הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לsw עקב סיום מנוי

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
שבת שלום חברים
בקרוב מאוד נגמר לי המנוי לחדר הכושר, וכנראה שלא אוכל לעשות מנוי חדש בזמן הקרוב מבעיות תקציביות.
כנראה שאלך להתאמן בפארק ולעשות מתח מקבילים וכיוצא בזה.
הייתי שמח אם מישהו שמבין בזה קצת היה ממליץ לי על איזה סוג אימונים לעשות, כשהבעיה הכי גדולה שלי היא למצוא תחליף מספק יחסית לדדליפט כבד(202.5).
אשמח למעט הכוונה ועזרה
תודה רבה

נערך לאחרונה:
לדדליפט של 200 ק״ג לא יהיה לך שום תחליף. הפתרון הכי טוב בשבילך זה לרכוש משקולות יד בהברגה ולעשות אימונים בבית (או בפארק, מה שתרצה). בלי תוספת משקל עליך, גם עם משקל גוף, לא תצליח להתקדם לאורך זמן אם בכלל (בטח שלא לשמור על מסת השריר).

שבת שלום חברים
בקרוב מאוד נגמר לי המנוי לחדר הכושר, וכנראה שלא אוכל לעשות מנוי חדש בזמן הקרוב מבעיות תקציביות.
כנראה שאלך להתאמן בפארק ולעשות מתח מקבילים וכיוצא בזה.
הייתי שמח אם מישהו שמבין בזה קצת היה ממליץ לי על איזה סוג אימונים לעשות, כשהבעיה הכי גדולה שלי היא למצוא תחליף מספק יחסית לדדליפט כבד(202.5).
אשמח למעט הכוונה ועזרה
תודה רבה
כמו שאמרו מעליי לא תמצא תחלופה לדדליפט 200 קג אך יש הרבה מאוד תוכניות באתר madbarz שתוכל להשתמש בהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית