עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Day 2:
חימום : 1x2-4x20,60,80,100
7x5x110
היה קל יותר מאימון קודם, לפני הסמולוב היה 5x5x127.5 אבל זה שבוע ראשון... אני מנצל את העובדה שהמשקלים עדייון נמוכים ומנסה להכניס השבוע בכל זאת 4 אימונים.
אחרי הבנץ':
מתח: 5x8
בייספס עם דמבלים: 5x10x17.5
אתה צודק (כבר אמרת לי את זה) העניין הוא שאני לא בטוח אם יצא לי להתאמן מחר/חמישי כך שאם לא היום גם 3x היה בסיכון.לא הייתי עושה את זה
לא חוסך יותר מידי זמן וחבל
המטרה העיקרית היא באמת לשפר את הבנץ'.מה המטרה שלך? רק לשפר את הבנץ?
אתה לא עובד רגליים/דדליפט בגלל הפציעה?
אני אשמח לשמוע קצת.. פשוט אני נמצא בדילמה אם להפסיק לגמרי את האימונים שלי על פלג גוף תחתון לצערי 😭
הבנתי.. ואתה לא מפחד שאם תעבוד חזק על הפלג גוף עליון אז לא תהיה לך פרופורציה?אתה צודק (כבר אמרת לי את זה) העניין הוא שאני לא בטוח אם יצא לי להתאמן מחר/חמישי כך שאם לא היום גם 3x היה בסיכון.
מעבר לזה אני די מנצל את העובדה שמדובר בשבוע ראשון והמשקלים נמוכים. החל משבוע הבא אני עובר ל-3x ומפחית מהתוספות (Ok bench king?...😉)
המטרה העיקרית היא באמת לשפר את הבנץ'.
אני עושה סקוואטים (מגביל את עצמי למשקלים סבירים) ודדליפט גם. הם מקבלים פחות דגש מהבנץ' הן בגלל הפציעה והן בגלל שככה בא לי.
מאז ומתמיד הבנץ' היה התרגיל המועדף עלי, כך היה לפני הפציעה ועל אחת כמה וכמה אחריה כך שבמהלך התכנית הוא ישתלט יותר ויותר.
אתה חושב שזה עלול לסכן את העתיד שלי ב-pro?...הבנתי.. ואתה לא מפחד שאם תעבוד חזק על הפלג גוף עליון אז לא תהיה לך פרופורציה?
חחחחחחחחחח סתם בשביל ההרגשה שלך...אתה חושב שזה עלול לסכן את העתיד שלי ב-pro?...
🤣
מה הפציעה אם מותר לי לשאול?חחחחחחחחחח סתם בשביל ההרגשה שלך...
אני שונא אנשים שלא מתאמנים רגליים, אבל עוד מעט אני אהיה אחד מהם 😭
3 אורתופדים אמרו לי שזה כאב שרירים ולא רצו לשלוח אותי ל CT/MRIמה הפציעה אם מותר לי לשאול?
שומע לעצתך סופר בנצ'ר, 3x אימונים השבוע... 😉יאלה לא לשכוח אמפי מלא אימון הבא יש 10
@Tom שומע לעצתו, אבל למי מקשיב האלטר אגו שלו?שומע לעצתך סופר בנצ'ר, 3x אימונים השבוע... 😉
לא תתחרט
בפעם הראשונה שעשיתי בכלל עישתי 2 בשבוע..
זה יצא חודש וחצי
כשעושים 3 זה יוצא חודש
וכשעושים 4 זה יוצא 3 שבועות
לדחוף עוד אימון בשביל עוד שבוע לדעתי זה לא שווה
אבל לא מדובר על סקוואטים. גם 3x בנפח כזה מרגיש טירוף. אין מצב ללחוץ 4x בנפח כזה ללא פציעה...אני לא חושב שזה שאלה של לחסוך שבוע פה או שבוע שם.
התכנית מושתתת על עומס גבוה, וכשמתחילים לפרק אותה, היא מאבדת מהיעילות שלה, לדעתי.
אני מדבר בתור מילואימניק של סגולות למבוגרים ולא של ילדים 🙄
כשניסיתי לפרק את התכנית בסייקל השני, נכשלתי...
הגוף כבר מתרגל לכמות אימונים וככה אפשר להתקדם יותר מהר שבועית. בגלל זה משכתי את התוכנית ל9 שבועותאבל לא מדובר על סקוואטים. גם 3x בנפח כזה מרגיש טירוף. אין מצב ללחוץ 4x בנפח כזה ללא פציעה...
אתה גם סתם נתפס לעניין היעילות מאחר וכך נרשם (כי אתה רובוט). אני לא מבין איזה יעילות אתה מוצא בחוסר בזמן מספק להתאוששות ואימון יתר...