הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג סמולוב ג'וניור לבנץ' - TOM

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
עשיתי תתוכנית כשבועים וחצי הפסקתי באמצע השבוע שלישי בגלל כאבים במרפק
בסך הכל מאוד מרוצה ממנה העלתה לי את ה 1RM ב כמעט 10KG (נמנע מחוב לראק)
כך בחשבון שעשיתי אותה אחרי תקופה ארוכה
של אימוני בילדינג

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
Day 2:

חימום : 1x2-4x20,60,80,100
7x5x110

היה קל יותר מאימון קודם, לפני הסמולוב היה 5x5x127.5 אבל זה שבוע ראשון... אני מנצל את העובדה שהמשקלים עדייון נמוכים ומנסה להכניס השבוע בכל זאת 4 אימונים.

אחרי הבנץ':
מתח: 5x8
בייספס עם דמבלים: 5x10x17.5

נערך לאחרונה:
Day 2:

חימום : 1x2-4x20,60,80,100
7x5x110

היה קל יותר מאימון קודם, לפני הסמולוב היה 5x5x127.5 אבל זה שבוע ראשון... אני מנצל את העובדה שהמשקלים עדייון נמוכים ומנסה להכניס השבוע בכל זאת 4 אימונים.

אחרי הבנץ':
מתח: 5x8
בייספס עם דמבלים: 5x10x17.5

מה המטרה שלך? רק לשפר את הבנץ?
אתה לא עובד רגליים/דדליפט בגלל הפציעה?

אני אשמח לשמוע קצת.. פשוט אני נמצא בדילמה אם להפסיק לגמרי את האימונים שלי על פלג גוף תחתון לצערי 😭

• פותח/ת השרשור
לא הייתי עושה את זה
לא חוסך יותר מידי זמן וחבל
אתה צודק (כבר אמרת לי את זה) העניין הוא שאני לא בטוח אם יצא לי להתאמן מחר/חמישי כך שאם לא היום גם 3x היה בסיכון.
מעבר לזה אני די מנצל את העובדה שמדובר בשבוע ראשון והמשקלים נמוכים. החל משבוע הבא אני עובר ל-3x ומפחית מהתוספות (Ok bench king?...😉)
מה המטרה שלך? רק לשפר את הבנץ?
אתה לא עובד רגליים/דדליפט בגלל הפציעה?

אני אשמח לשמוע קצת.. פשוט אני נמצא בדילמה אם להפסיק לגמרי את האימונים שלי על פלג גוף תחתון לצערי 😭
המטרה העיקרית היא באמת לשפר את הבנץ'.
אני עושה סקוואטים (מגביל את עצמי למשקלים סבירים) ודדליפט גם. הם מקבלים פחות דגש מהבנץ' הן בגלל הפציעה והן בגלל שככה בא לי.
מאז ומתמיד הבנץ' היה התרגיל המועדף עלי, כך היה לפני הפציעה ועל אחת כמה וכמה אחריה כך שבמהלך התכנית הוא ישתלט יותר ויותר.

אתה צודק (כבר אמרת לי את זה) העניין הוא שאני לא בטוח אם יצא לי להתאמן מחר/חמישי כך שאם לא היום גם 3x היה בסיכון.
מעבר לזה אני די מנצל את העובדה שמדובר בשבוע ראשון והמשקלים נמוכים. החל משבוע הבא אני עובר ל-3x ומפחית מהתוספות (Ok bench king?...😉)

המטרה העיקרית היא באמת לשפר את הבנץ'.
אני עושה סקוואטים (מגביל את עצמי למשקלים סבירים) ודדליפט גם. הם מקבלים פחות דגש מהבנץ' הן בגלל הפציעה והן בגלל שככה בא לי.
מאז ומתמיד הבנץ' היה התרגיל המועדף עלי, כך היה לפני הפציעה ועל אחת כמה וכמה אחריה כך שבמהלך התכנית הוא ישתלט יותר ויותר.
הבנתי.. ואתה לא מפחד שאם תעבוד חזק על הפלג גוף עליון אז לא תהיה לך פרופורציה?

אתה חושב שזה עלול לסכן את העתיד שלי ב-pro?...
🤣​
חחחחחחחחחח סתם בשביל ההרגשה שלך...
אני שונא אנשים שלא מתאמנים רגליים, אבל עוד מעט אני אהיה אחד מהם :(

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחח סתם בשביל ההרגשה שלך...
אני שונא אנשים שלא מתאמנים רגליים, אבל עוד מעט אני אהיה אחד מהם 😭
מה הפציעה אם מותר לי לשאול?

מה הפציעה אם מותר לי לשאול?
3 אורתופדים אמרו לי שזה כאב שרירים ולא רצו לשלוח אותי ל CT/MRI

הכירופרקט שלי אומר מתיחה של רצועה באגן...
והפיזיותרפיסטית שלא עזרה לי בשום דבר אמרה לי שזה כנראה בלט דיסק או משהו כזה.

אני משאר שבלט/פריצת דיסק/ מתיחה באגן....
יכול להיות שאני אפילו לא פצוע, ופשוט הגוף שלי נמצא במצב של מגננה, פשוט כל דבר קטן שאני עושה בגב הוא נתפס לי ברמות על ואז זה גורם לכאבים כרוניים,אבל לפני חודשיים שלושה סקוואט לא טוב של 60 קילו השבית אותי לחודש.
הכל התחיל בגלל היפר אקסטנשיין בגב בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
Week 1, day 3:

חימום: 1x2-4x20,60,80,100
עבודה: 8x4x120

המשקל לא הרגיש גבוה אבל נפח העבודה בהחלט מתיש. לאחר הסט השישי הרגשתי את הכתפיים והטרייספס בצורה משמעותית.

לא תתחרט
בפעם הראשונה שעשיתי בכלל עישתי 2 בשבוע..
זה יצא חודש וחצי
כשעושים 3 זה יוצא חודש
וכשעושים 4 זה יוצא 3 שבועות
לדחוף עוד אימון בשביל עוד שבוע לדעתי זה לא שווה

לא תתחרט
בפעם הראשונה שעשיתי בכלל עישתי 2 בשבוע..
זה יצא חודש וחצי
כשעושים 3 זה יוצא חודש
וכשעושים 4 זה יוצא 3 שבועות
לדחוף עוד אימון בשביל עוד שבוע לדעתי זה לא שווה

אני לא חושב שזה שאלה של לחסוך שבוע פה או שבוע שם.
התכנית מושתתת על עומס גבוה, וכשמתחילים לפרק אותה, היא מאבדת מהיעילות שלה, לדעתי.

אני מדבר בתור מילואימניק של סגולות למבוגרים ולא של ילדים 🙄

כשניסיתי לפרק את התכנית בסייקל השני, נכשלתי...

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזה שאלה של לחסוך שבוע פה או שבוע שם.
התכנית מושתתת על עומס גבוה, וכשמתחילים לפרק אותה, היא מאבדת מהיעילות שלה, לדעתי.

אני מדבר בתור מילואימניק של סגולות למבוגרים ולא של ילדים 🙄

כשניסיתי לפרק את התכנית בסייקל השני, נכשלתי...
אבל לא מדובר על סקוואטים. גם 3x בנפח כזה מרגיש טירוף. אין מצב ללחוץ 4x בנפח כזה ללא פציעה...
אתה גם סתם נתפס לעניין היעילות מאחר וכך נרשם (כי אתה רובוט). אני לא מבין איזה יעילות אתה מוצא בחוסר בזמן מספק להתאוששות ואימון יתר...

אבל לא מדובר על סקוואטים. גם 3x בנפח כזה מרגיש טירוף. אין מצב ללחוץ 4x בנפח כזה ללא פציעה...
אתה גם סתם נתפס לעניין היעילות מאחר וכך נרשם (כי אתה רובוט). אני לא מבין איזה יעילות אתה מוצא בחוסר בזמן מספק להתאוששות ואימון יתר...
הגוף כבר מתרגל לכמות אימונים וככה אפשר להתקדם יותר מהר שבועית. בגלל זה משכתי את התוכנית ל9 שבועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית