורפים נוטים לסבול יותר מטמפרטורות קיצוניות היות ששטח הפנים של גופם גדול ביחס לכמות הבידוד של השרירים והשומן. השיער של האקטומורפים נוטה להיות דק, גדל מהר ובדרך כלל קשה לסידור. הם יכולים להוריד במשקל וברמת השומן די בקלות ובדרך כלל יש להם רמת שומן גוף נמוכה יחסית. למרות זאת, לאקטומורפים יש בדרך כלל קושי בפיתוח מסת שריר.

אקטומורפים מפורסמים:
בראט פיט
אדוארד נורטון
וכל שחקני הNBA...

המזומורפים: נקראים על שם התאים בשלב העוברי שמתפתחים לשרירים ולמערכת הדם. מזומורפים מתוארים בדרך כלל כבעלי מבנה גוף אתלטי. הם בעלי מבנה עצמות דחוס, שרירים דחוסים ובוגרים ובדרך כלל גם בעלי יציבה נכונה וטובה. רוב המזומורפים הם בעלי כתפיים רחבות ומותניים צרים. יש להם מטבוליזם מהיר והם יכולים להוריד במשקל מהר יותר מאנדומורפים.

תכונות נוספות של המזומורף הן עור קשה, שיער מלא וסבוך, עצמות ושרירים בראש בולטים יותר, לסת מרובעת וכבדה ועצמות לחיים בולטות ומוגדרות יותר. הפנים שלו ארוכות ורחבות וקובייתיות יותר בצורתן. הידיים והרגליים של המזומורף מפותחות יותר, ואפילו אצבעות הידיים והרגליים שלו נראות שריריות.

מזומורפים מפורסמים:
ברוס וויליס
סילבסטר סטאלון כנראה שאתה הרזה, צאכל הרבה שומנים איכותיים והרבה חלבונים והרבה פחמימות ואתה מסודר.. אל תפחד לאכול
מה עם שמוקומורף?
ברצינות איך מישהו אמור להחליט לאן הוא שייך?
היתי רזה נראתי אקטומורף הוספתי עלי קצת שריר נהיתי מזומורף?
אז אין שם שום עניין גנטי!
ומה זה חשוב מה אתה כאילו זה יעזור לך להגיע לתוצאות...

• פותח/ת השרשור
חברים אתם גדולים באמת תודה על כל היעוץ, אך יש דבר אחד שאני יכול לא להסכים פה עם הרוב וזה גם נמצא באתר על תוכנית האימונים שלי, ראו תמונה ...

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-03-30-04-32-33.png
    Screenshot_2014-03-30-04-32-33.png
    KB 54.5 · צפיות: 240
Back
למעלה תחתית